Carnaval, deel 7

()


Even later kwamen we bij de kroeg aan en het was er zo druk dat er buiten minimaal 20 man stond te wachten. We liepen ze allemaal voorbij en spraken even met de portier. Hij nam even contact op via zijn oortje en wist mij te melden dat we achterom mochten, daar zou iemand de deur open doen.

Eenmaal binnen heerste er meteen een zomerse sfeer en temperatuur. Francien deed meteen haar schoenen uit en ik vertelde haar dat ze zich maar tussen de menigte moest voegen, dat ik even naar de geluidsman zou gaan en haar later wel weer zou zien.
Onderweg naar de geluidsman zag ik dat er in een hoek van het café enkele tafels en stoelen stonden waar niemand zat en toen ik de kastelein vertelde dat die ruimte precies genoeg zou zijn om de buiten wachtenden ook binnen kwijt te kunnen ging hij dat meteen regelen.
Ik liep achterom naar het toneel en daar waren net “De Drie Durskes” aan het optreden. Alle drie in het rood, wit en blauw, maar toch verschillend. Alledrie in een hipster en een topje dat meer leek op een sport bh en een strik op hun hoofd. Achter in de bh was de ontvanger van hun oortjes weg gewerkt en ze waren behoorlijk druk in bewegen.
Ik besprak mijn programma met de geluidsman met de mededeling dat het ook zomaar ineens anders zou kunnen gaan, maar dan improviseerde ik wel iets.

Na afgesproken te hebben hoe laat mijn optreden ongeveer zou beginnen voegde ik mezelf weer tussen het publiek en wilde Francien weer opzoeken.
Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook weer langs het wegwijsbordje met daarop >>naaktstrand. En ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en besloot even stiekem een kijkje te nemen of er misschien ook nog mensen waren die daar ook daadwerkelijk uit de kleren waren gegaan.
Ik verwachtte eigenlijk van niet, maar als het wel zo zou zijn zou me dat ook weer niet echt verbazen, vooral na alles wat ik de afgelopen dagen al had gezien en had meegemaakt, stond ik nergens meer van te kijken.
Net voor dat ik bij dat “naaktstrand” aankwam stond daar een jonge dame van ongeveer 27/28 jaar spiernaakt bij een smalle doorgang. Het was een mooie maar vooral zeer fors gespierde jongedame en ze was zeker twee koppen groter dan ik. Ze straalde uit dat je met haar maar beter geen ruzie kon maken. Haar tieten waren fors maar niet te, haar tepels waren gepiercet en stonden ferm naar voren, haar billen waren flink en strak en haar gleuf zag er ook strak uit. Eigenlijk zag je alleen een streepje tussen haar benen.
Ze droeg een oortje en haar ontvanger/zendertje zat in een zakje dat met een koord om haar nek hing.
Ze wist blijkbaar niet wie ik was want ze vroeg me wat ik kwam doen en toen ik haar vertelde dat ik een van de artiesten was die avond, zei ze: ‘oh, nou das dan mooi, maar hier mag je zo niet binnen,’ en ze wees op het bordje boven de ingang waarop stond kleding verboden en daaronder “Alleen naakt toegang”.
Ik zei haar dat ik daar geen probleem mee had maar waar laat ik mijn kleding dan, want die moet ik tijdens mijn optreden toch wel aan.
Ze haalde uit een ton die naast haar stond een linnentasje met een foto van drie naakte dames op het strand en de datum van vandaag  en de naam van de Carnavals vereniging.
‘Die kun je hier in doen,’ zei ze, ‘en zo meenemen.’

De meiden van de op de tas geprinte foto, kwamen me wel bekend voor, maar ik wist zo niet waarvan.
Het waren in ieder geval andere meiden dan die ik tot nu toe tijdens deze carnaval had ontmoet. Alle drie de meiden hadden een tekst tattoo op hun linker schouder.

Ik kon niet zien wat er nou stond, wel dat het drie mooie meiden waren met mooie golvingen en van een was (als je heel goed keek) haar spleetje te zien en de andere twee poseerden zo dat je net niks zag.
Ook hun tepels waren net niet in beeld. Waardoor het wel een spannende foto was. En waarschijnlijk was dat spleetje van die ene griet nog niemand opgevallen.
Ik besloot om toch maar een kijkje te gaan nemen en deed mijn kleding in een tasje en liep door.
En wat ik niet had verwacht was dat het er zo druk zou zijn. Het was gewoon dringen om er tussendoor te komen. Je raakte dus heel veel naakte lichamen aan en van de dames vooral veel tieten. Sommigen hielden dan heel nijdig hun handen op de borsten, maar er waren er ook bij waarvan het leek alsof ze hun tieten extra naar voren duwde.
Een enkele keer werd zelfs gewoon mijn pik vast gepakt. Ook ik liet mezelf regelmatig gaan en heb zelfs een voor mij totaal onbekende griet, die met haar rug naar mij stond, Heerlijk staan vingeren. Ze genoot er zichtbaar van en kwam zelfs redelijk snel tot een orgasme.
Toen ik mijn vingers uit haar kutje haalde waren deze kletsnat en de enige manier om ze enigszins te drogen was met mijn mond. Ze smaakte verrukkelijk. Maar voor ik kon zien wie ze was, was ze alweer in de menigte verdwenen.

Langzaam kwam ik dichter bij het water en ook in dat water was het over het algemeen druk. Ik zag iets meer dames dan heren, maar dat was iets wat mij de gehele carnaval overal al was op-gevallen.
Een eindje verderop zag ik Francien staan bij een groepje meiden  die ik ook nog niet eerder had gezien, maar die er behoorlijk appetijtelijk uitzagen. Ook Francien kreeg mij in het zicht en wenkte mij dat ik naar haar toe moest komen.
Onderweg kwam ik veel bekende dames tegen die ik eerder deze Carnaval al had gezien en/of geproefd en/of geneukt had en door allen werd ik spontaan begroet. In de meeste gevallen werd er dan ook flink aan mijn pik gevoeld en dat had weer tot gevolg dat deze in een redelijk erecte toestand terecht was gekomen.
Een maal bij Francien aangekomen stelde ze me voor aan de andere dames als de enige clown die haar kon opwinden. Terwijl ik een voor een kennis met hen maakte had Francien heel onopvallend mijn pik te pakken en stond me af te rukken. Dat was een heerlijk gevoel en precies toen de dame die zich voorstelde als Fresia, het zusje van Francien, voelde ik dat ik ging komen. Ik kon het niet meer houden en mijn zaad spoot gewoon in het zand en een golfje kwam tegen het been van Fresia en die merkte op dat ze Francien wel begreep. En die op haar beurt haalde haar hand van mijn pik en likte de laatste restjes sperma van haar vingers.

Intussen begon het publiek te juichen en toen ik keek waarom begreep ik dat. Op de grote beeldschermen aan de zijkanten van de ruimte was namelijk te zien dat “De Drie Durskes” bezig waren om zich te ontdoen van hun topje. Het gaf behoorlijk wat hilariteit, want tijdens deze bezigheid moesten ze ook nog proberen om hun zender/ontvanger niet te laten vallen. Onder hun topje (wat dus meer op een sport bh leek) hadden ze alle drie nog een minuscuul klein bikinibovenstukje aan, maar bij twee van hen ging het niet zo soepel en kwamen even de tieten voor enkele seconden helemaal bloot. Ik vraag me nog af of dat per ongeluk was of gespeeld. In ieder geval waren ze daarna nog niet klaar want ook hun hipster moest er aan geloven. Daaronder hadden ze alledrie nog een string, alledrie een andere kleur met een enorm klein driehoekje aan de voorkant. Ze zagen er enorm geil uit en ergens tijdens deze voorstelling zag ik ineens dat deze drie meiden alledrie een text tattoo op hun linker schouder hadden. Twee keer de letter D en daartussen in het cijfer 3. Meteen was het ook duidelijk dat zij de meiden waren die op de tasjes afgebeeld stonden. Ze vervolgden hun optreden en regelmatig kwam er een borst die uit het topje vloog en er vakkundig weer in terug werd gestopt. Ook werd er getwerkt en hun billen trilden heerlijk.
Ineens voelde ik een flinke tik op mijn schouders en ik draaide me om en stond gelijk met mijn gezicht tussen de tieten van de dame die daar voor nog bij de ingang stond. Ik keek omhoog waardoor mijn gezicht echt tussen haar tieten door wreef, maar dat bleek haar niet te deren.
Ze bukte zich iets voorover en zei: ‘de baas heeft je nodig, volg mij maar.’
Dat was niet zo heel moeilijk, want ze pakte mijn hand en sleurde me bijna mee.
Iedereen ging ook echt voor haar opzij en zo waren we in no time weer bij de ingang.
Ze zei: ‘zou je je niet weer even aankleden of wil je zo verder.’
Ik was al weer bijna gewoon aan het naakt zijn, dus snel mijn short en bloesje aangetrokken en weer naar de achterzijde van het podium. Daar was inderdaad ook de baas van het hele spul en hij vroeg mij of ik over een half uurtje mijn optreden kon doen, want de dames waren bezig aan hun toegift en dan zou de DJ het een half uurtje overnemen. Dan zou er eigenlijk nog een andere act komen, maar die hadden laten afweten, dus het zou fijn zijn als ik alvast een optreden zou geven, dan had hij even de tijd om iets te regelen voor de tijd die nu overbleef.

Intussen waren de dames klaar met hun optreden en kwamen van het podium. De baas stelde ons aan elkaar voor en ik complimenteerde hen met hun gewaagde optreden. Ze dankten mij en vroegen hoe laat ik aan de beurt was. Toen ik hun vertelde dat dat over een half uurtje zou zijn zeiden ze: ‘Oh, dan hebben we nog even de tijd.’
Ze grootste vroeg: ‘vind je het erg als we onszelf hier even omkleden?’
Natuurlijk vond ik dat geen probleem en binnen een minuut stonden er drie naakte Durskes, die deden alsof dat de normaalste zaak van de wereld was.
We spraken over van alles en ook over de strop die de kastelein had nu dat de act op het naaktstrand niet door ging. En een van de meiden zei: ‘hee, kunnen wij dat niet samen oplossen?’
Waarop de ander vroeg: ‘hoe had je dat dan gedacht?’
‘Nou, zei de eerste weer, ‘met een redelijk eenvoudige aanpassing kunnen we het podium wat draaien en staan we op het water, bij het naaktstrand. Daar kunnen we dan toch om de beurt wat zingen en misschien ook nog wel iets samen.’
We bespraken wat mogelijkheden en welke nummers we dan zouden zingen en even later werd de kastelein erbij gehaald en het plan aan hem voorgelegd. Hij vond het een geweldig idee en het podium was inderdaad redelijk eenvoudig en snel om te bouwen. Maar slechts één vragende opmerking, de artiesten die zouden komen zouden een stripshow geven en omdat het het naaktstrand was ook volledig uit de kleren gaan.
Nu wist hij niet of hij het publiek uitgelegd kon krijgen dat de artiesten van dan niet naakt zouden zijn. En of ik dat dan tijdens mijn optreden een en ander kenbaar wilde maken.
De Drie Durskes keken mij aan en vroegen: ‘Durf jij bloot?’
En precies op dat moment realiseerde ik me dat zij nog steeds alle drie naakt waren, dat zou het wel een stuk makkelijker maken. Ik dacht even na en bedacht dat dat best wel spannend zou zijn, maar ik had al naakt over dat strand gelopen dus waarom ook niet.
‘Dan hoef je dat in ieder geval niet uit te leggen.’ zeiden ze.
De kastelein was helemaal in zijn nopjes en ging snel met enkele mannen van de beveiliging regelen dat na mijn optreden de zaak snel verbouwd zou worden. We hadden nog een kwartiertje voordat ik op zou gaan en weer de grootste van de drie zei: ‘niet om het een of ander, maar jij staat nu al een kwartier naar onze naakte lichamen te kijken en wij hebben nog niks van jou gezien. Kun je niet even een voorproefje geven van wat wij straks op het podium gaan zien, zodat we daar niet ineens staan met een mond vol tanden.’
Ik keek haar wat vragend aan en vroeg wat ze precies bedoelde.

‘Nou gewoon,’ zei een van de meisjes, ‘even naakt.’ en tegelijkertijd begon ze mijn bloesje open te knopen en de ander rukte in een keer mijn short naar beneden.
‘Oh,’ zei ze verrukt, ‘geen onderbroek.’
Intussen was mijn bloes open en werd vakkundig verwijderd. Ik werd van alle kanten bekeken en beoordeeld en een van de dames zei: ‘maar zo kun je het podium straks niet op, daar zullen we iets aan moeten doen.’
Ik begreep totaal niet waar ze het over had totdat de ander zich op haar knieën liet vallen en in een beweging mijn snikkel in haar mond nam en me begon te pijpen.
‘Je moet wel een beetje een flinke jongen hebben als je naakt het podium opgaat hoor, je hebt toch wel eens van die filmpjes gezien met strippers op het podium, die zijn altijd al in een gedeeltelijke staat van opwinding. Wij hebben wel eens een optreden gedaan waar ook van die strippers waren en achter de schermen hebben ze daar echt enkele dames en een heer, die de pikken van de strippers in conditie brengen en houden. Dat kunnen wij wel bij jou doen, maar dan moet jij er voor zorgen dat onze tepels hard worden en blijven want dat is bij vrouwelijke strippers ook altijd zo.’
Intussen was mijn pik kneiterhard, want pijpen, dat kon die meid. Ik pakte de tieten van een ander en begon haar tepels te strelen, deze slaakte meteen een flinke zucht ten teken dat ze het wel waardeerde. De pijpende dame stopte ermee en haar plaats werd ingenomen door de ander. Ze kwam ook met haar tieten naar me toe en ik hapte er een naar binnen, ook zij slaakte een zucht en haar tepel werd ook direct hard. Ik liet de tepel even uit mijn mond om te zeggen: ‘Als jullie zo doorgaan dan spuit ik me hier al leeg.’ En dat was dus olie op het vuur van de pijpende dame want die begon zowaar nog harder te zuigen. Ik opende mijn mond om aan te geven dat ik zou komen maar voor ik iets kon zeggen had de ander alweer haar tepel in mijn mond gedrukt. Ik hield het niet meer en spoot zo in het mondje van de griet die me aan het pijpen was. Inplaats van te stoppen zoog ze nog harder en ving alles op in haar mond. Toen ik uiteindelijk klaar was slikte ze alles door en kwam ook staan en bood haar tieten aan. Ik stond daar nu met een iets verslappende pik en in mijn mond de tiet van de één en in mijn handen de tieten van de andere twee en alle tepels waren kneiterhard.

Vanaf de kant werd geroepen ‘nog 5 minuten dan ben jij aan de beurt.’
Waarop de dames mij met rust lieten en zeiden: ‘dat maken we straks dan maar af. We gaan  even de zalen in en zien je zo wel terug.’
Ze deden alle drie hun hipster en hun bikinitopje aan en verdwenen.
Ik wist snel mijn short aan te trekken en ik had mijn bloesje nog open hangen toen ik al werd aangekondigd.
Ik kreeg een microfoon in m’n hand geduwd dus kon ook niet meer de knoopjes vast maken. Ik kwam het podium op en ik werd al meteen met gejuich begroet. Ik had mijn mond nog niet eens opengedaan en ik kreeg al een geweldig applaus.

De geluidsman startte de band en ik begon maar gewoon te zingen. Tijdens mijn optreden viel mijn bloesje regelmatig open en zakte ook regelmatig van mijn schouders. Gelukkig had ik de zenderontvanger van mij oortjes in mijn broekzak zitten. Tijdens het eerste nummer gingen er bij steeds meer heren ook hun bloesje los. Zelfs enkele dames volgden hun voorbeeld. Bij één meende ik te zien dat ze daar niets onder droeg. Aan het einde  van het eerste nummer waren er twee jongens die hun bloes of shirt helemaal uit hadden en het boven hun hoofd zwaaide. Dat bracht mij op een idee en liet de geluidsman snel en kort weten wat de bedoeling was.
Ik daagde mijn publiek uit door te vragen of ze allemaal hun bloes wilde open knopen en dan met mij mee te doen.
De geluidsman startte wederom de muziek en door de luidsprekers klonken de klanken van het lied “shirt uit en zwaaien na na na na shirt uit en zwaaien.”
Ik had mijn bloes nog niet eens uit maar velen in het publiek (voornamelijk mannen) zwaaiden hun shirt of bloes daadwerkelijk boven hun hoofd. Toch ook enkele dames waarvan ook weer die dame van zoeven en inderdaad had ze er niets onder aan, zodat ze daar stond in haar blote tieten. Het refrein was weer voorbij en ze deed haar bloesje weer aan het bleef wel open hangen. 
Ik zag dat Maud en haar vriendinnen er ook waren en ze trokken de bewuste griet met zich mee. Das nou jammer dacht ik maar ging wel gewoon door. En net voordat het refrein opnieuw begon kwamen er van achter enkele dames het podium op. Dat waren Maud en haar vriendinnen en het grietje van zo even met nog steeds haar open bloesje. Ze positioneerden zich in een soort van halve cirkel om en achter me heen en het refrein was weer aanleiding voor dat ene grietje om haar bloesje weer boven haar hoofd te zwaaien. Maar nu deden Maud en haar vriendinnen ook allemaal mee en geen van hen droeg er iets onder. Ik stond dus op het podium met allemaal topless dames, waarvan er een van hen halverwege het refrein aan mijn bloesje begon te frunniken en die was dus ook snel uit. Waar die bloes uiteindelijk gebleven is weet ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet. Ik maakte mijn optreden dus af met ontbloot bovenlijf en de meiden bleven ook het gehele optreden op het podium als een soort van danseressen.
Ook in het publiek zagen we steeds meer mannen met ontblote bovenlijven en een enkele dame maar geen een meer zonder iets er onder, die stonden dus allemaal op het toneel of hielden hun kleding gewoon aan.
Tegen het einde van mijn optreden vertelde ik van de wijziging in het programma, omdat de originele act voor het naaktstrand het had laten afweten. Dat werd in eerste instantie met boe geroep ontvangen. Maar toen ik vertelde dat we daarvoor in de plaats een zeer verrassende act hadden die zou plaatsvinden op het snel omgebouwde podium, werd het publiek enthousiaster. 

Na mijn laatste nummer bedankte ik mijn danseressen en zei dat ik hoopte ze straks nog even te zien. Ze gingen het podium af en ik deed nog één toegift daarna ging ik ook naar achter. Daar zaten De Drie Durskes op mij te wachten.
‘Kom,’ zei de grootste, ‘we trekken ons even terug om ons geestelijk en mentaal voor te bereiden op ons unieke éénmalige optreden.’
We gingen naar achter en in de ruimte waar de artiesten zichzelf omkleden konden we even ongestoord relaxen. En dat was voor mij in ieder geval ook wel nodig want ondanks dat ik een goede conditie heb, begon de inspanning die ik de laatste dagen geleverd had zijn tol te eisen.
‘Vinden jullie het erg als ik even mijn ogen sluit?’ vroeg ik.
Dat vonden ze geen probleem en vroegen meteen waar mijn bloes was gebleven. Toen ik vertelde dat ik geen idee had, kwam de ander met de oplossing.
‘Wij hebben nog wel wat in de koffer wat jij ook aan kunt, is van Peter die wel eens met ons mee doet. Maar dan heb ik even je broek nodig voor de kleur en maat.’
‘Ja,’ zei ik, ‘dan zit ik hier mooi weer in mijn nakie.’
Waarop ze zei: ‘nou en, dat hebben we toch al gezien en straks zei jij er ook niets van toen jij al een kwartier naar onze naakte lichamen aan het gluren was.’
Das waar, dacht ik en trok dus mijn short maar weer uit en gaf hem aan haar mee.
Ze verdween en ik deed toch mijn ogen maar even dicht.
Iets later werd ik wakker van een heerlijk gevoel in mijn kruis. Een van de meiden was me alweer aan het pijpen, maar hield er ook al weer mee op, blijkbaar was ze toch al even bezig want mijn pik was kneiterhard. Ze stopte dus met pijpen, maar een ander stapte over me heen en ging zo op mijn pik zitten. Ze schoof hem met gemak haar kutje in en ik voelde ook nog een mond aan mijn ballen. Die werden ook flink onder handen genomen. De derde griet kwam met haar blote pruim op mijn gezicht zitten en zo moest ik wel beffen. Niet dat het een straf was want ik genoot ervan.
Zonder aankondiging spoot ik ineens alles in het kutje dat op me zat en twee seconden later kwamen we samen, met het kutje op mijn gezicht ook klaar. Al mijn zaad zat nu in dat ene kutje en toen ze van me afstapte werd meteen haar kutje in de mond genomen van diegene die mijn ballen had bewerkt. Ze kwam ook snel klaar en haar sappen vermengt met mijn zaad stroomde in de mond van die andere griet, die op haar beurt weer alles doorslikte.
Nu waren we dus alledrie klaargekomen, en de oudste zei: ‘zo dat zal wel helpen. Dan zal jou pik niet kneiterhard worden op het podium maar in een mooi formaat blijven en hoeven wij niet bang te zijn om spontaan klaar te komen.’

Ons optreden op het naaktstrand was een geweldig succes, overal zag je ook stelletjes die met elkaar aan het spelen waren. Ik zag zelfs een kringetje dames die elkaar aan het beffen waren terwijl er één in haar kontje werd geramd. Een van die meiden was Francien en het meisje dat de paal in haar kontje kreeg, haar zusje Fresia. Het zag er allemaal vreselijk geil uit en tijdens een van mijn pauze’s, de meiden waren aan het zingen, was mijn pik weer keihard geworden.
Toen de dames terug kwamen en dat zagen zeiden ze: ‘zo kun je niet het podium op. Zorg dat dat weggaat dan zullen wij er nog wel even een extra nummer tegenaan gooien.’
Ik pakte mijn pik vast en probeerde aan allerlei onplezierige dingen te denken maar het enige resultaat was dat hij nog harder werd. Toen kwam de dochter van de kastelein binnengelopen en zei: ‘ik hoorde van De Durskes dat hier een probleem was, dat opgelost moest worden. Oh, ik zie het al, nou laat dat maar aan mij over. Haal je hand er maar van af en kijk goed naar mij.’
Ze ging voor me staan en als een volleerd danseres gaf ze me een geweldige lapdance waarbij ze alles wat ze had uittrok. Toen ze even later sensueel met haar kontje achteruit kwam boven mijn schoot had ik niet verwacht wat ze deed. Ze liet mijn pik in haar gleuf glijden en begon me op een geweldige manier te bereiden. Ik wist haar tieten te pakken te krijgen en deze lekker te kneden. Haar tepels stonden fier vooruit en binnen enkele ogenblikken voelde ik dat ik ging komen en zei haar dat, en de eerste golf ving ze op in haar kutje maar toen haalde ze mijn pik eruit en spoot ik nog twee of drie keer op haar buik.
Ik was weer heerlijk klaar gekomen en lag na te genieten nog steeds met haar tieten spelend.
Toen kwamen De Drie Durskes van het podium.
‘Ja, dat ziet er beter uit,’ zei de grootste, ‘maar je moet nu wel op.’

Ik begon aan mijn laatste setje en zag dat het naaktstrand steeds meer op een grote orgie ging lijken. Ik moest ook flink m’n best doen om de aandacht op mij te houden.
Pas toen ik een dame uitnodigde op het toneel leek het of dat het publiek weer meer aandacht kreeg. Er waren diverse dames die bij mij op het podium wilde komen en ik besloot om diegene te nemen die  het eerst bij een microfoon wist te komen en de groeten deed aan Prins Carnaval.
Het was Maud die als eerste via het water het podium wist te bereiken en inplaats van naar de microfoon die daar stond te lopen kwam ze regelrecht op mij af viel voor me op haar knieën pakt mijn pik vast en ging met haar mond naar mijn pik.
Het publiek vond dit geweldig dus ik liet haar maar haar gang gaan. Op het moment dat ik dacht dat ze hem in haar mond zou nemen stopte ze en zei zo hard ze kon tegen mijn pik: ‘Ik doe de groeten aan Prins Carnaval. En als hij z’n scepter zoekt? Ik heb er een gevonden.’
En toen hapte ze hem in haar mond. Even was ik verrast maar ze liet hem ook héél snel weer los om alles in de echte microfoon te herhalen.
Ik vroeg haar of ze mij bij mijn laatste lied wilde assisteren en dat deed ze heel graag. Ook “De Drie Durskes kwamen op het podium. Dus nu stond ik met vier naakte dames in een ruimte waar iedereen verder ook naakt was.
We zongen ons laatste nummer en ik bedankte iedereen en vertelde dat de DJ deze avond zou afsluiten.
Eenmaal achter het podium was Maud ook mee gelopen en viel naast mij op de bank en ging verder met waar ze op het podium was gebleven, namelijk het bespelen van mijn jonge heer
“De drie Durskes” waren zich alweer aan het aankleden en even later kwam de kastelein ook nog langs om ons allemaal hartelijk te bedanken. Het was voor hem een top avond geweest en hij zou de zaak ook morgen nog zo laten omdat dat de laatste dag was. Alleen zou hij het bordje naaktstrand vervangen door Topless strand, want hij wilde niet de naam krijgen van een veredelde seksclub te zijn. Dus ook zou hij de beveiliging opdragen om er op toe te zien dat er géén “seksuele handelingen” zouden plaats vinden.
Intussen wist ik Maud van me af te houden en kleedde ook mezelf aan.
Ik nodigde “De Drie Durskes” uit om bij mij thuis de avond nog eens door te spreken en te kijken of we in de toekomst niet wat vaker samen konden doen. Ze accepteerden de uitnodiging graag. Maud had intussen ergens een jas vandaan getoverd en ook de dochter van de kastelein ging mee, zodat zij “De Drie durskes” later die (inmiddels) nacht nog bij hun binnen kon laten om de spullen op te halen.
Maud zou haar vriendinnen weer opzoeken en zo geschiedde dat we even later gearmd door het dorp liepen.
Het liep al tegen half drie en er was niet veel meer te doen op straat.

Wordt vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

ECHTE SWINGERS EN SINGLES SEXDATINGBezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *