Buurvrouw deel 3

()

We bleven even rustig zonder dat het in de gaten liep, ook voor de buurt dat wij niet gesnapt werden.
Op een gegeven moment vroeg ze of ze weer eens in de jacuzzi mocht.
Ik vroeg ‘Wanneer wil je?’ ‘Wanneer het kan?’ Ik zei: ‘Je kan morgenvroeg, dan is mijn vrouw werken.’
‘Is goed’, zei ze. ‘Dan kom ik, ga je mee?’ Ik zei ‘Neen, helaas. Moet wat doen maar ik zet het klaar.’

De volgende morgen kwam ze door de poort en klopte op de achterdeur. Ik deed open en ze was aangekleed. Ik dacht hé? ‘Hier ben ik’, zei ze. Ik zei, ‘Ik dacht dat je in de jacuzzi wilde?’ ‘Ja, maar kom maar mee.’ Ik liep mee en eenmaal bij het tuinhuis zei ze, ‘Wacht hier even.’ Ze liep het tuinhuis in en deed de deur weer dicht. Ze draaide zich om en begon met haar handen over haar lichaam te strelen. Ze knoopte haar blouse open en deed die uit. Een mooie rode bh met bandjes over haar borsten sprong eruit. En ze ging met haar handen erover heen.

Ze wenkte me en ik liep naar haar toe. Ze deed de deur open en zei ‘Kom met je hoofd tussen mijn borsten.’ Toen ik dat deed drukte ze de borsten klem om mijn hoofd en zei ‘Maak hem los en zuig aan mijn tepels.’ Ik deed dat en ze hijgde steeds harder terwijl ze mij vasthield met haar handen. ‘Oh wat lekker’, zei ze, ‘heb ik al zolang weer op gewacht.’ We reden tegen elkaar en ze bleef maar kreunen. Plots trok ze aan mijn haren en trok mij terug van haar borsten. ‘Ach wat heerlijk was dat’, zei ze. ‘Maar nu ga ik in de jacuzzi anders wordt het te laat en jij moet ook nog wat doen.’ Ik zei ‘Ja klopt.’ Ze deed haar broek uit waaronder een flinke nogal grote strakke onderbroek zat. Ze zag dat ik keek en zei ‘Daar zit wat nats in.’ Ik zei ‘Jouw kutje.’ En ze lachte.
Ik voelde van onder en merkte wat nattigheid maar niet veel. Ze keek me aan en zei ‘Nou?’

Ik probeerde met mijn hand in de broek te komen maar die was zo strak en hoog dat ik niet bij haar kutje kon komen. Ze maakte ook geen meewerkende beweging en zei: ‘Lukt niet hé?’ Ik zei ‘neen.’ ‘Mooi, je hebt toch geen tijd. Voor de volgende keer.’ Ik zei, ‘Is goed. Veel plezier in de jacuzzi.’ Vervolgens keek ik hoe moeilijk zij die broek uit deed . Die zat echt strak. En ze lachte naar me en zei ‘Ga maar. Kan ik in alle rust in de jacuzzi.’ Met een mondkusje liet ik haar alleen. Even later kwam ze door de achterdeur en riep ‘Ik ben eruit.’ Ik liep naar haar toe en ze was weer aangekleed. Ze had haar blouse nog wat open hangen zodat ik haar borsten en bh wat kon zien. De onderbroek had ze in haar hand. Ze wuifde er lachend mee en zei, ‘Zo, die is uit.’ Ik pakte haar in het kruis en we zoenden elkaar. Ik wilde haar broek open doen en toen zei ze ‘Neen, voor de volgende keer. We moeten allebei aan het werk.’ Ik zei ‘Ja, dat is zo.’ Ze vroeg ‘Wanneer gaan jullie op vakantie.?’ Ik zei ‘Over anderhalve week.’

Ze zei, ‘Oh mag ik dan nog een keer voor jullie weggaan?’ Ik zei ‘Je mag ook de sleutel van de poort hebben. Kun je erin wanneer je wily als we weg zijn.’ ‘O dat zou fijn zijn maar dan mis ik jou.’ Ik zei ‘Ja, maar dan kun je wel rustig genieten, dan denk je maar aan mij. Ik geef je wel de sleutel tegen die tijd.’ Een paar dagen voor we weg gingen bracht ik de sleutel en zei ‘Geniet ervan.’ Tevens zei ik ‘Ik kom dinsdag tegen de middag nog naar huis om even te gaan werken en ook woensdagmiddag, en ga dan donderdagmorgen weer weg. Ik moet ‘s avonds even werken.’ ‘Oké’,  zei ze,  ‘houd ik rekening mee.’ We gaven elkaar een flinke tongzoen en zeiden beiden ‘Geniet ervan.’ De maandag voor ik weer naar huis ging kreeg ik een appje. ‘Hoe laat kom je morgen naar huis?’ Ik zei rond elf uur en om twaalf uur moet ik weer weg. Dinsdags kwam ik thuis en zag haar niet. Ik dacht die is aan het werk. Ik ging naar binnen en zoals meestal loop ik dan door naar achteren en kijk ik hoe het in de tuin erbij staat.
En wie zie ik daar in de tuin op een stoel? Jawel mijn buurvrouw. Ik zag dat ze een jasje aanhad en voor haar doen een vrij korte rok met pumps. Ik liep naar haar toe, kwam dichterbij en zag dat ze een panty aanhad. Ook iets dat ze niet dikwijls draagt. Toen ik dichterbij kwam lag ze met haar ene been over het andere en ik zag toen dat ze een glimmende hold up kous aanhad. Had ik helemaal niet bij haar gedacht. Ze keek me aan en zei, ‘Verrassing?’ Ik zei ‘Ja, niet verwacht.’ Ze kwam omhoog en we kusten elkaar. Ik zei ‘Wat zie jij er mooi uit, ben ik niet gewend.’ ‘Alles speciaal voor jou gekocht’, zei ze. ‘Echt mooi, je weet mijn smaak.’ Ze ging weer zitten en haar rok schoof flink omhoog waardoor de bovenkant van de kous goed zichtbaar was. Ze zei ‘Kom, geef je lul, zal ik je even lekker pijpen.’
Ik liep naar haar toe en ze deed jaar jasje los en daar kwamen haar lekkere losse borsten tevoorschijn.
‘Kom dadelijk maar lekker klaar op mijn tieten.’ Ze pijpte me heerlijk maar ik kwam door de geiligheid zo klaar. Ze zei ‘Zo, dat is een vlugge.’ Ik zei ‘Ja, maar jij maakte me zo geil met je komst en kleding.’
Ze zei ‘Pak wat sperma van mijn tiet en smeer het onder erop.’ Dus ik pakte er wat vanaf en ging onder haar rok waar ik direct een natte kut voelde. Ik zei ‘Zo.’ ‘Ja’, zei ze, ‘lekker hé en ben net ook lekker gekomen.’ Ik zei ‘Maar ik moet dadelijk gaan.’ ‘Ja weet ik, maar ik wilde je even verrassen.’

Zij ging weg en ik ging werken. Toen ik enige uren later weer terug kwam kreeg ik een appje.
‘Ga even naar boven naar jullie zijraam en kijk naar buiten.’  Ik ging daar naar toe maar zag niets.
En ineens zie ik haar voor het keukenraam dat ook aan de zijkant is. Ze had een jas aan.
Toen ze mij zag deed ze de jas open en had ze een bordje om haar nek hangen met de tekst ‘Kom je morgen bij mij slapen?’ En ze kneedde toen haar borsten. Ik pakte mijn lul uit de broek en trok mij wat af wat ze ook zag, en we maakten allebei een kusbeweging. We wisten genoeg. We zwaaiden naar elkaar en gingen beiden van het raam af. Toen ik wegreed keek ze door het raam en maakte een kusbeweging. Ik dacht tot morgen.

WORDT VERVOLGD

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *