Gepest door een meisje

()

Ik ben Jan en ik ben 16 jaar.
Ik word veel gepest door mijn klasgenoten, ik kreeg een berichtje van Sanne op mijn mobiel ‘Kom in de pauze achter de school.’ Ik dacht wat moet Sanne met mij. Sanne was ook 16 jaar. Toen het pauze was liep ik daar maar heen en liep ik de hoek om. ‘Wat moet ik hier?’, vroeg ik. ‘Jan bek houden en doe wat ik zeg, laat je broek zakken.’
‘Ik doe het niet.’
Sanne gaf me een rot klap in het gezicht. ‘Au rot wijf.’ ‘Laat zakken dan die broek anders krijg je nog een klap.’ Ik liet mijn broek toch maar zakken.

Daar stond ik dan in mijn boxer, uit die boxer en ik liet mijn boxer maar zakken. Mijn piemel
werd zichtbaar. ‘Die ziet er lekker uit’, riep Sanne. Ze pakte mijn piemel beet, ‘Kom Jan, kleed
je maar weer aan, jij komt zaterdag 10.00 bij mij thuis’, riep Sanne. De week vloog voorbij en toen
het zaterdag was ging ik toch maar naar Sanne toe, ze woonde een heel eind van de weg af. Ik reed
het bospad in en toen ik bij haar huis aan kwam belde ik daar aan. Toen deed Sanne de deur open: ‘Kom er in.’ Ik werd wel zenuwachtig, ik liep naar binnen en toen deed ze de deur dicht. ‘Zo Jan jij blijft nu hier. Tot 6 uur ben ik alleen, mijn ouders zijn weg.’ We liepen de woonkamer in”’Zo Jan, kleed je uit nu. We zijn nu met zijn tweeën, kleed je uit anders sla ik je.’
‘Ik ga weg’, zei ik. ‘Kan niet, ik heb de deur op slot gedaan, dus je kan er niet uit. Schiet op!’
Ik dacht ik kan niks anders en begon me uit te kleden, eerst mijn schoenen toen mijn sokken, toen de trui en shirt tot mijn gespierde buik te voor schijn kwam. ‘Nu je broek.’

Ik trok mijn broek maar uit en daar stond ik dan in mijn boxer. ‘Uit je boxer.’ Nu trok ik mijn boxer helemaal uit. ‘Zo Jan, jij blijft de hele dag naakt bij mij en voor alles wat je wilt moet je toestemming van mij hebben. Zeg Jan, haal even wat drinken voor me op.’ Ik liep naar de keuken toe en toen ik terug kwam was zij aan het filmen. ‘Goed zo Jan.’ ‘Waarom film je mij dan?’ ‘Kan ik langer van jou genieten.’

Na een tijdje vroeg ik of ik naar de wc mocht. ‘Wat, moet je plassen? Is goed, ik ga met je mee.’ Sanne liep voor me uit, ‘Hier is de wc.’ Ik ging naar binnen en wou de deur dicht doen. ‘Nee’, zei Sanne, ‘die deur blijft open, ik wil meekijken hoe jij plast.’ Ik begon te plassen en toen ik klaar was zei ze ‘Zo Jan, jij mag nu naar huis maar jij komt volgende week zaterdag hier weer, ik ben nog wat van plan.’ De week vloog voorbij. Toen ik bij Sanne aan kwam: ‘Mijn ouders zijn een weekendje naar oma en ik ben nu alleen, kom er in.’ Ik liep naar binnen.

‘Kleed je eerst maar weer uit.’ Toen ik in mijn blootje stond, ‘Ik heb een paar klusjes die je moet doen, kom eerst maar naar de keuken. Jij doet mijn afwas.’ Toen de afwas klaar was”’Jij gaat nu stofzuigen.’ Toen dat klaar was zei ze ‘We gaan de tuin in, jij moet ook even gras maaien.’ Daar liep ik dan in mijn blootje in de tuin. Toen ik druk bezig was en bijna klaar kwam zei Sanne: ‘Goed gedaan, wil je wat drinken? Zo Jan, jij bent flink aan het zweet, kom maar mee naar binnen’. We liepen samen naar boven en toen we boven aan kwamen zei ze: ‘Jij mag de badkamer in, trek je piemel even af.’ Ik stond voor de wc en begon me af te trekken.

Na een tijdje spoot de sperma er uit en toen de laatste drup er uit was mocht ik mijn piemel schoon maken. Toen kwam er een groot straal urine uit. ‘Zo Jan, douche jij maar even lekker.’ Nadat ik me afdroogde zei ze ‘Jij mag naar huis maar dit doe je vaker.’

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *