Toneel, deel 3

()

Toen ze weg waren heb ik nog een uurtje of twee geslapen toen ik wakker werd van de telefoon. Het was Mona met de mededeling dat ze mijn BH had gevonden en of ik hem wilde komen halen want er was nog iets wat ze met me wilde bespreken. Ik zei dat ik er zo aan zou komen. Kleedde me aan en ging naar haar toe. Toen ik aanbelde kwamen ook net Dirk en Tom aangelopen en voordat de deur openging wist ik hen nog duidelijk te maken niets te laten merken over afgelopen nacht en zij maakten duidelijk dat dat ook hun wens was.

Mona ontving ons in een mooi jurkje, lichtgeel en iets doorschijnend waardoor je kon zien dat ze een kanten BH droeg (het was mijn BH). Of ze een slipje droeg kon ik niet zien. Maar dan waarschijnlijk een huidkleurige of lichtgele string. Maar daar kwamen we niet voor.
‘We wachten nog even op Anita en dan wil ik iets met jullie bespreken. Ik heb namelijk een idee hoe we het toneelstuk zonder veel moeite een stuk realistischer kunnen laten lijken. Maar ik wil het eerst met jullie overleggen voor dat we het aan Gerry voorleggen. Gaan jullie mee naar het tuinhuisje daar heb ik het een en ander voorbereid.’

In het tuinhuisje stond een groot tweepersoons bed met de kopkant tegen de muur en aan de andere kant een douchecabine. Vreemd voor een tuinhuisje, dacht ik nog, maar toen ging de telefoon van Mona en ze zei: ‘Ja kom maar achter om. Doe de poort achter je op slot. We zitten in het tuinhuisje.’
Tegen de wand stonden wat stoelen en daar gingen we zitten. We keken nu allen naar het bed en Mona ging daar op zitten. Ze legde uit dat zij en Anita gisteravond na alles nog een idee hadden gekregen en wilde dat graag aan de hand van een scène uit het stuk laten zien om daarna te horen wat we er van vonden.

De broers gingen ieder aan een kant van mij zitten en Mona legde uit dat ze de uit het bed in de douche scène van de huishoudster en de zus zouden spelen. Dat was een scène waarin Mona met een handdoek om uit de slaapkamer zou komen om zich te gaan douchen. Vandaar dus de douchecabine. Er hingen halve gordijntjes voor zodat je van buitenaf alleen de onderbenen en het hoofd vanaf de schouders, afhankelijk van de lengte van de persoon. Maar in dit geval zouden bij beide dames de schouders te zien zijn dus geen intieme delen.
Het begon met Mona die zich in de slaapkamer ontdeed van haar gele jurkje en een handdoek om deed. Ze had inderdaad een lichtgele string aan.
Toen gebeurde er iets wat niemand had verwacht, ze ging de douche in deed de handdoek af hing deze aan een haakje, net buiten de cabine. Toen friemelde ze iets aan haar BH (mijn BH dus eigenlijk) die uitging en over het gordijn de kamer in werd geslingerd. Meteen ging de deur open en kwam Anita binnen. Die raapte de BH op en hield hem voor haar eigen tieten om hem daarna op te bergen. Uit de kast pakte ze ook een handdoek. Ze luisterde naar het gezang dat uit de douche kwam, deed haar schortje af, haar bloesje open en haar rokje uit. Het bloesje ging ook helemaal uit en in haar BH en slip bond ook zij een handdoek om. Dat was allemaal ook hetzelfde zoals ze in het stuk zou doen.

Maar nu kwam het, toen ze de handdoek om had kwam en na wat gefriemel haar slipje tevoorschijn, gevolgd door even later haar BH. Dat kostte haar wat moeite en haar handdoek viel bijna af maar dat maakte het alleen maar spannender. Haar ondergoed lag op bed en ze liep naar de douche met haar rug naar ons toe en ging voor het gordijn staan. Het gordijn ging een klein stukje open maar niet ver genoeg om iets te zien. Anita deed de handdoek los maar haar lijf bleef nog steeds verborgen. Toen nam Mona de handdoek aan en Anita stapte de douche cabine in en sloot het gordijn.
Even later kwam alleen haar hand door het gordijn en pakte de handdoek weer van Mona over en voelde even naar het haakje en hing ook haar handdoek op. Ze stonden nu dus beiden naakt onder de douche die overigens niet aan was.
We zagen duidelijk de contouren van hun lichaam en het zag er verdomd opwindend uit. Ik kreeg zelfs een beetje jeuk. Helemaal toen ze ook nog hun vrijscène speelde en elkaar duidelijk betasten en kreunden. Ineens stopten ze met spelen. Ik dacht nog wat knap dat je dit zo ineens kunt stoppen. En ze vroegen ons wat vinden jullie ervan.

Ik zei: ‘nou volgens mij vinden Dirk en Tom het allebei geweldig want die zitten allebei hun paal goed te leggen’ waarop we allemaal in de lach schoten.
‘Maar…,’ zei Dirk, ‘nu staan jullie daar zonder handdoek.’
Tom viel hem bij: ‘ja, hoe komen jullie nu ongeschonden naar buiten?’
‘Nou,’ zei Mona nog steeds vanuit de cabine, ‘hier komt de techniek bij kijken. Dat kunnen we hier niet na doen maar je moet je voor stellen dat nu de focus in het stuk wordt verlegd naar de slaapkamer van Dirk. Want daar krijgen we de vrijscène met Lisa en Dirk.
Dan gaat het licht uit bij de cabine en aan in de slaapkamer en zo kunnen wij redelijk ongezien naar achteren verdwijnen. Dus stel je even voor dat nu het licht is gedoofd en het gordijn gaat open en in plaats van twee naakte meiden te zien stappen ze allebei uit de douche in BH en string.’ Ik keek nogmaals naar het bed en daar lag toch echt ondergoed.
De heren klapten in hun handen: ‘geweldig, menig kerel zal zo met een enorme stijve de voorstelling verlaten, ook zij die denken slim te zijn door naar de douche te blijven kijken. Geweldig gewoon maar hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen.’
Ik snapte er ook nog steeds geen snars van.
‘Dubbel lingerie,’ zei Anita, en ineens viel het kwartje, wat een geweldig idee.

‘Ik denk dat Gerry dit ook geweldig zal vinden en dat zullen we zo weten, hij is over een half uurtje hier. Maar eigenlijk wil ik hem dan de scène tussen Lisa en Dirk laten zien op deze manier. Die kunnen we nog net even oefenen.’
Iedereen was het daar mee eens en snel werd er kleding aan en uitgetrokken, want wij hadden natuurlijk geen rekening gehouden met dit scenario. Dus ook Tom moest uit de kleren want Dirk had zijn boxer nodig. Het bleek dat de boxer van Tom net iets kleiner was dus die moest onder, waardoor allebei de mannen in hun blote kont kwamen te staan en het was duidelijk dat ze het net een opwindende scène hadden gevonden want allebei hadden ze een behoorlijke erectie.
Tom deed zijn pantalon weer aan en Dirk ging bij het bed staan. Ik had wederom een rokje aan maar nu wel een iets grotere slip en ik moest dus ook in de blote kont om eerst het slipje van Anita aan te trekken. Zij stond dus ook in haar blote kutje en dat was werkelijk prachtig glad geschoren. Ik trok haar slipje aan en voelde duidelijk een vochtig plekje. Ook kreeg ik haar BH waardoor zij ook even in haar nakie stond. Ik deed haar BH aan en die was aan de strakke kant, daarover mijn eigen BH en daarover weer een ochtendjas.
We speelden dat ik uit de kamer van Tom en in de kamer van Dirk binnenkwam, die in bed lag met zichzelf te spelen en toen ik binnen was zou hij zijn broek uit doen, deze onder de dekens vandaan gooien en mij uitnodigen hetzelfde te doen.

Ik kroop ook in bed, ontdeed me eerst van mijn BH en daarna mijn slipje en we begonnen heftig te vrijen. Maar steeds onder de bescherming van de dekens. Af en toe kwam de deken zover omhoog dat mijn blote schouders of de blote borst of rug van Dirk te zien was.
Onze zoenen waren echt, dat hadden we intussen al zo vaak gedaan. Dat was voor ons al redelijk gewoon al was het deze keer om de een of andere reden wel spannender ondanks dat we nog steeds ons ondergoed aan hadden. Op het moment dat we de penetratie zouden spelen drukte hij zijn pik wel hard tegen mijn kutje en wreef flink terwijl hij mijn tieten ook echt masseerden.
Ik genoot ervan en vergat bijna dat het maar spel was. We speelden dat hij klaarkwam in mij en gingen dan beiden op ons rug liggen. Dan zou het licht weer naar een andere plaats op het toneel gaan zodat wij ongezien weer uit bed konden komen.
Wordt vervolgd

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *