Schoolpleincontacten deel 6 – Juf Wendy

()

Het was in de jaren dat ik of mijn partner nog elke dag op het schoolplein stonden. Zie ook eerdere verhalen.
Onze oudste, Mark, was net gestart in groep 1. We waren begin 30. Groep1 had een juf die net de pabo afgrond had en was een 24 jaar. Ze was dus iets jonger dan ik. Haar naam: Wendy. Wendy was wat klein van stuk. Ze kleedde zich altijd netjes, maar had redelijk strakke broeken en shirts waardoor ik wel had gezien dat ze brede heupen had en redelijk grote borsten had.
In die periode was ik gevraagd om actief te zijn als klassenouder. Dat betekende dat je de de docent hielp met het organiseren van dingen in de klas. In dat jaar deed ik dat dus, samen met een andere ouder. Dat was Annemarie, de moeder van Floor, waar ik al eerder over heb verteld.

Aan het begin van het schooljaar was er een spelletjesmiddag die georganiseerd moest worden. Dit keer was Annemarie er niet om te voorbereiding te doen.
Vooraf had ik met Wendy afgesproken om te overleggen over wat we gingen doen. Toen ik in de klas aankwam zag ik dat Wendy het zwaar had. Ik stelde daarom voor om te gaan wandelen en tijdens het wandelen te overleggen, “ dan kan je wat zuurstof tanken”. “ Dat is een goed idee, Frits”.
De school was in de buurt van een klein bosachtig gebied, waardoor je al snel tussen de bomen kon lopen. We hadden een goed gesprek, waarbij Wendy aangaf dat ze het soms best zwaar vond zo voor de klas. Ze werd ook even emotioneel. Ze vond het wel fijn om daar over te praten met mij. We spraken af om dat dan vaker te doen.

De spelletjesmiddag was prima verlopen. Ik had die dag vrij van mijn werk genomen en mijn sportieve outfit aangetrokken. De kinderen hebben zich vermaakt, terwijl ik dat ook deed. Zo af en toe keek ik ook naar juf Wendy. Ze had ook sportieve kleding aan gedaan. Een zwart t-shirtje met een kort broekje. Je zag haar borsten mooi naar voren staan. Ze had vast een push-up bh aan, dacht ik. Het korte broekje zat best strak aan haar billen. Eigenlijk wel een mooie vrouw. Heel anders dan mijn eigen vrouw, maar ze had ook zeker iets. Tijdens de middag zag ik dat ze haar broekje opeens wel erg hoog had op getrokken, waardoor de contouren van haar schaamlippen zichtbaar waren. Ik vond het een mooi gezicht, maar wilde haar er toch voor waarschuwen. Ik liep naar haar toe en fluisterde “ misschien goed om je broekje iets lager te doen, Wendy”.
Wendy verschoot van kleur en deed haar broekje meteen iets lager. “ dank je, Frits, gelukkig zijn ze nog te jong om dat te zien”.

Later die week gingen we weer een uur wandelen. Ze was nog steeds niet helemaal haarzelf en nog onzeker. We hadden het daarover. Het was juist allemaal goed gegaan en zoals ik begreep waren de kinderen ook enthousiast over haar. “Ja , dat weet ik ook wel, maar toch. En sinds twee weken is mijn vriend weg bij me.” Ze moest weer huilen. Ik probeerde haar te troosten en sloot haar in mij armen. Het snikken verminderde snel en ik voelde dat ze rustig werd. Haar gezicht lag tegen mijn borst en ik streelde met mijn hand door haar haar. Ik voelde ook haar borsten tegen mijn lichaam.
Gedurende het hele schooljaar hebben we met elkaar gewerkt en gewandeld. Er hing altijd een soort spanning tussen ons, maar we wisten ook dat het niet verstandig was om toe te geven. Immers Wendy was de juf van mijn zoon.
Aan het einde van het schooljaar ging groep acht op kamp. Er wordt dan altijd gevraagd naar extra mensen om te helpen. Wendy had zich opgegeven om als extra leerkracht aanwezig te zijn. Ze vroeg aan mij of ik ook een deel van het kamp als hulpouder kon aansluiten. “ Dat zou ik wel leuk vinden ja, maar ik moet het thuis wel overleggen”, had ik gezegd. Mijn Linda vond het wel bijzonder dat een ouder van groep 1 gaat helpen bij groep 8.” Maar als je het leuk vindt moet je het doen Dan zal ik het hier thuis regelen. Je staat wel in het krijt bij mij”.
We hadden afgesproken dat dat ik de laatste twee dagen zou komen helpen. De laatste avond was natuurlijk ook de bonte avond. Het was gezellig die twee dagen.

Toen ik Wendy vroeg of ik haar naar huis kon brengen, zei ze “ graag, ik heb veel spullen bij me en weet niet goed hoe ik het allemaal naar huis moet krijgen”. We hadden alle tassen en spullen bij mij in de auto gedaan en reden naar haar appartement. Daar aangekomen namen we alles mee naar boven. “Poeh, dat was een mooie week. Wil je nog iets drinken? Ik ben even toe aan iets lekkers.” Ik dacht jij bent het het lekkers, maar ik zei: “doe maar een lekker pilsje”.
Ze was op het aanrecht gaan zitten. En ik stond tegen het aanrecht aan. Wendy had een leuk zomerjurkje aan. Ik zei terwijl ik maar paar slokjes had genomen: ik heb genoten van de twee dagen. De kinderen volgens mij ook. Ik moet zeggen dat jij het echt goed gedaan hebt.”
“Heb je dan op mij gelet?”, vroeg Wendy.
“Zeker, ik heb je zeker goed bekeken. Je bent een sexy juf!” Ze had een zomerjurkje aan welke tot iets boven haar knie kwam. Ik legde mijn hand op haar been en kneep er zachtjes in.
“Ik zag ook een knappe ouder rond lopen, daar op het kamp.” , waarna ze mij een knipoog gaf.
Ik ging tegen haar benen staan en gaf haar een kus. Deze kus werd meteen beantwoord. Onze monden en tongen gingen steeds heftiger met elkaar in gevecht. Wat kon ze lekker tongen, dacht ik, terwijl ik mijn handen langs haar nek richting haar borsten liet zakken. Ik greep voorzichtig haar borsten vast en kneedde ze zachtjes. Terwijl ik haar nek weer kuste deed ik haar jurkje over haar schouders naar beneden. Ze had een eenvoudige maar mooie bh aan. Ik zag haar tepels door het stof heen. Ze waren al lekker hard.

Wendy had haar handen onder mijn polo gedaan. En trok deze over mijn hoofd uit. “Mmm je zie er goed uit, lekker dat borsthaar.” Ze gleed met haar hand over mijn borst en kneep zachtjes in mij tepel. Haar benen had ze inmiddels om mijn middel geslagen en ze fluisterde “ til me op en neem me mee naar de slaapkamer”. Dat vond ik een goed idee en pakte haar goed vast en liep met haar en mijn armen richting de slaapkamer. De flat van Wendy was niet heel groot, zodat ik de weg wel kon vinden.
Nadat ik haar om bed had neergelegd deed ik haar jurkje helemaal uit. Was zag ze er verleidelijk uit zo in haar slipje en bh. Ze zag er uit als een sappige peer, klaar om op gegeten te worden. Ik deed mijn spijker broek uit en ging naast haar liggen. Ze duwde mij op mijn rug en ging op mij zitten. Ze bewoog haar lichaam als een rodeorijdster. Ik pakte haar bosten vast.. “wacht even…” ze deed haar bh uit en haar bosten staarden mij aan met tepels die vroegen: “PAK ME DAN”. Ik pakte haar bosten lekker goed vast en kneedde ze goed .. ze had zalige borsten. Zeker een cup c. Haar tepels wezen een klein beetje naar buiten.
Ze deed haar hand in haar eigen slipje en wreef over haar klitje,“ oh wat lekker”.

Ze ging van mij af en deed mijn boxer uit. Mijn harde staaf sprong overeind, waarna ze hem vasthield en met maar tong aflikte. “Mmm, je hebt een mooie en lekkere pik, Frits”, waarna ze hem in haar mond deed. Ze was naast mij gaan zitten zodat ik mijn hand tussen haar slipje langs haar natte poesje kon laten gaan. Ik voelde dat ze wel wat haartjes rond haar poesje had. Daarna duwde ik er twee vingers in. “Oooh, ja lekker. Je mag er nog een vinger bij doen hoor en wat dieper”, hijgde ze. Terwijl ze mijn pik nog dieper in haar keel nam.
Ik duwde haar van mij af en liet haar op haar buik liggen met haar benen lang uit, met een kussen onder haar bekken. Ik ging op mijn knieën van achter bij haar binnen. Mijn hand wreef over haar klitje terwijl ik in tempo varieerde, terwijl ik uiteindelijk haar super diep nam. Onze lichamen raakten elkaar helemaal. Wat rook ze lekker, zeker samen met de seksgeuren.
“ Ooh Frits, ik kan niet meer. Ik kom bijna!”. “ Ik ook, Wendy” ik voerde het tempo weer extra op waarna ik haar warme gaatje volspoot.
Ik gleed van haar af en ging naast haar liggen, en stelde haar.
“Mmm, wat een lekker geile juf ben jij!” Ik ging zo liggen dat ik de druppels van haar natte doos schoon kon likken. “ mmm, lekker hoor”. Vlak daarna voelde ik iets warms om mijn slappe lul, waardoor hij snel weer hard werd. Nadat we nogmaals elkaar hadden laten klaarkomen, gingen we douchen en vertrok ik naar huis. Helaas hebben Wendy en ik elkaar nog alleen op het schoolplein gezien.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *