Een keertje mee lopen bij mooie Grand Bistro van mijn maat

()

Ik was bijna klaar met mijn Hotel school studie en 1 jaar voor het examen heb ik mijn moeder verloren aan de wel bekende corona. Ik was er zo stuk van geweest dat ik 1 jaar voor het examenjaar was blijven zitten, maar het was maar niet anders en had wel alle medewerking gehad van de Hotelschool. Uiteindelijk had ik toch wel mijn ding gedaan dit jaar en mijn praktijk gedeelte gedaan hoe zwaar en moeilijk het ook was voor mij en ik had alle steun van Eric daarin gehad, die ik had leren kennen als een echt TOP GASTHEER & Sommelier. Hij is echt met zijn neus in de boter was gevallen via zijn ouders.

Ik heb deze klote tijd een plekje kunnen geven en ik ga er voor de volle 100% om dit jaar mijn Hotelschool af te ronden waar ik er inmiddels prima voor sta en steeds meer mijn eigen waarde terug vind in de keuken waar ik echt super happy ben de laatste paar maanden. Alles gaat weer als een warm mes door de boter zal ik maar zeggen en ik voel me goed in mijn vel zitten wat mij veel lof en werkvoeldoening op heeft geleverd in de afgelopen paar maanden.

Ik werd door Eric de eerste week van maart gepolst of ik niet eens een weekendje wilde komen mee lopen bij hem en zijn ouders in hun prachtig kasteel in het mooie Zuid Limburg. Het was het eerste weekend dat het weer eens flink los was gegaan dankzij de eerste carnaval in de corona tijdperk. Deze Eric was echt een feest beest en had al meer dan genoeg meiden het hof gemaakt zal ik maar zeggen op de Hotelschool …..

Daar ik alweer jaren droog stond – zal ik maar eerlijk toegeven –  vond dat ik mij moest richten op mijn studie en de dingen waar ik in volle vaart voor wilde gaan. Als ik ergens aan mee deed was ik ook echt een man van mijn woord en stelde alles in het werk om het binnen de periode goed af te sluiten, zo ook deze Hotelschool studie en ik stond er dan ook prima voor. Ik had er dan ook alles voor over om deze zomer dit binnen te halen en van mijn hobby mijn beroep te maken, ik was net begin 20 lentes jong en er lag nog een mooie wereld voor mij open …..

Eric vroeg mij om een lang weekend mee te helpen met een Party van hun waar elke jaar flink wat mensen op af kwamen vanuit heel zuidelijk Limburg en waar ze om bekend stonden. Ik ging er natuurlijk heel graag heen om eens weer onze oude vriendschap op te halen en ik vertrok met de trein vanaf Amsterdam Centraal.

Eric kwam mij ophalen met de auto van moeders en na een dikke twee en half uur zitten en lezen was het weerzien met hem heerlijk. Eenmaal aangekomen stelde ik me. Ik zou logeren boven de zaak in een heerlijk ruime suite kamer voor mij alleen waar ik mij even heerlijk kon terug trekken,  maar daar wilde ik niets van weten. Ik was immers gekomen om mijn kunsten eens te laten zien en mij eens goed in de etalage te zetten. Hier wilde ik erg graag na mijn studie snel aan het werk komen en het was een prachtige kans om mij te laten zien. Ik had altijd als kind vroeger iets met zuidelijk Limburg en dat was dan ook de klik die wij samen hadden, zo is onze bijzondere warme band ook ontstaan op de Hotelschool opleiding.

Ik had mijn eigen werkkleding mee waar ik mij in thuis voelde. Het was niet de kleur die zij droegen bij hun in de keuken maar ik kreeg alle vrijheid van Eric en zijn ouders. Ik vond het geweldig dat ik al de eerste avond mijn ding mocht doen en geheel op eigen wijze deel mocht uit maken van het kleine keukenteam gevormd door twee Chef Koks, een keukenmedewerker en de dame voor de bediening die dus bleek een kennis van zijn eigen zus te zijn.

Na een eerste korte kennismaking met het team was het een bijzonder fijn warm welkom voor mij. Ik had al wat verhalen te horen gekregen over zijn enige zus die ik nog niet had leren kennen maar die ik heel graag wilde leren kennen. je weet toch maar nooit hoe een koe een haas vangt zal ik maar zeggen, ik was niet echt op zoek maar ik stond er zeker wel open voor de liefde en een vaste relatie met een leuke meid.

Ik kleedde me boven even om en kon mij geen betere warme ontvangst wensen. Carla was even net klaar met douchen en ze kwam in een grote handdoek gewikkeld uit de badkamer. Ik stond zelf in de hal in mijn boxer en wilde mijn kokspak aandoen toen die meid naar mij toe kwam en mij direct een handje gaf ‘Jij moet Pascal zijn’ Ik zakte bijna door de grond wat ik daar zag, Carla stond poedelnaakt voor mij…….

‘Sorry hoor voor deze eerste kennismaking, maar ik vond het even wel zo netjes om me even aan je voor te stellen, je hebt toch veel vaker een vrouw bloot gezien mag ik toch hopen .. Dan heb je ook  direct maar alles mooi puur natuur van mijn gezien. Ik had late dienst in het ziekenhuis van Maastricht gisteren en heb even lekker kunnen uitslapen vanochtend. Jeetje, mijn broer heeft niks te veel gezegd hoor dat je een topknul bent.

Ja, er is nu eenmaal een top gastheer bij ons in de zaak en ik heb echt totaal niks met eten en drinken. Ik  hou wel van een heerlijk etentje en een goed drankje, maar daar houdt het dan ook wel mee op.’

‘Ik zou erg graag eens deze avond aan jou en je ouders willen laten zien wat ik in mijn mars heb Carla …….’

‘Nou daar zeg ik zeker geen nee tegen hoor, loop zo maar even met mij mee naar mijn pa en ma, doe even snel wat aan en ik hoop echt dat je eens voor mij wilt koken, maar eerst even wat aan doen. Ik  heb even een paar snoei harde tepels van die heerlijke mooie volle boxers van jou, je mag zeer zeker gezien worden, wat voor een mooie stuk mannelijk gereedschap jij daar hebt zitten. Ik heb best wel dingen gezien in mijn werk in het ziekenhuis maar je hebt wel een van de grootste zal ik maar zeggen.’

‘Niet zo gek toch. Als jij je prachtige mooie vrouwelijke dingen zo puur natuur laat zien is het niet zo gek toch dat ik daar even flink van in de war ben en ik heb al drie jaar geen relatie meer gehad, dan is het voor mij wel erg leuk je manier van kennismaken. Ik wist niet eens dat je thuis was.’

‘Nee, Eric is totaal daar niet mee bezig, hij is alleen maar met werken bezig en heeft nooit eens tijd en oog voor mij. Ik hoop dat jij anders bent. Het is voor mij gewoon dat ik lekker puur natuur door de huis loop op de bovenverdieping, ik ben ook erg van de sauna en naakt slapen. Je weet niet half hoe lekker dat is even geen drukkende dingen daar van boven bij mijn borsten en poes….’

Ik loop even met mooie Carla mee naar haar slaapkamer naast mijn eigen kamer. Het liefst deel ik mijn kamer met haar, dat zou ik geen enkel probleem vinden om er eens naast te liggen en mijn pik eens lekker te laten zien, en voelen bij haar. Ze is echt een plaatje van een meid met een paar prachtige vrouwen dingen.

Hoe dit verder gaat, lees je in deel 2.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *