Laatste week werken voor het grote feest deel 5

()

Ik had me geen leukere en mooiere warm welkom kunnen wensen deze ochtend. We waren samen bewust vroeg uit bed gegaan, wat niet zo vaak voorkwam. Ik was lekker achter mijn meissie gaan staan en er is maar erg weinig voor nodig om zoals deze vroege ochtend heerlijk met een keiharde penis achter haar heerlijke kleine billen te staan.

Mmmm wat ben je toch weer lekker opgewonden Bob, het was echt zo lekker vanochtend weer eens samen lekker onder de grote regendouche. Het is echt een paradijs hier met jou te mogen wonen en geheel mijn eigen ding te kunnen doen, zonder overal verantwoording voor af te leggen. Ik ben dan nog maar net 19 jaar jong, maar ik weet donders goed wat ik wil.

Oooo wat heb je toch weer eens een lekker nat soppend poesje, meid van mij …..

Ja, hoe zou dat nou komen?

Door jou schat. Je bent de prachtige spontane meid, die mij goed weet te raken en die mijn stoutste droom waar kan maken. Ik ben stapel op jouw lekkere body en heerlijk lijf met al die mooie plekken, waar ik als jong mannetje alleen van kon dromen. Het is een plaatje van een droom zoals je naast me staat, hier in ons kleine paleisje, waar ik graag met jou wil genieten van elke minuut samen.

Kom op, even opschieten nu! Ik kan me bijna niet meer inhouden, als Marie mijn piemel pakt, op haar hurken gaat, haar mondje open doet en mij het meest heerlijke gevoel bezorgt. Ik weet niet wat mij overkomt als ze haar lippen om mijn eikel plaatst, eraan begint te zuigen en hem pardoes naar binnen slurpt.

Ooooooo aaaaaaaaaa mmmmmmmmm zo lekker en intens ben ik aan het genieten van de verwennerij van mijn meissie. Ik heb geen woorden meer en ben helemaal van het padje af op dit lekkerste moment dat mij overkomt. Laat je maar eens even lekker gaan Bob ……

Ze weet echt donders goed waar ze mee bezig is en kan mijn zaad niet meer tegen houden. Ik kom binnen enkele minuten klaar in haar mooi mondje en ik heb het idee dat ze niet van opgeven wil weten. Ze zuigt met passie en inzet mijn hele stam naar binnen en ik waarschuw haar nog dat in enkele tellen weer ga klaar komen ..

Mmmmmmm Ja, dit is ook wat ik wilde. Een heerlijke, warme drinkyoghurt van jou. Dit zal ik niet snel vergeten hoor. Het is wel een flinke laag wat ik met de grootst mogelijke moeite heb kunnen doorslikken. Maar het was wel een heerlijk zuur en zout papje.

Ik grijp haar bij haar mooie dikke harde spenen, die niet te missen zijn voor mij na de heerlijke warme regendouche, die wij net gehad hebben. Ik duik dan lekker tussen haar wijd openstaande lipjes, die  mooi strak en babyroze van kleur zijn, met een dun streepje daarboven, waar ik wel erg van hou .

Oooo wat doe je nu weer met mij Bob!

Jij  mij pesten, nu zul je het weten ook en je gaat niet eerder naar beneden dan dat jij ook spuitend klaargekomen bent.

Ik weet echt niet of ik dat wel kan, spuitend klaarkomen ….

Let jij dan maar eens even op, boef! Elke jonge meid die zo lekker jong en strak is, kan spuitend komen. Ik zal je het laten zien én voelen. Ik begin haar te likken en ik haal ook mijn handen erbij.

Ooooooo dit soort gevoel ken ik niet en het jeukt als een gek daar tussen mijn benen. Ik denk dat ik zo moet plassen hoor !!

Nou, dit klinkt mij als muziek in de oren. Dat is het juiste gevoel, en ik steek opnieuw een paar vingers bij haar naar binnen. Ik ben vastbesloten om haar vanochtend spuitend te laten klaarkomen.

En flink spuitend komt ze ook klaar met veel vocht en ik zit al snel onder de heerlijke warme sappen van mijn meissie. Die weet nu ook wat spuitend klaarkomen is en in onze korte relatie is mij toch mooi gelukt om haar goed te laten klaarkomen.

Wow dat was echt heerlijk verwend worden en ik ben echt nooit eerder zo kleddernat geweest door  een jongen. Wat een heerlijke knul heb ik! Je bent super lief en lekker in bed en onder de douche, dit is wat ik zoek in een vent. Je bent net je pa, die denkt ook niet alleen aan zichzelf en zijn eigen pleziertje en dat vind ik ook zo leuk en lief aan jou .

Ik kan nu even bijzonder weinig tussen mijn benen hebben, het is nu super gevoelig door jouw bef kunsten .

Hoe dit verder gaat, lees je meer over in het volgende deel.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *