Laatste week werken voor het grote feest

()

Ik had het grote geluk dat mijn ouders een eigen zaak hebben in een grote Nederlandse plaats en ik was van kinds af aan flink gewend om mee te helpen met de drukke periode van zomer naar de herfst.

Het was volgens goed gebruik dat de winkelmeiden ook hun ding moesten doen tijdens de wisselingen van de collecties van het seizoen. Goed, het was maandag ochtend en volgens goed gebruik waren ze samen in de ochtend rond half 10 koffie drinken met het hele clubje meiden. Telkens was Marie de laatste die kwam binnen vallen.

Ik had al verhalen van haar collega gehoord dat het bij haar thuis niet echt lekker ging en dat het mooi klote voor haar was. Ze was echt een lekkere en leuke meid om te zien, ik had samen met haar op dezelfde havo gezeten in het dorp bij ons onder de rook van Den Bosch .

Marie stond erop dat ze niet voor haar plicht wilde weg lopen en vertelde dat het thuis zwaar KUT was voor haar en dat ze er klaar mee was. Met dikke, volle tranen stortte ze in mijn moeders armen en het hele verhaal kwam naar buiten over wat er speelde bij haar thuis .

Onze moeder ging even naar het kantoor waar zij met onze vader de kassa en de kluis deed. Ik ging er ook heen en zag de tas van Marie in de winkel liggen. Ik nam de tas mee naar het kantoor, waar zij samen waren en deed even netjes aan kloppen. Ik vond dat wel gepast. Als jongste telg van de familie vond ik een zekere afstand op zijn plaats en ik vond dat ik het niet had kunnen maken om zomaar daar zonder te kloppen binnen te komen.

Hier is je tas nog Marie. Ik dacht dat het beter is om die even in de kantoor te leggen, hier staat hij safe met al je privé dingen die mij niks aan gaan. Ik had al lang een zeer mooie kanten string er in zien zitten.

Kijk maar hoor, ik heb geen geheim voor jou. Ik heb elke dag steevast een mooie kanten schone string bij mij in mijn tas zitten voor het geval ik weer eens mijn maandelijkse probleem heb. Altijd rond het eind van de maand komt er bloed uit mij lopen en ik vind dat gewoon vies als dat ruikt of als ik moet werken met een niet schone string aan mijn billen .

WOW ik zie haar kijken naar mij. En gaat het weer een beetje beter met jou MARIE?

Ja, het gaat wel weer. Ik zou erg graag willen vragen om een paar dagen hier te mogen slapen voor heel even, dan maar boven de winkel tot de rust is weer gekeerd bij mij thuis.

Moeders geeft direct aan dat het prima is als ze dan de winkel in de gaten houd en zich netjes aan de voorwaarden houdt. We gaan via de gang naar boven en ze wil dat ik haar ga helpen met haar spulletjes thuis op te halen met de bestelbus van de lingeriewinkel .

Marie is door dit aanbod helemaal blij. Ze heeft weer een beetje meer kleur op haar mooi, blond koppie. Ze krijgt deze dag vrij af en we mogen samen de bovenetage gaan schoonmaken en poetsen voor haar eerste keer op eigen benen staan. We lopen samen naar de gang en ik draai de deur open. Ik zie dat ze helemaal van de kaart is van de mooie, open, lichte ruimte .

Wow, is dit niet een beetje te groot voor mij alleen?

Nou, dat is toch geen punt, ik hou je graag gezelschap hoor. Ik vind het alleen maar fijn om dicht bij jou te zijn en je beter te leren kennen dan alleen van de winkel van mijn pa & ma en van onze schooljaren.

Marie loopt in een run toe naar boven en kijkt haar ogen uit bij de ruime master bedroom en super mooie inloop douche met ligbad, waar ze graag eens met mij samen in wil en waar ik naar uit kijk met haar .

Ik hoor mijn moeder roepen: Marie, hier ligt de sleutel van de voordeur en van de zijdeur. En niet direct mijn jongste zoon alle mooie dingen van jou laten zien.

Moeder loopt naar ons toe en weet niet wat ze ziet als Marie spiernaakt onder de regendouche staat samen met mij, eigen vlees en bloed die precies hetzelfde grote stuk mannelijk vlees heeft als haar man.

OOO…dat is niet de bedoeling, dat jij Marie hier zo maar gezelschap komt houden, maar ik zal het voor deze ene keer goed vinden. En doe je wel beetje kalm aan met haar, ze heeft nog maar een keer eerder zo’n ding gevoeld volgens mij. Dat heeft ze mij verteld.

Nou, deze PIK is een stuk dikker en groter. Na drie keer zoenen en even samen kletsen, was ik al klaar voor jullie, Bob. Daar wil ik wel meer van weten, proeven en binnen in mij voelen, lekker teder mannetje, die niks te veel heeft voor tussen mijn schaamlipjes .

hoe dit verder gaat aflopen lees je in deel 2

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *