Lol tijdens de cursus

()

Hij was de meest zelfingenomen en arrogante man die ik ooit had meegemaakt. Een betweter die gedurende de hele ochtend van zich liet horen. Ik zuchtte diep. Nóg anderhalve dag met deze man in mijn directe omgeving. De cursus was saai en mijn gedachten dwaalde af naar een geslaagde actie om die betweter zijn mond dicht te laten houden. En ineens wist ik het! Naast hem was een stoel leeg, niemand wilde namelijk naast hem zitten, en ik besloot daar te gaan zitten. Dus na de koffiepauze verhuisde ik van plek. Helemaal mooi werd het toen bleek dat we in groepjes aan een casus moesten werken. Ik stelde voor dat de persoon rechts van hem en ik samen met hem een werkgroep zouden vormen. De beide heren vonden dat goed en ik kroop samen met de betweter aan de ene kant van de tafel, de derde persoon aan de andere kant. Het waren tafels met gesloten poten en dat kwam mij heel goed uit!

We gingen aan de gang met onze casus en we moesten een stappenplan maken van hoe wij zouden reageren. Ik liet de man tegenover ons de casus voorlezen en terwijl hij dat deed, legde ik mijn hand op het been van de betweter en wreef erover heen. Van zijn knie naar zijn lies en terug. Dit bleef ik herhalen tot ik merkte dat de betweter zijn benen wijder deed.

Ik legde mijn volle hand op de plek waar zijn lul zat en drukte steeds zachtjes op zijn stijver wordende lul. Behendig ritste ik zijn rits open en gleed met mijn hand naar binnen. Met mijn vinger streelde ik zijn eikel, wel nog over zijn onderbroek heen. Zeker vijf minuten bleef ik wrijven, terwijl de casus inmiddels was voorgelezen. We begonnen de casus te bespreken en ondertussen knoopte ik zijn broek los. Met de achterkant van mijn nagel gleed ik zacht en langzaam langs de rand van zijn onderbroek. Ik genoot van dit machtsspelletje! De man hield zijn adem in en ik liet mijn vinger onder de rand glijden. Ik voelde een keiharde, hete, kloppende lul. De man hield zelf de rand van zijn onderbroek wat omhoog, zodat mijn hele hand in zijn onderbroek kon. Ik bewoog mijn hand heen en weer en kneep af en toe zacht in deze lul. Ik hoorde hoe de man zwaar begon te ademen.

Terwijl ik met de man aan de overkant in gesprek was over de casus om uit te vogelen wat er precies aan de hand was, streelde ik de lul van de betweter. De man zelf schoof voor zover mogelijk zijn broek onder zijn billen vandaan, zodat zijn lul meer vrijheid had. De lul klopte steeds tegen zijn buik aan. Ik gleed met mijn hand richting zijn ballen en streelde die ook. Hij duwde zijn heupen op. Hmmm, meneer raakte meer en meer opgewonden! En…eerlijk is eerlijk…ikzelf ook!

Wat was dit geil om te doen, zeg! Meneer de betweter had nog geen één keer wat gezegd. “Schrijft u anders alvast wat ideeën op”, opperde ik naar de betweter, “dan kan onze gewaardeerde collega misschien even wat koffie scoren voor ons”. Dat leek de collega wel wat en hij verliet de ruimte om drie koffie te halen. Ik legde mijn hand om de hete lul en begon wat af te trekken. Het hijgen werd luider en ik begon sneller te bewegen. Maar klaarkomen…dat mocht hij nog niet! Ik liet hem even los, pakte een flesje olie uit mijn tas en goot wat op de lul. Net op tijd klaar en het flesje weer in mijn tas, toen onze collega weer terugkwam met de koffie. “Lekker!”, zei ik terwijl ik de olie uitsmeerde over de lul.

Met in mijn linkerhand een kop koffie en in mijn rechterhand een keiharde lul begon ik langzaam zijn lul af te trekken. Af en toe wreef ik met mijn handpalm over de kop van zijn eikel en dan had de man het even heel zwaar. Even later trok ik hem dan weer langzaam af. Het werd al moeilijker, want hij greep de rand van de tafel beet. Hij hield het al bijna niet meer.

Ik stopte. Mijn hand gleed langzaam naar beneden, naar zijn ballen en ik kriebelde zachtjes onder zijn ballen. De man snoof en hij snoof diep. Al kriebelend bewoog ik mijn hand weer naar boven, maakte met mijn duim en wijsvinger een rondje en trok die strak over zijn eikel naar beneden. En toen langzaam omhoog…en weer naar beneden. Dit bleef ik herhalen en ik voelde de opwinding en de spanning opkomen. De man schoof iets onderuit met zijn billen en deed zijn benen wijder uit elkaar. Ik begon het tempo wat op te voeren. De man wist niet waar hij het zoeken moest!

Samen met de andere man pakte ik de casus op en begon een stappenplan uiteen te zetten. “Wil jij er ook wat over zeggen?”, vroeg ik de betweter. Hij schudde van nee. “Weet je het heel zeker? Want je kan zelf een hoop inbrengen”, zei ik terwijl het tempo nog iets verder omhoog ging. De man liep enigszins rood aan. “Gaat het wel goed met je?”, vroeg de man aan de andere kant van de tafel.

De betweter knikte. De man aan de andere kant bleef hem een poos aankijken en ik versnelde met kleine bewegingen onder de tafel. De man werd onrustig en leunde ietwat voorover op de tafel. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren voor hij klaar zou komen. Met de binnenkant van mijn handpalm wreef ik over zijn eikel. “Oohh godallemachtig!”, stootte de betweter uit en knalde met zijn hoofd op de tafel. Hij ging weer rechtop zitten en keek de man aan de andere kant van de tafel aan. “Kramp!”, zei hij. “Kunnen we gewoon doorgaan of wil je even stoppen?”, vroeg hij aan de betweter. De betweter schudde nee. “Doorgaan”, zei hij. De man aan de andere kant had geen idee dat hij een hele mooie wending gaf aan de situatie. Ik ging dus door met het wrijven van de eikel met mijn handpalm. De olie zat er nog goed op, dus het gleed zo gemakkelijk over de eikel heen. Aan het onrustige stoten onder de tafel van zijn heupen wist ik dat hij er bijna was. Van mijn duim en wijsvinger maakte ik weer een ring en ging sneller over zijn eikel. Zelf leunde ik iets voorover zodat mijn snelle handbeweging minder opviel. Nog geen minuut later kwam de man klaar en spoot een behoorlijke lading sperma uit. “OOHHHH!” stootte hij uit en sloeg zacht met de vuist op tafel. De man aan de overkant keek verbaasd op. Ik ging gewoon door en dat is wat de betweter niet kon lijden. “STOP! STOP!”, riep hij.

“Ik ga pijnstillers halen”, zei de andere man en liep de ruimte uit. Snel dook ik onder tafel en likte de lul schoon. “Jezus Christus, wat kan jij godvergeten heerlijk aftrekken”, hoorde ik hem zeggen. Ik kwam onder de tafel vandaan, pakte een papiertje en schreef het nummer 321 op. “Wacht maar tot ik je vannacht ga pijpen”, zei ik en liep de ruimte uit. Nu was het wachten tot vanavond of vannacht. Ik was heel benieuwd of hij zou komen!

wordt vervolgd..

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *