Partnerruil weekend deel 2- Het loopt uit de hand

()

Caroline vraagt: ‘Wat gebeurt er met iemand die helemaal naakt is en de volgende hand verliest?’

Ron vertelt haar dat de hoge kaart het recht wint om de naakte persoon met de lage kaart uit te dagen om en opdracht te doen. Karin wil weten wat hij daarmee bedoelt.

‘Het betekent dat als ik de winnaar ben en ik je uitdaag om me te kussen, je me moet kussen of het spel moet verlaten’, legt Ron opgetogen uit.

Karin denkt even na over zijn uitleg en kijkt dan naar Caroline om haar te peilen. Caroline en Karin gaan allebei snel akkoord met de spelregels.

Ron begint een andere hand te delen wanneer ik hem onderbreek en voorstel dat we nog een paar wijzigingen in de regels aanbrengen. Ik stel voor dat we de deal doorgeven aan een van de dames en de winnaar mag iedereen aan de tafel uitdagen, niet alleen de lage kaart. Ron geeft niet veel om mijn voorstel, maar de dames zijn er echt enthousiast over. Dus mijn voorstel wordt aangenomen en de deal wordt doorgegeven aan Karin.

Caroline is de eerste winnaar en daagt me uit om mijn boxershort uit te trekken. Ik til mijn kont op en gooi die snel uit zonder mijn pik aan iedereen bloot te stellen. De meisjes klagen dat ik verondersteld werd om op te staan ​​om mijn pik aan iedereen te laten zien. Ron, die mijn pik niet echt hoefde te zien, vertelt hen dat we de volgende keer hun regel overnemen. Ik ben de volgende winnaar en ik daag Karin uit om aan de tepels van Caroline te zuigen. Ze heeft het vaker aan mij verteld dat ze graag aan de tepels van een andere vrouw zou willen zuigen. Ze weet dat ik het erg geil vind, dus weet ik zeker dat ze mijn opdracht gaat uitvoeren. Ze vindt het leuk als ik kinky word.

Ik kondig aan dat ik de tijdrechter zal zijn en de klok zal bewaken. Beide meisjes worden rood, maar Caroline lijkt heel graag haar tepels in de mond van Karin te steken. Caroline duwt gretig haar borst naar haar mond, terwijl Karin voorover leunt om de borst van Caroline in haar mond te nemen.

Karin begint eerst te likken rond de tepel van Caroline voordat ze de hele tepel in haar mond zuigt. Ze masseert de tepel met haar tong en bijt er lichtjes in met haar tanden. Ron zegt tegen Caroline dat ze haar handen in haar schoot moet houden of de zijkant van de stoel moet vastpakken. Hij legt uit dat ze, door haar handen op het gezicht van Karin te leggen, een ieders zicht op haar deskundig zuigen aan de tieten belemmert. Ik ben geneigd het daarmee eens te zijn.

Na wat niet meer dan 30 seconden leek, moet ik toch wel het einde van de twee minuten aangeven en Karin verplaatst zich naar de andere tepel. Het gezicht van Caroline is rood en haar ademhaling is zwaar; haar adem komt in korte, snelle uitbarstingen uit. Na een minuut zuigen aan de andere borst, kreunt en kronkelt Caroline in haar stoel. Dertig seconden voordat het einde nadert, begint ze zachtjes te kreunen.

“O mijn God! O mijn God! Dit voelt zo verdomd goed. Stop alsjeblieft nog niet. Oh, godverdomme! Ik ben … ben verdomme aan het klaarkomen! ”

Caroline huivert en valt achterover in de stoel. Karin moet haar vastpakken om te voorkomen dat ze uit de stoel valt. Karin blijft Caroline vasthouden terwijl ze aan haar orgasme overgeleverd is. We kijken verbaasd toe terwijl we proberen te begrijpen hoe Karin het verbazingwekkende orgasme van Caroline kan veroorzaken door gewoon aan haar tieten te zuigen. Ik begin te denken dat Karin nogal wat tieten gezogen heeft, als ze dit soort reacties kan oproepen bij Caroline. We namen een pauze van 10 minuten en nog wat wijn om Caroline de kans te geven bij te komen.

Caroline wint de volgende hand en daagt Karin uit om de boxershort van Ron uit te trekken en hem 2 minuten lang af te trekken. Zonder te aarzelen, gleed Karin voor Ron op haar knieën, liet snel zijn boxers uitglijden en gooide die naar me. Ze streelt zijn lul met beide handen en begint langzaam de voorhuid heen en weer te bewegen over het hoofd van zijn lul. Ze lijkt in trance te raken terwijl ze zijn grote pik streelt in een langzaam, ritmisch tempo.

Ze brengt haar gezicht heel dicht bij zijn pik en ruikt heimelijk aan zijn eikel. Ze sluit haar ogen terwijl ze zijn pik dichter naar haar gezicht trekt. Ik denk eerst dat ze die in haar mond gaat nemen, maar in plaats daarvan wrijft ze gewoon de eikel tegen haar gezicht. Ik ben de tijdwaarnemer en haast me om het einde van de tijd te roepen voordat zijn pik echt in haar mond belandt. Karin is zo ondergedompeld in haar fantasie over waarschijnlijk die grote pik in haar mond, dat ik twee keer moet roepen en Caroline haar in de rug moet porren om haar terug te brengen naar de realiteit. Karin klimt terug in haar stoel en lijkt in een soort eigen wereld te glijden. Ik ben er redelijk zeker van dat ze stiekem fantaseert over de lul van Ron. Ik heb die blik eerder gezien; ze wilde echt zijn pik in haar mond voelen.

Ik win opnieuw en besluit om één ​​van mijn fantasieën te vervullen. Ik heb altijd al willen kijken hoe een andere vrouw het kutje van mijn vrouw likt. Ik kijk recht in de ogen van Karin en daag Caroline uit om het poesje van Karin 2 minuten te likken. Een brede grijns verspreidde zich over het gezicht van Caroline en ze verspilde geen tijd voordat ze voor de stoel van Karin ging knielen. Karin lijkt net zo opgewonden om haar kutje aan Caroline aan te bieden als Caroline om erin te duiken.

Ze spreidt gretig de dijen van Karin zo breed mogelijk uit om goede toegang te krijgen tot de hete, natte vagina van Karin te geven. Ik merk dat de hand van Caroline een beetje trilt als ze het poesje van Karin aanraakt. Ze leunt dan naar voren, brengt haar mond naar het poesje en begraaft haar hongerige lippen erin. Ze tast haar natheid af en wiebelt met haar tong over haar klit, waardoor Karin zich naar de mond van Caroline buigt en smeekt om meer. Karin haalt snel adem en haar gezicht is rood. Haar borsten bewegen snel op en neer terwijl haar harde tepels eruit zien alsof ze gaan exploderen.

De tong van Caroline beweegt langzaam op en neer en plaagt haar tot het punt dat ze de controle kwijt raakt. Dan vlakt ze haar tong af en slurpt ze gretig haar sappen op. Karin kan zich niet herinneren wanneer of of ze ooit eerder zulke deskundige aandacht voor haar clit heeft ervaren. Haar dijen beginnen te trillen als ze getroffen wordt door een mild orgasme.

Langzaam steekt Caroline een vinger en vervolgens twee vingers in het kutje van Karin. Ze zet haar aangename aanval voort door haar kutwanden te masseren met haar vingers en om haar g-spot te behagen.

De mond van Caroline grijpt weer naar de clitoris van Karin en maakt zeer luide, slurpende en zuigende geluiden. Terwijl ze op haar gevoelige knop zuigt en neuriet, trillen haar lippen tegen het poesje van Karin, waardoor Karin steeds dichter bij een orgasme komt.

Ik roep de eindtijd net als Karin een ander prachtig orgasme lijkt te krijgen. Caroline stopt niet. Ze heeft me niet gehoord of ze negeert me. Ik roep opnieuw de tijd en zeg dat het me spijt, maar volgens de regels is het voorbij. Karin is het heftig oneens met de regel en smeekt Caroline om door te gaan.

“Oh … mijn God,” hijgt Karin “Ik ga klaarkomen, stop alsjeblieft niet, ga door … Niet stoppen. Neuk me alsjeblieft met je vingers. Neuk me alsjeblieft harder en sneller, zuig me, zuig me, zuig me! “

Ron leunt voorover om dichterbij te kijken en is verbaasd over de vaardigheden van Caroline om een poesje te behagen. Ik roep de tijd voor de derde keer. Caroline stopt en kijkt me met smekende ogen aan. Ogen die smeken om door te gaan.

“Het spijt me Caroline, maar een time-out betekent een time-out”, betoog ik.

“Neuk haar, neuk haar sneller, kauw op haar clit, Caroline, laat haar klaarkomen!” Ron moedigt haar uitdagend aan. Terwijl hij naar de twee vrouwen kijk,t die rauwe lust najagen, probeert hij zijn pik niet zover te persen dat hij zichzelf klaarkomt.

Caroline klemt plotseling haar mond weer op de clitoris van Karin en hervat het zuigen. De gevoelens die door het lichaam van Karin stromen, blazen haar weg. Haar bekken kantelt omhoog en duwt haar clitoris verder in de mond van Caroline, terwijl haar orgasme haar in bezit neemt.

Karin begint te trillen en te beven naarmate haar orgasme langzaam blijft toenemen. Een laag keelgeluid begint diep in haar keel en blijft groeien tot een volwaardige schreeuw als het uit haar mond komt.

“O mijn God! Oh mijn god! ‘ schreeuwt ze. ‘Ik kom klaar! Ik kom klaarrrrrr! Ahhhhhhhhhh! ”

Net als haar lichaam begint te ontspannen na het orgasme, begint een ander te groeien. Caroline blijft haar clit likken en zuigen terwijl het ene orgasme na het andere het lichaam van beroert. Karin heeft eindelijk alles wat ze wil hebben en duwt de mond van Caroline van haar clit af. Caroline stopt met likken, maar blijft haar met twee vingers vingeren totdat Karin uiteindelijk naar voren zakt, het gezicht van Caroline in haar handen neemt en haar omhoog trekt in een hartstochtelijke kus. Hun lippen gaan uit elkaar en ze onderzoeken elkaars mond onverzadigbaar. Mijn fantasie is nu mijn nachtmerrie geworden. Ik word extreem jaloers als ik zie hoe mijn vrouw zo’n passie in de kus giet. Hun tongen blijven dansen en sparren totdat ik weer de tijd roep en ze uiteindelijk uit elkaar wrik.

Na die blijk van passie lijkt iedereen zijn interesse in het spel te verliezen. We spreken af ​​om nog een paar handen te spelen; Karin lijkt loom en niet meer geïnteresseerd in het spel. Ze koestert zich waarschijnlijk nog steeds in de nasleep van haar laatste orgasme, maar ze blijft routinematig handelen zonder veel emotie. Dat is totdat Caroline de volgende hand wint en opgewonden aankondigt dat ze de perfecte uitdaging heeft om het spel te beëindigen. Karin wordt direct alert en wacht tot Caroline haar laatste uitdaging aankondigt.

Caroline kijkt langzaam de kamer rond, bouwt de spanning op en dan zegt dapper: “Ik daag Karin uit om Ron uit te nodigen om de rest van het weekend bij haar in bed door te brengen, terwijl Sander en ik het weekend alleen met elkaar in mijn bed beëindigen.”

Ron kijkt dubieus naar Karin. Ik kijk aarzelend naar Caroline en dan kijken Ron en ik elkaar goedkeurend aan. Niemand zegt iets. Er heerst totale stilte in de kamer. Na een minuut of twee neemt iedereen de stilte aan als stilzwijgende goedkeuring. Karin reikt gretig uit naar Ron, pakte zijn hand en leidde hem prompt door de verbindingsdeur naar haar slaapkamer. Caroline pakt mijn hand en trekt me naar haar bed.

Voor de rest van het weekend waagt niemand van ons zich uit de kamers. We laten al onze maaltijden bezorgen via roomservice. Een paar keer in de middag of nacht hoor ik gekreun en gegiechel vanuit de kamer van Karin. Geluiden van gelukzaligheid en plezier lijken de hele nacht door te klinken vanuit elke kamer. Caroline blijkt nogal een kleine neukmachine te zijn. Voor een jonge vrouw lijkt ze echt veel manieren te kennen om een ​​man te plezieren.

Aan het einde van de zondagmiddag checken we uit bij het hotel, stappen we allemaal in mijn auto en beginnen onze reis naar huis. Ron en Caroline knuffelen rustig op de achterbank. Er is geen opwindend geklets zoals op de weg heen was. Iedereen lijkt in stilte te piekeren over de gebeurtenissen in het weekend. Karin verbreekt soms de stilte door in zichzelf te neuriën en af ​​en toe streelt ze haar tepels als ze denkt dat niemand toekijkt.

Het is duidelijk dat we compatibele koppels zijn. Het is ons ook allemaal duidelijk dat we zonder twijfel van elkaars gezelschap genieten. Voordat we Ron en Caroline afzetten bij hun flat, stemmen we er allemaal mee in om het volgende weekend samen bij mij en Karin thuis door te brengen. Het was een suggestie van Karin. Ron en Caroline zijn het ermee eens en stellen voor dat we het volgende weekend in hun appartement doorbrengen.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *