Buurvrouw deel 2

()

Een paar dagen daarna ging ze op vakantie. Toen ze weg was had ik een pakketje voor haar aangenomen.
Na de vakantie bracht ik haar het pakketje met een bloemetje.
Ik wilde ook een beetje excuses aanbieden, want ik vond wel dat ik iets te ver was gegaan.
Maar tot mijn verbazing, want ik was in de veronderstelling dat we redelijk uit elkaar waren gegaan,
was ze boos en zei voorlopig geen contact te willen hebben.

Gelukkig nam ze wel het bloemetje aan.
Ik zei het niet fijn te vinden, maar haar wel de rust te gunnen.
Ik zei ‘Geef maar aan wanneer je weer een vorm van contact wilt.’
De wintermaanden waren aangebroken en dan zagen we haar toch veel minder.
Maar het knaagde wel. Ik hoopte haar toch een keer te kunnen spreken als we buiten waren.
Maar dat gebeurde niet, we kwamen niet tegelijk buiten of ik dacht te merken dat ze dan wel een paar keer mij ontliep als ze zag dat ik buiten kwam.

In de lente was ik buiten onkruid aan het weghalen en ze stapte in haar auto.
Ik klampte haar toch aan om te vragen of ik wat mocht snoeien en dat ik daarvoor in haar tuin moest zijn. Dat vond ze goed.
Daarna vroeg ik haar, ‘Hoe is het met je?’ ‘Goed’, zei ze. Ik zei ‘En met wat er tussen ons is gebeurd.’
‘Goed, ben ik overheen, maar het wordt niet meer zoals eerst.’

Ik vroeg aan haar of ik toch een gesprek met haar kon hebben over wat er was gebeurd en hoe dat tot stand was gekomen.
Daar gaf ze nog niet echt antwoord op maar zei ‘Dat zien we nog wel.’
Na twee weken ben ik gaan snoeien en vroeg aan haar ‘Kunnen we binnenkort even praten, alstublieft? Jij mag de plaats bepalen en datum.’

Een paar maanden later toen onze verstandhouding weer wat beter was geworden kwam ze achterom om wat te vragen.
Was in de tuin bezig vlak bij de jacuzzi. Op een gegeven moment toen ze daar naar keek zei ik: ‘Mijn aanbod staat nog steeds, je mag er in als je daar een keer zin in hebt.’ Ze zei ‘Neen kan ik niet maken, laat maar.’ Ik antwoordde ‘Als je je bedenkt laat het maar weten.’

De week erop zei ze toen we elkaar weer zagen ‘Zou ik toch een keer gebruik mogen maken van de jacuzzi?’ Ik zei ‘Je weet wat ik gezegd heb.’ Ze zei ‘Zou ik morgen vroeg even mogen?’
Ik zei ‘Ja is goed, ik zal zorgen dat alles klaar staat en ik laat je alleen, ik kom niet kijken.’
De volgende morgen stond ze er in een jurk met een decolleté achter. Ik zei ‘Geniet ze.’
Ik keek van boven toch even stiekem naar haar en helaas zat ze met de rug naar me toe, maar even later ging ze toch andersom zitten. Zo kon ik haar toch goed bekijken.

Op een gegeven moment zag ik dat ze over haar borsten aan het wrijven was met haar benen wijd.
Leker gezicht, ik moest me inhouden. Ik ben naar beneden gegaan en hield haar een beetje via het achterraam in de gaten.
Op een geven moment ging ze eruit en ik zag haar heerlijke lichaam, zo mooi. Ze droogde zich af en deed haar jurk aan waar niets onder zat.
Ze kwam naar voren gelopen, deed de achterdeur open en riep mij.

Ik deed net of ik haar verder niet had gezien, dus vroeg ‘En? Genoten?’ ‘Ja’, zei ze en stapte binnen.

Eenmaal binnen zei ze ‘Dank je’, en ze kuste mij vol op de mond. Ze zei ‘Ik heb zin in jou’ en ze deed haar jurk uit. Ik stond perplex, dat had ik niet zien aankomen. Eenmaal uit pakte ze me beet, begon te tongzoenen en pakte me in het kruis, maakte mijn gulp open en deed de broek naar beneden. En ze begon me af te trekken. ‘Dit wil je toch’, zei ze, ‘of niet?’ Ik zei ‘ohoh.’ Ze zei ‘Pak mijn tieten’, en die kneedde ik heerlijk. Ze begon te hijgen en ik dacht ik doe het. Ik liet mijn hand naar beneden gaan en ze spreidde gelijk haar benen. Ik ging met een vinger in haar kutje en ze zei hijgend, ‘Jajaja’, en in een mum van tijd kwam ze klaar. ‘Nu jij’, zei ze en pakte mijn lul in haar mond. Wat kon ze zuigen.

We hadden niet in de gaten dat we bij de achterdeur stonden en zo eigenlijk wel in de kijker stonden. Maar het was zo lekker. Ik zei ‘Oh, ik kom klaar’, en toen stopte ze. Ze zei ‘Dat mag nog niet.’
En ze begon me weer te zoenen. Toen stopte ze en zei ‘Eigenlijk wilde ik het al die tijd maar wilde geen tweespalt met je vrouw. Maar je bent zo lekker. Ik keek wel eens stiekem als je naakt in de tuin was en heb me wel enkele keren klaar gevingerd. Ik wil wel meer in de jacuzzi met jou erbij. Lekker samen genieten en vrijen.’ Ik zei ‘Zo, ik vind het heerlijk maar had dit niet verwacht.’ ‘Kom’, zei ze, ‘neuk me even.’ We gingen op de grond liggen, we neukten lekker en kwamen samen heerlijk klaar.

Even zoenden we nog elkaar en toen zei ze ‘Ik moet nu gaan.’ Ze trok haar jurk weer aan zonder haar kutje schoon te maken. ‘Doe ik thuis wel’, zei ze. Ik zei ‘Laat maar weten wanneer je weer wilt. Jij mag het initiatief nemen.’ ‘Is goed’, zei ze en ze ging. Op een gegeven moment zag ik wat sperma op de grond vallen en bij de poort gaf ze me nog een zoen. En ze zei ‘Lekkere buurman, tot de volgende keer.’

WORDT VERVOLGD

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *