Oude tennisleraar neukt mijn vrouw

()

Op een zonnige zomerdag besloten mijn vrouw en ik om te tennissen.
Samen met een vriend hadden we een pleintje gehuurd in de buurt.
Deze was blijkbaar in het bezit van een tennisleraar op rust.
Getooid in een short sloegen we enkele balletjes.
Mijn vrouw had een prachtig lichaam vond ik en vele mannen leken dit ook zo te vinden.
Zijn had een rijpe volle kont zonder dik te wezen. Een koppel borsten om u tegen te zeggen.
Vroeger een D cup, maar nu uitgegroeid tot een volle F cup.

We sloegen wat balletjes toen er een man van ongeveer 65 jaar aankwam.
Hij was de eigenaar van het veld en wou meespelen.
Hij zag direct de grote bollen van vrouw heen en weer wiebelen. ‘Zo’, stamelde Geert tegen me, ‘leuke vrouw heb je meegebracht.’
‘Ja’, knikte en bloosde ik. Ik had direct door dat hij meer wou.
De namiddag vorderde en mijn vriend Kenny vertrok naar zijn werk. Het werd ook steeds warmer. Het kleedje van Sandrine mijn vrouw was al aardig nat van de inspanning.

Geert speelde samen met mijn vrouw tegen mij. Ik zag dat hij regelmatig mijn vrouw vastnam bij haar armen om de backhand correct uit te voeren.
Haar borsten drukten omhoog en Geert had een supermooie inkijk.
Sandrine wou haar kleedje afdoen en speelde enkel met een beugel-bh. Haar borsten partij was indrukwekkend. En bij iedere slag vlogen ze bijna uit de bh.
Sandrine stuurde me huiswaarts om een sport-bh te halen.
Iets in me zei me dat ik achter het haagje moest wachten. Ik keek door de haag en zag iets gebeuren.

Ze dronken beide een drankje en raakten aan de praat. Mijn vrouw had reeds 10 jaar last van een pijnlijke schouder en gelukkig was geert fysio van opleiding.

Sandrine nog steeds in een sexy beugel bh zette zich op een stoel. Geert nam wat olie en smeerde haar beide schouders in.
Ik kon het niet geloven. Hij deed de bandjes weg en steeds meer gingen zijn handen op en neer.
Sandrine begon te kreunen en aan haar tepels te zien werd ze enorm opgewonden. Hij nam het heft in handen en gespte haar grote bh open. Haar rug werd ingesmeerd en uit het niets trok hij haar bh in de lucht en gooide hem op de grond. Sandrine schrok zich rot.

‘Zo’, zei Geert, ‘je maakt me al de hele namiddag zot met de grote melktieten.’ Sandrine zat in een benarde situatie maar liet begaan. Hij nam een flinke scheut olie en nam de volle borsten in zijn handen. Ze werden gekneed en getrokken. Haar tepels nam hij in zijn mond en likte als een bezeten.
Sandrine was niet meer te houden.
Ze deed zelf haar slipje af en lag gespreid op de grond te wachten wat zou gebeuren. Haar enorm harige grot kwam tevoorschijn. Geert stortte als een bezetene zijn hoofd naar beneden en befte Sandrine tot een eerste hoogtepunt. Het geil liep eruit.

Nu was het zijn beurt.
Sandrine sleurde zijn broek naar beneden en nam zijn eikel in haar mond. Wild likkend en zuigend kwam Geert klaar in haar gezicht en op de grote tieten klaar. Sandrine draaide zich en wou op zijn hondjes genomen worden. Geert was ondertussen terug opgewonden, zette zijn eikel voor haar snee en in geen tijd zag ik mijn vrouw geneukt worden door de oude sportman. Ikzelf spoot voor de tweede keer het haagje vol met sperma door al deze taferelen te zien.
Haar tieten bungelden op en neer en terwijl Geert zijn stamper tot aan zijn ballen in haar kut penetreerde hoorde ik steeds meer soppende geluiden. Het tempo werd versneld en hij nam nu beide borsten vast in een poging om die te omsluiten.
Dit was niet mogelijk, ook niet met 2 handen kon je deze méga borsten vastnemen. Het geil spoot langs zijn ballen uit haar harige drijfnatte kut. Ze schokte en kwam trillend klaar. Ook Geert kwam een seconde later grommend klaar. Ze droogden zich af en kleden zich terug aan. Ik reed naar huis en kwam 10 min later met de sport-bh aan.
Ze zaten samen te keuvelen en toen ik Sandrine met een rood hoofd en ferm bezweet zag, kreeg ik terug een bult in de broek.
Geert vertrok en daarna werd er geen tennis meer gespeeld maar nam ik Sandrine op de tafel. Haar kut stond nog in brand toen ze bovenop me reed en me klaar neukte. We kwamen beide voor de derde keer klaar die dag. Moe en voldaan gingen we naar huis. Wat een topdagje was dit.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *