Geil in de mist

()

Vier augustus, 28 graden en ik was ‘s middags om drie uur op het strand. Ik had een aardig stuk gelopen om een rustig stuk te bereiken en het was genieten. Rond half vier echter, zag ik dat er boven zee een flinke wolk mist ontstond en die kwam langzaam op het strand af. Mensen om mij heen besloten blijkbaar om naar huis te gaan en toen de mist het strand bereikte, had ik helemaal een gevoel van alleen op de wereld zijn. Omdat toch niemand mij kon zien, en ik graag bloot ben, trok ik mijn zwembroek uit. Een kwartiertje later wandelde ik met een heen en weer zwaaiende slappe piemel richting de strandopgang.

Een paar honderd meter verder hoorde ik stemmen en voelde meteen een beetje spanning. Er zou zomaar iemand uit de mist kunnen opduiken. Maar niks. Weer enkele honderden meters verder, stond ik echter opeens stil, want op zo’n twee meter afstand was een spiernaakte jonge meid uit de mist opgedoken, die zeer wijdbeens stond te plassen en daarbij aandachtig naar haar gespreide kut keek. Het leek of ze ineens voelde dat ik er stond, want ze keek me aan, schrok niet, glimlachte, keek even naar mijn al lichtelijk opstijvende pik, glimlachte weer en richtte vervolgens haar blik weer op haar zo ongelooflijk mooie gespreide schaamlippen, waar de geile gele straal nog steeds tussenuit spoot.

Haar glimlach voelde een beetje als toestemming en daarom bleef ik staan en genoot volop van het prachtige tafereel. Toen de laatste druppel er uit was, zag ik zelfs de spieren van haar kut een beetje samentrekken om die laatste druppels er uit te persen, waarna mijn ogen omhoog keken om te zien wat ze nog meer in de aanbieding had.

Haar tietjes waren van ongelooflijk grote klasse. Mooi formaat, beetje bolle tepels met kleine puntjes die mooi recht vooruit priemden. Ze glimlachte weer, misschien vanwege mijn geile aandacht en misschien ook wel omdat mijn lul inmiddels behoorlijk stijf was. Ze zei verder niks, keek me even in de ogen en deed drie stapjes in mijn richting. Haar ene hand sloot zich om mijn pik en haar lippen werden op de mijne gedrukt. Ik genoot vervolgens van haar tong die diep mijn mond binnendrong en het feest werd helemaal compleet, toen haar vrije hand de mijne pakte en die vol op haar kut legde.

Wel minstens twee minuten genoten we van wat we voelden, had ik haar kutje tot in de kleinste details verkend en daarna kon mijn pik niet harder en stijver. Omdat het zand nog warm was, lagen we vervolgens in standje negenenzestig, zodat zij mij kon pijpen, wat ze fantastisch deed. Ik kon me uitleven op haar klitje, haar schaamlipjes en het gat, waar mijn pik zo naar verlangt. Omdat ik ook best wel ervaring had, en dus haar lipjes heerlijk afwisselde met het geile bobbeltje-, begon ze al best snel te reageren.

Zuchten en vooral geile rillingen als mijn tong haar klitje beroerde. Toen ik dus even later ook voelde dat mijn pik er klaar voor was, gaf ik zonder woorden aan dat ik helemaal klaar was. Zij was dat blijkbaar ook en ik draaide me om terwijl zij op haar rug lag en met gespreide benen, heerlijk uitnodigend wachtte op wat komen ging.

Ik bracht mijn harde paal in stelling en liet hem langzaam richting haar kut zakken. Die was lekker nat, van niet alleen van mijn spuug, maar ook van de heerlijke sappen die er tijdens het beffen zo overvloedig uit stroomden.

In een floep en een zucht zat mijn snikkel tot aan de wortel in haar heerlijke gleuf en na nog een paar likjes aan haar tietjes, begon ik aan de finale. Traag beginnen is het fijnst en ze bleek vrij snel, te oordelen naar de geluiden die ze maakte…. op temperatuur te zijn.

Jaaaaahhhh, lekker diep. Kom maar met je geil. Het waren de eerste woorden die ik uit haar mond hoorde, Er kwam meer. Stamp maar met die lekkere lul. Aaaahhh, geef me wat je hebt, Ohhhhggghhhh lekker! Ja, meer , sneller….

Ik glimlachte en gehoorzaamde. Genieten was het en mijn pik ging ouderwets als een zuiger in haar geile natte kut op en neer. Toen voelde ik de uitbarsting aankomen. Vanuit de tenen. De golven baanden zich een weg door mijn kloppende pik en sprietsten met kracht een weg naar de diepste diepten van haar geile neukholletje. Arghhhhhhh. klonk er uit mijn mond. Haar kreten hadden mij duidelijk geïnspireerd.

Zo lang mogelijk bleef ik doorpompen. Uiterst gevoelig om je pik in je eigen room te laten plonzen. Toch moest ik even later erkennen dat ik leeg was en ik zakte op haar buik neer. Onze tongen vonden elkaar weer en haar prikkende tieten voelden echt als een kleine bonus. Een paar minuten later liet ze me ineens los en stond op. Meteen ging ze met gespreide benen staan en terwijl we allebei strak naar haar kut keken, perste ze zoveel mogelijk van het zaad naar buiten. Toen sprak ze glimlachend haar laatste woord, ‘Zaadlozing,’ draaide zich om en verdween in de mist.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *