Schoolpleincontacten deel 4

()

De ex van Annemarie en Linda, mijn vrouw, konden het goed met elkaar vinden . Dat had ik wel begrepen. Aan het eind van het schooljaar had ik een zalige avond gehad met Annemarie en Tanja. Toen ik thuis was gekomen en de vroege uurtjes van de volgende dag was Linda niet thuis. Tijdens de vakantieperiode hadden Linda en ik wel eens gesproken over die avond. Maar we durfden elkaar denk ik niet echt meer te vertellen dan dat het gezellig was geweest. Linda vertelde dat ze die avond nog was gaan dansen met de vader van Floor, Frank en zijn buurvrouw.

Nu de school van de kinderen weer was begonnen zag ik Annemarie en Tanja weer op het schoolplein. Nadat de kinderen binnen waren om de lessen te volgen bleven we nog wat kletsen. We wisselden onze vakantiebelevenissen uit. Ook spraken we af dat we weer klassenouders zouden zijn. Annemarie vertelde daarna dat ze van Frank had begrepen dat Linda zo aardig en een spontane vrouw was. “ Ze hadden volgens mij een leuke avond gehad, net als wij”, vertelde ze met een knipoog.

Op de avond dat ik ging overleggen met Annemarie en Tanja, zei linda dat ze ook een afspraak had. Er zou iemand komen om wat te kletsen en bij te praten. “Het is Frank, de vader van Floor”, zei ze.
Ik wenste haar veel plezier en wellicht zou ik hem later ook nog kunnen ontmoeten. Ik kende hem eigenlijk alleen van het schoolplein.

Na het overleg waar we deze keer serieus aan de slag waren gegaan ging ik rond 23.30 naar huis. Ik zag dat er nog licht brandde. Toen ik binnenkwam zag ik dat Linda haar blouse snel goed probeerde te doen. Ze had haar sexy blouse aan getrokken, haar mooie borsten kwamen daar goed in uit door de lange hals en de blouse had geen rug. Het paste goed bij deze mooie warme nazomeravond. Ik gaf Frank een hand en stelde me voor. We kletsen wat en toen zei ik dat ik naar boven ging. “Een fijne avond nog”.

Toen ik inmiddels in bed lag kwam linda boven en in bed liggen.
“Slaap je al?”
“Nee”

Ze kwam tegen we me aanliggen.
“ ik had je niet zo vroeg verwacht, schatje”
“ geeft niet, je mag toch ook een fijne avond hebben”
“ wat vind je van hem”
“ wel een aardige man, denk ik, ziet er goed uit. Ik had al van Annemarie begrepen dat jullie goed met elkaar konden opschieten”.
“ ik vind hem inderdaad wel leuk. Jij vindt zijn ex toch ook leuk?”
“ Je bedoeld Annemarie. Ja die vind ik ook leuk.”
“ dat dacht ik al”
“ maar ik vind jou nog het leukst”

Inmiddels had ze haar hand om mijn pik gelegd. “Die Annemarie is wel een leuke en mooie vrouw, ja. Lange blonde paardenstaart en lange gespierde benen. Ze is denk ik wat groter dan ik. Denk je niet?” Het wond me wel op om zo te praten over Annemarie. “ ik denk dat ze zeker groter is dan jij , ja. Het is ook mooie vrouw.”
“ ik voel dat je haar erg mooi vindt. Hihi” en ze trok wat aan mijn staaf, die al best hard was geworden. “ lijkt me geil om jullie te zien. En me dan later mee te bemoeien.
Hihi”
“ lijkt me ook erg geil” terwijl ze mij aan het aftrekken was had ik mijn hand tussen haar benen gedaan en streelde haar natte lipjes.
“ ik zal haar eens uitnodigen voor een kopje koffie”

De volgende dag op het schoolplein kwam ik Annemarie tegen. We kletsen wat over het lekkere weer en over de activiteiten die we moesten ondernemen voor de klas. “Misschien is het handig als je een keer langskomt voor een kopje koffie. Vandaag ben ik alleen. Linda is als het goed is naar het werk”
“ wat een goed idee. Kunnen we plannen maken en kan ik je huis zien. Ik kan over een half uurtje bij jou zijn. Oké?”
“Dat is prima, tot straks”

Ze belde stipt op tijd bij mij aan. “Goedemorgen, kom binnen.” We gaven elkaar een kus op de wang. Wat rook ze lekker. Ze had haar haar in een knot opgestoken en had een roze topje aan. Het was strak, waardoor je de contouren van haar bh wel een beetje zag. Ook kon je een klein beetje van haar buik zien. Verder had ze een rokje aan, met een rits en een knoopje. Het rokje was niet erg lang. Haar benen kwamen er erg goed in uit.

“ wat zie je er goed uit. Je hebt ook lekker bruin kleurtje gekregen van de zomer! “
We gingen met een kop koffie op de bank zitten. We kletsen over de vakantieperiode, de school, en de ouders. Ook over onze (ex)partners. Annemarie zei “ volgens mij vindt Frank jou Linda wel erg leuk. Hoe is het met jou en linda?” “Met ons gaat het wel goed, hoor.

We laten elkaar wel een beetje vrij. Zal ik je ons huis laten zien?” Dat vond Annemarie een goed idee. We liepen het huis door, bij de trap liet ik haar voor gaan. Ik kon met een beetje moeite haar slipje zien. Wat een heerlijke benen en uitzicht!

Ik liet haar de kamers van de kinderen, Mark en Bente, zien. “Oh, wat een ruime en gezellige kamers zijn dat en deze kamer? “ ze deed de deur van de badkamer open. Ze zal de grote douche. “ wauw , dat ziet er erg mooi en uit. Ik moet oppassen dat mijn fantasie niet te veel op gaat spelen.”
“ laat je niet belemmeren door wat dan ook. Zal ik je de slaapkamer laten zien. Dan hebben we het hele huis gehad.” Ik deed de deur open en… “ wauw wat een lekker groot bed hebben jullie! Ligt het lekker?” Ze liet zich vallen op het bed, met haar armen languit boven haar. Wat zag ze er lekker uit. Ik ging naast haar liggen en vroeg: “ ligt het lekker?” En gaf haar een kus op haar mond.

Ze beantwoorde deze door een stevige zoen terug. Waar na onze tongen elkaar snel vonden. Mijn handen pakten haar borsten vast en kneden ze over haar topje. Ik voelde dat ze mijn broek probeerde los te maken. Daarna deed ik haar topje over haar hoofd uit. Ze had een erg sexy bh’tje aan met een beetje kant. Ik kuste haar borsten boven haar bh. Daarna was het haar beurt om mijn t shirt uit te doen en duwde ze mij om mijn rug en deed de knoop van mijn broek los. Terwijl ze mijn buik kuste deed ze de rits verder om laag.

Ze ging met haar hand in mijn broek en pakte mijn pik vast. “ mmm., wacht even” ze stond op en trok mijn broek samen met mijn boxershort naar beneden. “Dat ziet er beter uit ja”, en meteen deed ze haar bhtje en rokje uit. “ wat heb je toch een lekker lijf “, zei ik, terwijl ze naast me kwam liggen. Ik duwde haar op haar rug en kuste haar borsten en liet mijn vingers richting haar poesje gaan. Ze had haar slipje nog aan. Deze was al lekker nat. Mijn vingers gleden onder haar slipje en gleden tussen haar natte lipjes. Ik hoorde haar zuchten.

Opeens zei Annemarie “ ssst, ik hoor iets”. “Wat hoor je dan?” vroeg ik en wilde haar weer kussen.
Toen hoorden we iemand de trap op komen. Het was iemand met een blouse en een nette rokje. Terwijl we als versteend op het bed lagen zagen we Linda richting de slaapkamer komen. “Zo dat ziet er gezellig uit hier. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Linda. Frits wie is dit?”

“Volgens mij ken je Annemarie wel” zei ik “ van het schoolplein”. Annemarie had het laken over zich heen gedaan, haar benen op getrokken. Linda was ook op het bed komen zitten. “ je bent een mooie vrouw, Annemarie”, zei ze. ”Frits en ik laten elkaar een wel vrij. Dus maak je geen zorgen”. Je kon zien dat dit voor Annemarie een opluchting was. Linda deed haar blouse een stukje open en zei: “ik krijg het een beetje warm”.
We konden een beetje van haar borsten zien. Daarna deed ze haar blouse verder open, zodat haar pikante bh zichtbaar was. Linda trok aan het laken dat Annemarie over zich heen had gedrapeerd. “Mmm, wat een mooi lichaam heb je. Super lange benen” ze streelde de benen van Annemarie.

Ik zag dat het Annemarie opwond. Annemarie pakte te arm van linda en trok haar tegen zich aan om haar te kussen. “Je bent zelf ook een mooie vrouw, linda”. Ze deed de blouse van linda over haar schouders, zodat deze op het bed viel. Met haar vingers ging ze langs de hals, via de borsten naar haar buik. Waarna ze met haar hand verder naar beneden ging.

Linda had haar rokje nog aan. Annemarie deed het knoopje van het rokje open en de rits verder omlaag zodat het rokje makkelijk naar beneden kon. Ik zat inmiddels met de borsten van linda te spelen en had haar tepels tussen mijn vingers laten rollen. Haar tepels waren al lekker hard en stonden als de dom van Utrecht op haar borsten te pronken. Annemarie was met haar gezicht tussen de benen van mijn liefje bezig. Ze had inmiddels haar slipje ook uitgedaan en liet haar tong over haar poesje gaan. Linda had wel wat haartjes rond haar schaamlippen, maar hield het keurig bij. De tong van
Annemarie ging lekker diep tussen de lippen en haar vingers deden ook hun werk. Het klitje kreeg een extra lange zuigbeurt. Dit bracht Linda snel tot een hoogte punt. “ wat is dat lekker, hijgde ze”. “We zijn er nog niet hoor”:zeiden Annemarie en ik in koor. Ik ging achter Annemarie zitten deed haar slipje omlaag en sloeg tegen haar billen. “Mmm, dat mag wel iets harder hoor”. Ik sloeg haar met mijn vlakke hand wat harder tegen haar billen. En gaf daarna een kus op haar rechter en linker bil. Daarna likte ik haar natte poes. Met mijn vinger streelde ik over haar sterretje. Mijn harde pik gleed toen over haar natte schaamlippen om hem daarna er tussen te duwen. Eerst wat zachter om daarna zo diep mogelijk in haar grot te gaan. Daarna ging ik flink te keer terwijl haar heupen vasthad. Haar borsten vlogen heen en weer en mijn ballen kletsen tegen haar aan. Ze probeerde Linda nog te likken, maar dat werd wat lastig.
Vlak daarna hoorde ik de ademhaling van Annemarie sneller gaan en het zuchten luider werd . “Ooh Frits, ga door neuk me en spuit me helemaal vol” .. dat gebeurde niet veel later … ik voelde haar kutje samentrekken terwijl ik in haar klaarkwam. We lagen later met z’n drieën nog na te genieten. Maar Linda wilde nog wel even mijn pik even schoonlikken om de sapjes tot zich te nemen.

We konden helaas niet meer een vervolg geven die dag. De kinderen op het schoolplein stonden te wachten. Volgens mij hoopten we alle drie op een vervolg.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *