Buurvrouw van 70

()

Wij zijn onlangs verhuisd en wonen hier nu ongeveer een half jaar. Ik ben zelf net 18 jaar geworden en woon nog bij mijn ouders, hun hebben alle twee een drukke baan en daarom ben ik ook veel alleen thuis. Naast ons woont een mevrouw die 70 jaar is en ze is al een aantal jaren alleen. Ik was er al een paar keer geweest bij haar om wat klusjes te doen die ze zelf niet kon voor haar leeftijd.

Ze  ziet er nog goed uit en altijd mooi gekleed, ook meestal een rok met mooie blouse erop en mooie panty eronder en dan zwarte pumps eronder. Op een of andere manier bleef ik steeds meer naar haar kijken als ik weer eens een klusje deed bij haar en merkte dat ik door naar haar te kijken ook opgewonden begon te worden; als ik dan de contouren van haar toch best wel redelijke billen in haar rok zag deed me dat best veel. Soms stond ze ook in de keuken en als ik dan ook daar wat moest doen dan ging ik achterlangs haar heen want het was daar niet zo breed en dan raakte ik met mijn voorkant haar kont aan en bleef dan soms een paar seconden staan en zei dan ‘Sorry buurvrouw, ik moet even erlangs’.

Op een dag moest de koelkast verplaatst worden, het was zo een hoog model en flink zwaar dus de buurvrouw aan de voorkant trekken aan dat ding en ik duwen aan de achterkant maar geen beweging in te krijgen, dus zei ik tegen haar ‘Wacht even, kom ik ook aan jouw kant staan.’

Dus wij met zijn tweeën trekken aan dat ding en nog geen beweging tot ineens de koelkast los kwam en wij alle twee klem kwamen te zitten tussen aanrecht en de koel kast. Het was niet zo erg maar op een of andere manier was ze voor mij terecht gekomen en zat ze eigenlijk klem tussen mij en de koelkast, dus zeg maar gewoon dat ik met mijn kruis strak tegen haar kont aan zat. Ik vond het eigenlijk geen vervelend gevoel zo tegen die zachte billen aan. ‘Jeetje, wat nu’, zei ze. Ik zei ‘Ja, proberen de koelkast een stukje terug te duwen.’

Wat we ook probeerden geen beweging in te krijgen maar door haar bewegingen gingen haar billen ook alle kanten op en door al dat gedoe kon het niet uitblijven dat ik dus een flinke erectie in mijn broek kreeg. Daar alles zo strak zat was het eerst niet echt een fijn gevoel dus ik zei tegen mijn buuf ‘Het klink misschien raar maar als ik nu eens probeer om mijn broek te laten zakken dan krijgen we misschien wat meer ruimte en komen we misschien los.’ Ze zei ‘Nou ja als jij denkt dat het helpt, probeer maar dan.’

Dus ik met veel pijn en moeite een knoop los gekregen en toen proberen mijn broek omlaag te krijgen maar het zat zo strak dat het moeilijk ging. Uiteindelijk kwam er beweging in maar omdat alles zo strak zat ging ook mijn onderbroek mee omlaag dus kwam ik met mijn blote piemel zo tegen of tussen haar billen te zitten. Ik merkte dat ik nu wel wat meer ruimte kreeg maar dat liet ik niet merken aan haar daar  haar slip ook mee omlaag was gegaan. Nu floepte mijn piemel tussen haar billen en ik duwde gelijk naar voren en kwam zo gelijk in haar en heb haar vol gespoten, eerst in haar kut en toen ook nog in haar kont.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *