Jongens onder elkaar – 1

()

Mijn eerste ervaring met mannenliefde stamt alweer uit mijn puberteit. Da‘s inmiddels zo‘n 30 jaar geleden. Een kortstondige, maar heerlijke periode waar ik nog veel aan terug denk. Ik kwam er toen achter dat ik biseksuele gevoelens had/heb, maar had wel moeite met het te plaatsen. Toen bestond die optie niet voor mij, wat me heel erg in twijfel bracht, maar door de jaren heen heb ik het een plekje kunnen geven.

Maar nu even 30 jaar terug in de tijd. Toen ik 16 jaar was ging ik veel om met Tim, een jongen van 17 jaar. Onze ouders waren van de grote stad verhuisd naar een landelijke omgeving, vanwege het feit dat onze vaders daar werk vonden. Als stedelingen trokken zij vooral in de beginperiode samen op, waardoor wij als kinderen met elkaar opgroeiden. Tim en ik woonden vlakbij elkaar, zaten op dezelfde school en voetbalvereniging en zagen elkaar daardoor dagelijks.

Wanneer onze ouders weer eens terug gingen naar de grote stad om een feestje bij te wonen of oude vrienden te ontmoeten dan logeerde ik bij Tim. Rond mijn 17e kon ik ook wel alleen thuis blijven, maar dan ging ik toch naar Tim, want dat was gezelliger. En we ontdekten de spannende kanten van het leven, welke we graag met elkaar deelden.

Toentertijd had je ‘vieze boekjes’ waarin mooie mannen en vrouwen onverhuld met elkaar in de slag gingen. Heel opwindend uiteraard. Op een bepaald ogenblik wees Tim op een foto waarop een man klaar kwam op de borsten van een vrouw. “Heb je dat weleens gedaan,” vroeg ie aan me. Ik speelde vaak met pik, dus het spuiten was me wel bekend, alleen niet in die hoeveelheid en al helemaal niet over de borsten van een vrouw. “Maar ik bedoel ook het klaarkomen,” zei Tim, “ik doe het elke dag.” Daar kleurde ik van en wist niet goed wat te zeggen. Hij stelde voor om onze piemels met elkaar te vergelijken, waardoor we al snel met de broek op de knieën tegenover elkaar stonden.

Mijn slappe pik stelde niet heel veel voor, maar ik voelde hem groeien toen Tim zijn dikke exemplaar tevoorschijn toverde. “Vind je hem mooi,” vroeg hij me. “Eigenlijk wel,” mompelde ik. Of ik eraan wilde voelen, was de volgende vraag. Ook dat wilde ik wel. “Pak ‘m maar,” vervolgde Tim verwachtingsvol. Z’n lul voelde warm en zwaar in mijn hand, toch heel anders dan mijn eigen versie. Ik vond het spannend en lekker om eraan te voelen. Als vanzelf ontblootte ik z’n eikel, waarop Tim een zucht slaakte: “Lekker, ga door.”

We gingen op de bank zitten, welke in z’n kamer stond. De broeken en sokken gingen uit en ik pakte opnieuw zijn mooie geslacht in mijn hand. Hij ging er goed voor zitten. Het feit dat ik m zo kon opwinden gaf me een trots gevoel en ik ging dan ook verder om te zien waar het toe zou leiden. Ik voelde zijn hand op mijn bovenbeen steeds dichter naar mijn pik glijden, en ging verzitten zodat ie er beter bij kon. Toen ie me vastpakte ging er een stroomstootje door mijn lijf, zo onverwacht fijn was het.

Op een gegeven moment werd mijn arm moe en moest ik wisselen van hand, want ik wilde wel verder spelen. Hierdoor draaide ik met mijn bovenlichaam en kwam mijn hoofd ter hoogte van z’n schouder. Ik snoof z‘n geur op en luisterde naar z‘n zuchten, welke af en toe een kreuntje leek. Z’n gespierde borst ging flink op en neer en ik zag z‘n tepels die me uitnodigden om te likken en zuigen. Een schot in de roos zo bleek, want hij begon te kronkelen: “Oh, zo ja, oh ga door, lekker, hmmm.”

Hij kon niet meer stil blijven zitten en z’n lul werd nog harder. Ik voelde ‘m spuiten, terwijl ie hard in m’n pik kneep. Een flinke lading zaad kletterde op z’n borst, net naast m’n wang. Ik liet z’n tepel los en keek naar de uitbarsting in m’n hand. Wat ontzettend geil en trots was ik, toen ik zag dat ik dat had veroorzaakt.

Het jammere was wel dat zijn opwinding daarna plaats maakte voor schaamte. Hij liet m’n pik los en ging naar de badkamer om zichzelf af te spoelen. Hij liet me botergeil achter, dat was een redelijk verwarrend moment. Ik heb me, nadat ie terug kwam en een boekje ging lezen, onder de douche afgetrokken. Vervolgens ontweek hij me een beetje, wat ik maar zo heb gelaten.

De volgende dagen deden we alsof er niets gebeurd was en gingen we terug naar ‘normaal’. Tot het moment dat onze ouders opnieuw naar de stad gingen en een nieuwe logeerpartij op stapel stond…

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *