Bob deel 3 – thuis helpen met haar Wiskunde

()

Bea was echt een top meid, een prachtig mooi meissie voor wie ik echt mijn stinkende best voor heb moeten doen. Ze was dan ook een droom die voor mij aan het uitkomen was en stiekem was ik al weken weg van haar tijdens mijn wekelijkse sport avond bij mij in het dorp. Ik wilde haar ook maar wat graag helpen met de achterstand van haar wiskunde waar ik niet echt veel moeite mee had sinds mijn school tijd.

Ik had mijn ouders echt wel dit moeten beloven dat ik Bea in haar laatste paar weken voor haar proefwerk week een flinke zet in de goede richting zou geven wat haar cijfers betreft en dat ze een mooie dikke voldoende zal weten te scoren. Ik had dit weekend met Bea ruime tijd om haar magere 5je naar een dikke 9 te brengen. Ik had van mijn Pa deze opdracht moeten doen anders, zou hij nog eens flink goed nadenken over mijn vervolglessen van mijn auto rijles .

Ik had dit weekend het mooie huis voor mij alleen omdat zij samen naar het familieweekend waren en ik totaal daar geen zin in had. Bovendien had ik altijd op zaterdag ochtend auto rijles en wilde natuurlijk mijn woord aan Bea wilde na komen, dat ik haar zou helpen met haar tweede kans voor haar wiskunde.

Ik had een onwijs mooie meid waar ik bijna niet van af kon blijven, ze was het eerste meisje die mij vlinders in mijn lichaam naar boven liet komen. Bovendien was ze echt een plaatje van een meid in de jacuzzi bij ons in de tuin, waar zij zonder enige moeite zich volledig bloot gaf aan mij wat mijn pa pinkermans in een knalharde paal deed veranderen.

‘Mmmmm je bent echt de eerste jongen die mij eens lekker spier naakt te zien krijgt en ik heb al maanden een kletsnatte string van jou. Elke keer als jij weer eens flink aan het sporten was naast mij op de sportschool. Ik heb soms nachten gehad waarin ik door flinke huilende buien wakker heb gelegen of ik ooit weer aan het hockey zou komen en ooit weer op mijn oude vorm zou kunnen terug keren. Jouw pa zijn naam stond op mijn sport outfit toen ik met de ziekenwagen naar het AMC ben gebracht tijdens een oefenpotje in het mooie Amstelveen.’

‘Geen paniek Bea, ik ga jou dit weekend helpen en beloof je hierbij dat jij niet minder dan een mooie 8 zal krijgen bij de tweede kans voor deze drie proefwerken en ik hoop zelf zelfs op een 9 of 10; het ligt ook een beetje aan de manier van het op schrift zetten op jouw pc.’

‘Ik heb hier niks bij mij, geen laptop of pc, die ligt nog bij mij thuis.’

‘Maar je hebt toch wel accountgegevens en wachtwoorden in je agenda staan? Die zag ik in je sport tas zitten.’

‘Ja, dat zie je wel weer hé? Mooie lingerie en mijn agenda stoute boef.’

‘Mmmmm ja, daar had ik bij de eerste keer samen sporten mijn ogen eens mee goed de kost gegeven hoor.’

‘Groot gelijk heb jij hoor, je mag alles van mij zien, weten en voelen. Je weet dus ook dat mijn tieten en billen alleen voor jou zijn en weet maar al te goed dat jij een prachtige mooie knul bent, die prima dat ding weet naar binnen te stoppen bij mij. En je bent ook zo’n lieverd, waar ik van hou. Je bent echt de eerste vent die daar zijn mannelijke pik in heeft mogen stoppen en het was echt een feest om eens een heerlijke grote dikke penis daar in te voelen komen. Mmmm.’

‘Je bent echt een meid uit duizenden, die echt de allermooiste benen en taille heeft van alle meiden op school. Je bent degene waar ik al weken en maanden van droom en vaak een flinke harde van krijg in mijn bed als ik aan je denk. Echt geloof mij Bea.’

‘Nou dat heb ik ook hoor. Als ik weer eens thuis op mijn kamer lig tv te kijken en mooie knullen zie lopen op het sportveld. Dan ga ik bijna direct eens lekker met een handje in mijn slipje om eens te voelen wat er van binnen op gang komt bij mooie jongens zoals jij Bob …….’

‘Jezus man. je weet niet half wat jij bij mij gisteren avond wist teweeg te brengen bij mij van binnen. Ik druip nog steeds van jouw onwijs lekkere dikke piemel die niet echt een kleine is. Als je dat soms denkt is dat zeker niet zo. Ik heb goed om mij heen gekeken bij de jongens in mijn klas maar je hebt echt een prachtige mooie grote knuppel daar tussen je mooie lange benen die super lekker gespierd zijn en precies de juiste vormen hebben voor mij. En je weet hem zo goed bij mij in te brengen tussen mijn smalle lipjes; dat was wel even slikken toen jij je dikke ronde volle eikel naar binnen liet gaan. Je was zo lief dat je vroeg of het geen pijn deed, het was echt een top actie van jou.

Het was wel even slikken toen jij naar binnen drong bij mij. Je weet wel dat het een paar seconden even een klein beetje zeer deed, maar je was een prima vent dat je gelijk door had dat ik even tijd nodig had op adem te komen van jouw dikke volle lengte bij mij binnen.

Ooooo je weet wel echt goed wat ik lekker vind en waar ik van hou in bed hoor. Het was echt geen half werk wat jij deed en er leek maar geen einde aan te komen toen jij de flinke dikke volle lagen zaad naar binnen schoot. Het was een bijzonder heerlijke eerste ervaring voor mij. Je moet echt niet denken dat ik dat eerder met een jongen had gedaan. Jij bent de eerste knul die mij heeft mogen vol stoppen met zaad van jouw volle zaadballen. Nou zeg maar flinke zaadballen, het was echt een flinke massa die mijn kutje in kwam zetten hoor….’

Hoe dit verder gaat lees je deel 4.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *