Fijne eerste keer op stap met mijn maatje – deel 2

()

Bea was echt de meid die mijn hartje flink op hol weet te brengen en het was een avond die mij mijn stoutste dromen liet uitkomen. Pascal is een top collega. Ik had deze mooie job dan ook aan hem te danken en ik deed wel eens een paar klussen bij hem thuis. Ik wist dat zijn mooie vriendin echt wel een meid is die haar hartje op de juiste plaats heeft en met Bea een fijne warme band heeft. Ik keek ook echt wel even mijn ogen uit toen zij samen naar mij en Pascal kwamen lopen met drie mooie grote glazen met drank.

Bea weet wel raad met de heerlijke witte wijn van deze onwijs mooie Bar en Bistro hier in het dorp en ik had een paar dingen tegen mij aan voelen komen waar niks mee mis was, een paar ronde peren die super lekker en zacht aanvoelden door haar mooie topje heen en de twee mooie knopjes waren niet te missen voor mijn kijkers. Ik zou die dingen van haar wel eens even lekker puur willen vast houden …..

Onderweg in de dikke zwarte taxi zaten we als een verliefd koppel naast elkaar. Bea en haar mooie sportmaatje die echt het beste met haar voor heeft, waren binnen paar minuten bij mijn stek waar ik bijna alles klaar had voor Bea. Dikke zoenen gingen over en weer tussen de meiden en tussen Pascal en Bea. ‘En denk er om, doe wel een beetje kalm aan met haar Peter, ze is door de drank flink van slag.’

‘Komen jullie morgen avond eens even leuk samen eten bij mij, ik kan wel een beetje koken heb ik gehoord.’

Bea vind het echt super fijn dat ik ze te eten heb gevraagd morgen avond. ‘Nou over enkele uren al’, voeg ik er aan toe…

‘Deze avond en nacht zou ik niet meer willen vergeten met jou schatje …… Wacht maar eens even af Peter, die fijne handjes van jou mogen mij zo wel eens even helpen met uitkleden, ik ben door de wijn flink van het padje. Drie flinke glazen hebben mij echt wel even flink in de zevende hemel doen brengen, reken maar dat jij geen spijt gaat krijgen dat jij met mij onder de lekker dekbedje komt. Zo direct is wel even een dingetje dat ik zonder iets aan slaap, dus lekker spiernaakt tegen je aan kom liggen ….’

‘Nou dat treft, want sinds ik hier op mezelf woon slaap ik ook met niets aan. Gewoon super lekker zonder iets aan. Lekker als puur natuur is gewoon een feestje om lekker helemaal bloot te slapen hoor. Ik denk dat het mij wel grote moeite zou kosten om die lekkere billen en ronde tieten niet lekker vast te pakken hoor.’

‘Doe maar wat je wilt, dat geeft mij ook een vrijbriefje om dat heerlijke, grote ding eens lekker te proeven en je eens de lekkerste zuig sessie te geven die jij je maar kan wensen. Ik zal jou eens flink klaar laten komen en die heerlijke dikke yoghurt eens laten smaken mannetje.’

Hoe dit verder gaat aflopen lezen jullie in deel 3

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *