Michelle met Jort en Peer

()

Elke dag werd ik opgewonden wakker met een onbedwingbaar gevoel van sexuele opwinding. Door de jaren heen zijn Michelle en ik collega’s geworden met steeds een beetje meer. Als ik thuis kwam van werk voor het slapen gaan en na wakker worden, voelde ik de noodzakelijkheid om mij met de gedachten aan Michelle te bevredigen. Steeds een beetje meer dan alleen aftrekken, ook volledige overgave aan mijn eigen streling en mezelf volledig laten gaan. Volledig opgaan in het op bed of bank bevredigen van mijn behoefte. Met benen wijd en mijn stijve penis naar voren gestoken, streelde ik mezelf  tot ik spuitend klaarkwam.

Op de zaak keken Michelle en ik elkaar aan, eerst in de ogen en dan steeds vaker lager op borst en soms vlug op kruis hoogte. Door de lage decolleté van haar blouse zag ik het randje van haar bh en soms ook van haar slipje. Na het werk voelden we beiden dat er meer was. Opeens was de kus daar, haar tong raakte de mijne voordat we het beiden doorhadden. Onze handen zochten de verboden plekjes, langs borsten, tepels en zacht schaamhaar en we wilden elkaar verder ontdekken. We trokken naar huis en begonnen elkaar te verkennen: haar jonge fijne borsten maakten mij geil. Ik stond volledig tot haar beschikking, we keken naar elkaar, maar verder kon niet, ze was al samen met een jongen. Maar onszelf strelen ging vanzelfsprekend wel, ik zat op de bank ontbloot en met mijn kloppende penis in mijn hand; het vocht glom over mijn topje. Ze keek mij vragend aan, mag ik kijken? Ja, dat mag als ik mijzelf volledig voor je mag laten gaan. Ze keek met glimmende ogen naar mijn beweging en opwinding en stimuleerde mij met haar ogen en woordjes tot ik klaarkwam in mijn hand. Zonder er aan te denken, nam ik mijn sperma in mijn mond. ‘Bijzonder’, zei ze. ‘Dat doen er niet veel.’ ‘Tja ik vind het fijn om de zoet/zoute smaak in mijn mond te voelen.’ Michelle streelde haar vagina met zachte hand tot ze klaar kwam…. en likte haar vingers af. ‘Wil je bij mij thuis komen?’ Mmm ja, wil jij dit ook graag?’ Een week later was het zo ver en we zaten bij haar met zijn drieën.

We waren wat aan het klussen, gezellig wat drinken naderhand en Jort ging douchen, iets waar ik ook aan toe was. Michelle ging nog even boodschap halen, Jort zag mij bloot staan en ik hem; gelijk douchen dan… ruimte zat. Resultaat was twee flinke stijven, die elkaar soms raakten. Michelle kwam boven en Jort deed niet moeilijk over zijn opwinding. Michelle ook niet,  alleen ik was even ontdaan. Michelle kwam er bij en vroeg aan Jort of hij zin had; ik floepte eruit ‘ik wel’. Mmm ik pakte voorzichtig de penis van Jort en maakte op en neer gaande beweging die zijn stijfheid deden toenemen. ‘Kom mee naar de kamer!’, hoorde ik. Jort durfde niet toe te geven aan mijn hand, Michelle wilde wel zien wat we zelf deden en wanneer we klaar konden komen. Strelend en masturberend vol overgave lagen wij onszelf naar een hoogtepunt te brengen. Jort spoot plotseling zijn sperma uit zijn penis over mijn hand en buik, ik trok even door maar likte ook zijn zaad op. Met een krimp kwam mijn sperma omhoog recht in mijn mond. Ik boog ineens en kwam bij Jort zijn piemel terecht. Zonder denken nam ik hem in mijn mond en zoog ik alles schoon. Michelle stond op afstand te kijken en haar dijen glommen van het vocht. ‘Dit wil ik vaker zien, aftrekken is zo fijn om te zien.’ Ze streelde staand haar schede tot ze soppende geluiden maakte en klaarkwam. Ze kwam tussen ons in en vroeg of we wilden frotten, twee glimmende piemels die tegen elkaar afgetrokken worden tot we gelijktijdig klaar kwamen op de borsten van Michelle. Zonder schaamte likte ik af. Jort zakte naar onder waar mijn penis tegen de vagina van Michelle kwam, drukte mij half in haar en begon met zijn mond haar clitoris te bewerken tot Michelle opnieuw begon klaar te komen. Dit was een gezamenlijk feestje, wat vervolgd wordt.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *