Gezelligheid tussen vader, oom en zoon

()

Ik ben Rick, ben nu 27 jaar oud en toen het gebeurde was ik 18, dit is een waargebeurd verhaal mijnt mijn oom en mijn vader

We zaten lekker aan de biertjes, hartstikke gezellig was het. oom David is bi net zoals mijn vader, en beide zijn het knappe mannen

Ik heb al een tijdje een oogje op mijn oom en mijn vader, ik wil deze avond nog iets uitproberen om te kijken hoe ze zullen reageren. Ik heb boven nog een badjas, als ik die nou aantrek en dan toevallig in de woonkamer mijn badjas openvalt hehe, mijn vader heeft mij vaak naakt gezien, dat maakt voor hem niet meer uit, maar ik ben benieuwd naar zijn reactie als ik het ook bij mijn oom  David doe….. Dus ik ga even snel naar boven, kleed mijn uit en ik doe die badjas aan en ik loop weer naar beneden. ‘O’, zei mijn oom David toen ik beneden kwam, ‘zo jongen, heb je het lekker comfortabel gemaakt.’ ‘Jazeker, oom David heerlijk zo!’ En ik liep naar het midden toe. Ik doe de knop los en ik liet mijn badjas zo voor mijn vaders en ooms ogen uitvallen, ik stond daar spiernaakt. Ik zag mijn oom naar mij kijken en zei tegen mij ‘Ik wil der eigenlijk niet naar kijken maar je ziet er wel lekker uit, ik mag het niet zeggen.’ Ik liep naar mijn oom toe, ‘Kijk maar van dichtbij’ en ik draai een rondje. Hij vond het wel leuk, want hij keek wel de hele tijd naar mijn kontje en mijn grote slappe pik. ‘Je ziet er echt mooi uit jongen, je lijkt net op je vader!!’ ‘Ja zeker weten oom David maar papa is mooier hoor, vind ik.’ Ik kreeg een aai en een klein tikkie op mijn kont van oom David. ‘Ik zie geen verschil tussen jullie hoor!’ En hij trekt mij naar zich toe, en voor ik wist begon die mijn te zoenen, wat voelde dat lekker maar hoe zal papa er op reageren. Verbazingwekkend vond ie het niet erg om te zien, hij werd er zelfs geil van, wat ik zag… Papa wreef een beetje over zijn lul heen terwijl ik nog lekker mijn oom David aan het zoenen was, ik voelde zijn mannelijke hand over mijn borst en buik gaan. Ik begon echt behoorlijk geil te worden, mijn pik stond zo goed als rechtop! Oom David zag dat, ‘Laat mij je maar helpen lieverd !’ Ik wist genoeg en ik liet het heerlijk gaan. Hij streelde mijn harde paal van onder naar boven op een speelse manier, ‘Oohh dat voelt heel fijn oom David!’… Hij nam mijn pik in zijn hand en hij begon mij heerlijk af te trekken voor mijn vaders gezicht. Die had ondertussen ook een flinke stijve, hij zat lekker met zichzelf te spelen, en te kijken naar hoe zijn broer zijn zoon aan het rukken is! Dat maakte mijn nog geiler, hij begon mij steeds wat sneller te rukken…. ‘Pas nou op oom David, als je zo door gaat spuit ik je nu al onder’… ‘Nee dat moet natuurlijk niet’, en hij stopte heel langzaam met trekken. ‘Kom jij maar eens even in het midden zitten tussen mij en je vader in… ‘ ‘Dat komt wel goed uit’, zei papa, ‘dan kan je je vader wel even helpen.’ ‘Maak je geen zorgen, dat gaat goed komen pap, ik help je graag!’ Ik streelde zijn bovenbeen en ik glij zo met mijn hand lekker richting zijn grote mannen pik, ik pakte hem goed beet en ik trok mijn vader heerlijk af! ‘Ooww jongen zo doe je het goed’, zegt pa,

en hij kreunde geil ! Er zat behoorlijke voorvocht op zijn lul en dan glij je makkelijker over zijn pik met je hand.

Ondertussen zag ik oom David dat die op zijn knieën ging zitten voor mijn. ‘Laat mij je pijpen lieverd’, en hij nam mijn lul lekker in zijn mondje. Hij likte eerst mijn staaf van onder naar boven en vervolgens gaat ie langzaam zijn keeltje in.. ‘Ooow David! Jij weet wel een jongen te verwennen.. Mmmmm’, kreunde ik, ik voelde zijn tong alle kanten over mijn eikel gaan en hij pijpte mij heerlijk diep en sensueel.

Ik had mijn vaders pik goed hard gerukt!! En nu tijd om hem schoon te maken hihi, mijn pa komt precies goed achter mij staan.

Dat ik zijn heerlijke lul zo in mijn mondje kan schuiven! Ik doe mijn mondje open en ik likte heerlijk zijn eikel nat. Ik likte hem van onder naar boven en ik duwde hem rustig mijn mondje in, ik begon er geil aan te zuigen. Ik keek mijn vader geil aan toen ik hem pijpte, ‘Mmm mijn geile zoon, zuig je vader lekker leeg.’ Ik werd ondertussen ook nog heerlijk gezogen door mijn oom, hij gaat steeds ietsje sneller en neemt hem dieper zijn keel in. ‘Mmm oom David, ik ga zo je keel onderspuiten!’ Hij liet zich dat niet nog een keer zeggen en hij zoog mij sneller en sneller. ‘Ik kan het niet meer houden oom David!’, kreunde ik. ‘Kom maar! Vul mijn mondje lieverd…’ Ik kwam kreunend klaar en ik schoot een lekkere straal sperma zijn keel in!!! ‘Mmm slik het door!’, en mijn oom slikt alles door!! Ondertussen pijp ik mijn vader ook flink door, ik heb hem ook bijna zo ver gekregen dat ie gaat spuiten!! Ik zie het ook dus ik ga lekker snel en diep zuigen. Ik heb hem helemaal in mijn keel en ik hoorde dat ie ietsje sneller en luider begon te hijgen… ik denk dit is het moment!! Ik ging door en enkele secondes laters hoor ik hem zeggen dat ie gaat klaarkomen!! Hij begon te schokken!! ‘Ik ga komen lieve zoon!’ Ik hou zijn lul lekker in mijn mond en hij kwam hijgend klaar, en ik voelde een flinke lading zaad mijn bekkie in schieten. Ik probeer alles in mijn mond te houden en het is redelijk gelukt!! Heb gewoon de sperma van vader doorgeslikt, wat geil zeg!! Oom David likt de lul schoon van pa!!

‘Nou oom David, nu jij nog!’ Ik ga lekker op mijn rug liggen met mijn benen omhoog leunend op de bank, ‘Ik wil dat je mij neukt oom David.’ Ik was zo geil dat ik het op die manier wilde doen. Hij komt tussenin zitten, doet mijn benen in zijn nek, maakt zijn lul glad, spreidt mijn billen en ‘komt ie hoor lieverd!’ Mmm ik kan niet wachten, en hij haalt zijn eikel langs mijn kontgaatje, wrijft er over heen en vervolgens floept zijn harde pik een stukje in mijn kontje. Ik kreunde het uit omdat het nog krap was en beetje bij beetje ging ie er langzaam dieper in, het begon eindelijk lekker te worden na eventjes pijn! Ik geniet van die heerlijke pik die ik rustig heen en weer zie gaan

Ik vroeg ondertussen aan mijn vader of hij nogmaals zijn piemel in mijn mond wil doen, beetje pijpen terwijl ik word geneukt, zonder twijfel had ik zo weer die geile staaf in mijn mondje.

Ondertussen die lul van mijn oom die mijn kontje heerlijk doet verwennen! ‘Neuk mij maar ietsje harder lieverd!’ Hij stootte zijn staaf behoorlijk naar binnen en deed even zeer, maar nu wil ik niet meer dat ie stopt! We hijgen en kreunen beide, hij neukt mijn wat sneller nu ! ‘Ooowww oom!’ Dit hield ie een paar minuten vol achter elkaar! Tijdens het stoten riep ie al hijgend dat ie klaar ging komen… ‘Laat het maar komen oom David, spuit heerlijk mijn kontje vol, ik wil alles in mij hebben schat!!’ En hij voerde de tempo op, steeds sneller en op het snelst enkele seconden later een luide kreet en een flinke dosis warm gelei wat mijn kont in schoot. Mijn vader spoot ook weer over mij heen!! We likken het sperma een beetje weg van elkaar en zoenden nog wat na.

Godsamme, wat was dit lekker zeg, nogmaals dit is waargebeurd bij ons thuis.

Nu doen we elk weekend wel iets geils met zijn drietjes.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *