Het huwelijk was een gewoonte geworden en weinig boeiend.

()

De sleur zat er een beetje in. Hoewel we twee keer per week sex hadden was er eigenlijk niet veel boeiends aan.

Anie zat er ontspannen bij, languit op de sofa tv aan het kijken toen de bel ging. Ik ging open doen  en het was mijn vriend die weer eens in het land was, soms bleef die maanden voor zijn werk in het buitenland. Een goed verzorgde kerel en eigenlijk had die altijd al een oogje op Anie gehad, en had dan ook altijd een bloemetje bij.

Een drankje waar Anie ook geen neen tegen zei, een muziekje op en de tv uit maakte het gezellig. Bij een klein lichtje en na een paar j&b cola, zat mijn dametje er gezellig bij met een knoopje minder dicht en haar benen languit, ze zag er geweldig uit. Onze gast zat ook relax, en toen die effen naar de badkamer was daagde ik Anie uit om nog een knopje los te maken van haar bloesje, waarop ze nogal kwaad reageerde maar niets zei.

Een paar liedjes en een paar drankjes verder zag ik plots dat er toch een knoopje was open gegaan waardoor haar bh. wel duidelijk zichtbaar was. Mijn vriend was dan ook zo eerlijk om haar te melden dat het blauwe kanten dingetje haar goed stond.

Het toch al korte rokje was ineens ook nog wat korter geworden en mijn vrouw keek mij uitdagend aan en fluisterde, ‘nu tevreden?’ Ik zei, ‘Vraag het onze gast maar even’, wat ze ook deed. Met de vraag of ze er sexy genoeg uitzag, vroeg hij of die er een bloemetje mocht tussen planten, duidelijk bedoeld op haar borsten.

Mijn vrouw zei, ‘Als je dat graag wilt moet je het doen’, waarop mijn vriend meteen tot de daad over ging en het bloemetje doodleuk achter haar bh-tje plaatste. Toen dat niet zo goed verliep vroeg hij mij of hij het laatste knopje ook mocht open maken, waarop ik goedkeurend knikte. Mijn vrouw had ondertussen haar armen achter haar hoofd geplaatst en zei ‘Jullie doen maar wat je wilt, ik zeg niets meer.’

Ik zei tegen mijn vriend… ‘Kerel… die kans krijg je nooit meer’, waarop die traagjes haar bloesje van haar afdeed. Het viel op dat Anie daar heel spontaan in meewerkte.

Hij vroeg haar of het slipje ook deel uitmaakte van het lingerie en maakte de rits van haar rokje los, en haalde die gemakkelijk onderuit haar kontje. Ze moest zich daartoe wat omhoog houden waardoor duidelijk haar venusheuveltje naar voor stak en de vorm van haar lipjes zich duidelijk aftekende.

Mij vroeg ze nog een drankje te maken en zei dat het niet eerlijk was dat zij alleen bijna in haar blootje stond. Toen ik terug kwam met de drankjes stond mijn vriend in zijn slip en streelde hij haar borsten.

Hij keek mij aan en ik knikte goedkeurend, ik kon zien dan mijn vrouw genoot van de toestand en dat gunde ik haar.

Speels haalde mijn vriend het bh-tje weg en ik kleedde haar helemaal uit waarbij ik ook haar slipje verwijderde, terwijl mijn vriend haar borsten aan het zuigen was. Ik voelde haar kutje helemaal nat worden en ze hapte naar adem bij elke aanraking.

Uiteindelijk nam mijn vriend plaats tussen haar benen en schoof hij zijn piemel helemaal in één keer in haar lichaampje, ze greep naar mij en pijpte mij met overtuiging terwijl ze af en toe in mijn ogen keek, en liet blijken dat ze het allemaal zalig vond.

Er volgden nog verschillende avonden in dezelfde context en het zal altijd een bron van inspiratie blijven, hoe dan ook.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *