Bloed eigen nichtje

()

Daar zat ik dan. Na een langdurige scheiding, eindelijk mijn eigen plekje.
Ik heb een appartementje weten te bemachtigen in mijn geboorteplaats.
Lekker centraal in het land, vanwege mijn werk zeer gunstig.
En ik wilde gewoon weg uit de oude omgeving.
Het was nu niet echt een man-cave, maar duidelijk ontbrak het wel aan een vrouwelijke touch.
Maar goed, eindelijk weer rust en op eigen benen, wie ligt er dan wakker van de inrichting.

Zo kwam het er eindelijk van om boodschappen te gaan doen.
Bij de supermarkt in de buurt met mijn kar door de winkel heen. ”Wat zullen we gaan eten”? hoorde ik mijzelf denken.
In mijn bubbel van gedachten van wat ik allemaal nog in huis moest halen, liep ik als een kip zonder kop rond.
“Hey Mark” hoorde ik iemand roepen, “Wat doe jij hier”?

Toen ik mij omdraaide stond daar mijn nichtje voor me. Een grote glimlach op haar gezicht. Ze kwam dicht tegen me aan staan en gaf me de wel bekende drie zoenen op mijn wang.
“Zo hoe is het met jou dan?” vroeg ik haar.

Wij hadden elkaar al heel wat jaren niet gezien. Door wat strubbelingen binnen de familie, waren we uit elkaar gegroeid. Niet dat er ooit kwaad bloed tussen ons zat, maar de familie had gewoon geen contact meer met elkaar, dus ook de kinderen onderling niet.
Daar waar bij mij de leeftijd begint op te lopen, was zij natuurlijk niet meer dat nichtje van 6 jaar oud met van die leuke pippi langkous staartjes.
Ook zij was een volwassen vrouw geworden. En hoe! Wat een mooie vrouw was zij geworden. Met haar blonde haar en bruine ogen, die nog steeds als pretlichtjes op je af kwamen, kreeg ik het gevoel weer terug in de tijd te zijn.
Na wat met elkaar gesproken te hebben over het hoe en waarom, spraken we af om snel een bakkie met elkaar te gaan doen. We hebben onze telefoon nummers uitgewisseld en gingen verder met onze sleur van de dag.

’s Avonds op mijn bank hoor ik mijn telefoon trillen.
Het was een bericht van Tina, mijn nichtje, die ik eerder die dag had getroffen in de winkel.
We hebben de rest van de avond zitten whatsappen om elkaar weer wat beter te leren kennen.
Ook foto’s gingen over en weer. Gewoon foto’s van de kids, reizen, werk, je weet wel.
Ook zij was alleen thuis. Zij was ook al een jaar of twee gescheiden.
Haar zoon was ondertussen al op kamers gegaan, dus zat zij ook alleen thuis. Net als ik.
Ik stuurde haar een foto van een lege plek op de bank naast mij, om aan te geven dat ik in een zelfde soort situatie zat als haar.

Zij beantwoorde dit met een foto van haar bank, alleen lagen op haar bank twee blote benen. En in het randje van de foto kon ik nog net de glimp zien van haar slipje.
En mooi zwart kanten string. Ik dacht nog: dit zal onbewust gegaan zijn!
Ze vroeg mij of het niet al te laat was. “Hoe bedoel je”, vroeg ik terug.
Of jij bij mij, of ik bij jou op de bank een drankje te doen? antwoordde ze terug.
We waren er al achter gekomen dat we bijna in dezelfde buurt woonden.
“Zeg jij het maar, ik hoef nergens heen, en ik ben toevallig vrij morgen!”
“Ik ook” zei ze “kom jij hier heen dan?”
“Is goed”, zei ik en trok mijn schoenen aan.

Eigenlijk nergens aan denkend ben ik in mijn outfit zoals ik op de bank zat, op weg gegaan.
Aangekomen bij haar flatgebouw drukte ik op de bel. Een zoemer ging en de deur ging van het slot. Ik stapte in de lift en niet veel later liep ik over de balustrade. Aangekomen bij het juiste nummer zag ik dat de voordeur al op een kier stond. Ik stapte naar binnen en deed de deur achter me dicht.
Op dat moment kwam ze aangelopen. Ze had nog natte haren van het douchen en haar blote benen van de foto staken onder een net te groot t-shirt uit. Ze stak haar armen omhoog om mij een omhelzing te geven, terwijl ze mij met een grote glimlach begroete. Op dat moment kreeg ik een aanblik op haar zwarte kante stringetje, omdat haar shirt door haar beweging omhoog getrokken werd.
Ze knuffelde me en gaf me een dikke zoen.
“Geef me je jas maar” zei ze ”en trek lekker je schoenen uit”.

Op mijn sokken liep ik haar woonkamer binnen. Duidelijk verschil met die van mij was dat hier meer gezelligheid was. Kaarsen die branden, her en der wat van die beeldjes en bloemen.
Dat was die vrouwelijke invloed op een inrichting die bij mij thuis ontbrak.
“Wat wil je drinken?” En gaf aan dat ze eigenlijk van alles in huis had.
Ze schonk voor haar zelf een wijntje in en voor mij een rum-cola.
We lieten ons op haar bank ploffen en onder het genot van een drankje gingen we verder met ons gesprek waar we op de telefoon geëindigd waren.
Zo kwam ter sprake dat wij beide wel eens een blowtje rookten voor de ontspanning.
“Heb je trek in eentje” vroeg ze en gaf aan dat ze wat in huis had.
“Ach, ik hoef toch nergens heen” antwoordde ik.

Ze liep naar de kast en begon de ingrediënten tot een joint te rollen.
“Ik rook deze wel op het balkon hoor, anders stinkt het zo in huis” zei ze. “Wacht even” en liep weg de gang in.
Na een klein moment kwam ze terug in haar badjas. “Het is een beetje te fris voor alleen een shirt” zei ze.
En daar stonden we dan, onder het genot van een drankje en een rokertje op haar balkon.
Ik ben niet zo’n heftige roker van wiet en na wat haaltjes te hebben genomen begon ik hem al aardig te voelen.
“Voel jij hem ook al?” vroeg ze. “Ja behoorlijk” zei ik. “Mooi, ik namelijk ook”, biechtte ze op.

Ook zij rookte niet zo heel vaak en zeker geen hele.
We gingen weer naar binnen en ploften nu letterlijk op haar bank.
Een gevoel van ontspanning gleed als een deken over mij heen. Het kan een uur zijn geweest, maar ook een paar minuten, want tijd was nu een los begrip geworden. Ik draaide mijn hoofd in haar richting en zag dat ze met haar benen opgetrokken zijdelings tegen de bank aan zat. De ronding van haar billen duidelijk zichtbaar door de strak getrokken badjas. Onze blikken vonden elkaar. De glimlach op haar gezicht en haar pretogen deed mij ook grijnzen.
Maar op dat moment zag ik iets in haar blik veranderen. Dat lieve gezicht met die mooie glimlach vertrok. Haar blik veranderde als dat van een leeuwin die gefocust was op haar prooi die ze zou gaan verslinden. Ik zag haar tong langzaam naar buiten komen en het puntje likte haar lippen af. Een raar gevoel nam bezit van mij, was het angst of geilheid? Mijn hartslag voelde ik in mijn keel. De adrenaline schoot door mijn lijf. Mijn kruis zweelde vol met bloed, alsof ik het daar het meeste nodig had. Mijn mond viel droog en mijn handen begonnen te trillen.

Zonder aarzeling sprong ze op en lande op mijn schoot. Doordat ze met haar benen wijd op mij zat, zag ik dat ze geen slipje meer aanhad. Haar vochtige warmte voelde ik door het dunne laagje van mijn broek. Behendig richtte ze zich iets op en trok in een vloeiende beweging mijn broek ver genoeg naar beneden om mijn harde penis te bevrijden uit zijn gevangenis.
Met een hand pakte ze hem vast. Een schok ging door mijn lichaam van haar greep op mijn harde staaf. Ze liet hem een paar keer door haar lipjes glijden en ik voelde haar geil over mijn eikel stromen. Hierdoor werd hij lekker nat en glad. Ze gromde als die leeuwin die net controle over haar had genomen, toen ze zich in een soepele beweging over mijn stijve liet glijden. Ze legde haar armen op mijn schouders en pakte met haar handen de achterkant van mijn hoofd vast. Zo kon ze zich met nog iets meer kracht verder naar beneden dwingen. Ik voelde hoe mijn lul diep in haar hete kut gedwongen werd. Ze leunde iets naar voren met haar gezicht bij mijn oor. En op een fluistertoon met hese stem kreunde ze “dit is zo slecht, zo niet goed, maar zo fucking lekker”.

Ze wiegde met haar onderlichaam en ik hoorde hoe de soppende geluiden toenamen. Ze bereed me echt als een volleerd amazone. Hierbij ging ze ook nog eens op en neer en ik voelde hoe mijn eikel tegen haar wand aan beukte. Haar gekreun werd heftiger.
Ik maakte de band van haar badjas los en trok deze van haar lijf. Wat een heerlijk lijf had ze.
Haar borsten waren niet groot en stonden parmantig vooruit. Ik pakte ze vast met mijn handen en drukte ze tegen elkaar waardoor haar tepeltjes bijna tegen elkaar aan kwamen. Ze waren op ideale hoogte en ik nam ze in mijn mond. Ik zoog hard aan haar tepels die al zo hard als diamanten waren. Ik voelde een golf door haar lijf heen gaan. Ze liet een kleine gil ontsnappen. “Jahaaa” riep ze uit “dit is zo lekker”.

Haar gezicht bevond zich weer naast de mijne en ik hoorde haar in mijn oor fluisteren.
“Ohh ik neuk jou als een geile slet die ik ben”.
Op dat moment voelde ik haar kutje rond mijn staaf samentrekken en een diepe grom kwam vanuit haar tenen. “Ik kom gewoon op je lul Mark!“ riep ze uit.
Hierdoor kon ik het niet meer houden. Ook mijn buik spande zich aan. Met twee, drie harde golven spoot ik haar soppende schacht helemaal vol. “Ohhh ik spuit je vol Tina” kon ik nog net uitbrengen.
Ze moet gevoeld hebben dat ik mijn warme zaad in haar spoot met mijn kloppende lul.
“Ohhh dit kan niet” riep ze.

En ik voelde haar kut nogmaals samentrekken. Ze kwam gewoon nog een keer. Gewoon door het idee dat haar bloed eigen neef haar kut vol spoot, was voor haar te geil. Het gevoel van taboe en het warme zaad deed haar tweede orgasme nog harder als de eerste komen.
Nadat ze weer was hersteld van dit alles gleed ze van mijn lul af en lag op haar rug met haar benen wijd nog wat na te genieten. Haar handen wreven nog wat over haar lichaam en tepels. Ik zag hoe mijn zaad langzaam uit haar glinsterende gleufje begon te lopen.
Met haar vinger gleed ze door haar gleufje om zo mijn zaad uit te smeren over haar klitje en buik. Ze bracht haar vinger omhoog en stopte die in haar mond. Al zuigend trok ze hem terug.
“Hmmmm”zei ze, dat smaakt naar meer. “Wil jij ook even proeven? “
Ze haalde haar vinger weer door haar lipjes en reikte die in mijn richting. Zonder aarzelen nam ik haar vinger in mijn mond en zoog eraan. Ik proefde haar en mijn geil. Zoet en zout.
“Dat smaakt inderdaad naar meer” zei ik. Ik bewoog naar haar glinsterende kale kut en liet mijn tong door haar gleuf glijden. Ik likte mijn eigen zaad en haar klitje. “Dit is geil” riep ze.
Ze greep haar borsten vast en met haar vingers kneep ze hard in haar tepels. Mijn tong ging door haar spleet tot haar harde klit. Ik zoog deze hard naar binnen. Op dat moment zag ik haar buik aanspannen. Haar kutje trok samen door haar derde orgasme, waardoor er nog meer zaad naar buiten geperst werd.
Ook dit likte ik op. Dit was echt het meest geile wat ik ooit had meegemaakt. Het zou je ook niet verbazen, dat deze avond nog geregeld herhaald wordt door ons.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *