Feline deel 6

()

Het uur van de waarheid:

Zaterdagavond; ein-de-lijk! Ik was vreselijk nieuwsgierig en hoe met name Kim en Jessica erbij liepen: super sexy! Beiden droegen korte zwart-wit geblokte rokjes, zwarte kousen en Kim droeg een rood hemdje en Jessica een zwart hemdje, die hun borsten goed deed uitkomen. Ze waren nog wat met hun make-up bezig en moesten alleen nog bretels omdoen, waar ik voor moest zorgen.  De avond verliep vlekkeloos en ik moest eerst als een jong meisje in ondergoed over de catwalk lopen en ik hoorde mannen, die in de ruimte erachter zaten, klappen en joelen. Wat ze allemaal deden, wist ik niet, maar er zou aan het einde een verrassing voor me zijn.

Nadat Jessica en Kim een striptease-showtje hadden gedaan, waarbij ze elkaar uitkleedden, werd ik gewenkt en moest ik de slipjes van beide meiden uittrekken. Kim maakte een ketting vast aan mijn nieuwe halsbandje en trok me naar zich toe, om vervolgens langzaam haar slipje in mijn mond te duwen.

Ze keek me intens aan en ik probeerde zo verleidelijk mogelijk terug te kijken, in de hoop dat ze zou snappen dat ik naar meer smachtte. ‘Gebruik me! Doe wat je wilt! Ik doe alles voor je!’seinden mijn ogen en blijkbaar kwam het over.

Ze begon me innig te zoenen en liet haar hand in mijn slipje glijden. Ik gaf me helemaal over en drukte me tegen haar aan. Kim grijnsde even en gaf me een zachte tik tegen m’n wang. “Ik weet wat je wilt en je zult het krijgen ook!”, fluisterde ze hijgend. Jessica kleedde me helemaal uit en dwong me op de vloer, waarna ze m’n benen spreidde. Kim kwam tussen m’n benen liggen en begon m’n kutje te likken. Voor de allereerste keer werd ik gelikt en dat terwijl er een groep mannen en vrouwen toekeek op televisieschermen!

Toen ik na een poosje Kim aankeek, zag ik dat haar gezicht onder het vocht zat. MIJN vocht! Dit maakte me nog geiler en Jessica haalde het slipje uit mijn mond en schoof een lange, flexibele dildo in mijn keel. Ze hield me stevig vast en liet de dildo diep naar binnen glijden. Hoewel: forceren was een beter woord. Ondanks dat ik het zalig vond en de pijn probeerde te negeren, moest ik bijna overgeven en ik probeerde me onder de meiden weg te wurmen. Ik had de tranen in m’n ogen staan, maar de meiden hielden me stevig vast.

Ineens moest ik overgeven en ik hield het niet meer binnen. De meiden lieten me los en gaven me een paar tellen om bij te komen. Kim veegde mijn mond schoon en gaf me een glas water, wat ik dankbaar aannam.

Kon het nog beter? Subje willen zijn en dan door twee vriendinnen van je Meesteressen gebruikt worden? Dit was echt genieten voor mij! Het was waanzinnig lekker. Het overgeven zelf was minder prettig, maar het zaligmakende gevoel wat daarna over me heen kwam, is met geen pen te beschrijven. Ik was helemaal buiten adem en als het langer had geduurd, was ik waarschijnlijk flauw gevallen en dat deed me wensen dat het binnenkort echt zou gebeuren. “Gaat het, schat?”, vroeg Jessica oprecht bezorgd.

Ze had het niet hoeven te vragen, want ik straalde van geluk en wou tussen hun benen liggen en hun natte kutjes helemaal droog likken, tot ze er schraal van zouden worden.

“Dit was geweldig! Het gaat prima met me; echt helemaal mijn ding. Lekkerder dan ik had durven dromen en dat voor de eerste keer. Gebruik me, MISBRUIK me alsjeblieft. Laat me jullie likken, want ik houd het niet langer uit en het lijkt me zo vreselijk geil jullie klaar te likken”, smeekte ik.

Jessica fluisterde wat in Kim’s oor en ineens drukte Kim mij weer achterover en ging met haar poesje over mijn gezicht, zodat al haar geil op mijn gezicht kwam.

Jessia hield mijn armen vast, maar ik WOU niet eens protesteren!

Kim drukte haar natte kutje vol op mijn mond en met mijn neus half begraven in het keurig getrimde schaamhaar, snoof ik die heerlijke geur op en liet mijn tong tussen Kim’s lipjes door glijden en voorzichtig drukte ik m’n tong bij haar naar binnen, wat zeker voor ene eerste keer verrassend goed ging.

Kim begon sneller te ademen en had haar ogen gesloten, terwijl ze mijn gezicht bereed. Het duurde niet lang voordat ik merkte dat er slijmerige afscheiding uit Kim’s kutje droop, precies op mijn tong. De smaak was me niet helemaal onbekend en zeker niet omdat ik me zelf vaak vingerde en m’n eigen geil oplikte, maar het was voor mij de eerste keer dat ik echt het geil van een ander meisje proefde. Het was een vreemde smaak, maar niet onplezierig.

Het was wat slijmerig en ik deed m’n best om zoveel mogelijk op te likken en ik slikte het ook door. Jessica genoot er zichtbaar van en stond te popelen om het van haar zus over te nemen.

Toen ik Kim kletsnat had gelikt en ze bijna flauw viel van de orgasmes, trok ik Jessica over me heen, die geen seconde aarzelde, ondanks dat ik geacht werd de onderdanige te zijn. Maar ik verlangde nu nog meer naar meisjesvocht en ik wenste dat ik dit bij de tweeling mocht doen.

Die gedachte maakte mij alsmaar natter en terwijl Jessica met haar poesje op mijn gezicht zat, werd ik weer stevig door Kim gevingerd en gelikt.

Voor ons was het geen spel meer om de aanwezige mannen en vrouwen te plezieren, maar we hadden alleen nog maar oog voor elkaar en vergaten alles om ons heen, totdat een vrouw ineens naast ons stond en lachend vroeg hoe lang deze improvisatie nog zou duren, anders konden ze beter ontbijt voor de aanwezigen bestellen.

De stem was die van een goede bekende: Miranda zelf, die een kijkje kwam nemen, om te kijken of alles nog in orde was.

Beschaamd wou ik overeind komen, maar Miranda gebaarde vriendelijk dat het niet nodig was. “Dames toch! Wat een talent; de gasten zijn wild van enthousiasme en er worden dikke fooien gegeven. Dat terwijl de acts die Regina verzonnen had, nog moeten komen. Alleen vraag ik me af of een sexy striptease van de meiden van de club dit kunnen evenaren!”, lachte ze en omhelsde mij. “Volgens mij was dit precies wat jij altijd graag wou en aan de tevreden blik op je gezicht te zien, was dit de zevende hemel; of heb ik het mis?”, vroeg ze, terwijl ze me nu overeind hielp. Ook Kim en Jessica werden omhelsd en bedankt voor de geweldige show.

“Isa en Lisa willen graag de anderen hun striptease laten doen en als uitsmijter leek het ons leuk om jullie in het spermabad met elkaar te laten spelen. Feline trekt zometeen een half doorzichtig badpakje aan en Kim en Jessica trekken alleen een wit t-shirt en slipje aan en Feline gaat in het bad liggen, terwijl jullie tweeën elkaar insmeren met sperma. Als jullie doorweekt zijn van het sperma, kleden jullie elkaar langzaam uit en gaan jullie elkaar zoenen en vingeren”, legde Miranda de nieuwe plannetjes uit. “Daarna stapt Feline langzaam uit het bad, om Kim dan op de gynaecologenstoel vast te binden, zodat Jessica haar kan likken.”

“Dus ik moet dan Feline likken?”, vroeg Jessica, die even bang was dat ze haar eigen zus moest gaan likken. “Nee, je gaat Kim likken en later ruilen jullie, waarbij Feline Kim losmaakt en jou de stoel laat plaatsnemen, waarna Kim jou gaat likken”, corrigeerde Miranda en ze keek de beide meiden streng aan.

“De gasten vinden dat superspannend en jullie zijn slavinnetjes van Isa en Lisa en die hebben besloten dat het tijd wordt dat jullie ook met elkaar gaan vrijen, net als zijzelf. Jullie weten vast wel wat het alternatief is..”, besloot Miranda met een toon als een ervaren Meesteres, die je niet tegen je moet hebben.

Dat was een toon die mij beviel. En ik maar denken dat ik al een bazige toon gewend was. Later kreeg ik te horen dat de tweeling de zussen uit een soort strafkamp in de Oekraïne hadden gehaald, omdat ze per ongeluk een directielid van de brouwerij van hun familie hadden vergiftigd en diens huis in de brand hadden gestoken. Ze dachten dat die man hun vader had ontslagen, maar dat was niet waar. De Oekraïense overheid nam de zaak heel hoog op, omdat de brouwerij voor veel werkgelegenheid zorgde en ze wouden zo’n multinational niet zien verdwijnen.

Om een lang verhaal kort te maken, besloot de brouwerij op dringend verzoek van de tweeling, die de meiden wel kenden, in een speciaal programma op te nemen. Met wat steekpenningen en het dreigen de brouwerij daar te sluiten, konden de zussen met een nieuwe identiteit naar Nederland komen. Hun moeder was Nederlandse, die met een Oekraïense man was getrouwd.

Wordt vervolgd

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *