Toneel deel 6

()

Ik probeerde het nog even uit te stellen maar het werd alleen maar erger dus liet ik me gaan en voor de eerste keer in mijn leven kwam ik klaar en squirte en voelde dat dit zo lekker was. Ook Mona was al klaar gekomen en daar had ik niets van meegekregen. Alleen het verkoopstertje neukte nog steeds en tussen de stoten door zei ze dat de setjes die we nu aanhadden onverkoopbaar waren geworden en dat we die cadeau kregen. Ze bedankte ons hartelijk want ze wilde hem al heel lang maar wist niet hoe dat aan te pakken. Er klonk een enorm gegrom en hij kwam klaar en spoot alles diep in haar kutje.
Mona had intussen al onze spullen bij elkaar gezocht en de verkoopster wees ons de achteruitgang, want dan kon zij nog even doorgaan.
We liepen even later proestend naar buiten. Nu waren we dus alweer lekker klaargekomen en als extraatje hadden we een leuk en spannend lingerie setje en Mona zei: ‘We hebben dat andere setje ook niet eens betaald. Dat moeten we echt wel doen, anders lijkt het alsof we alleen maar willen profiteren.’
Maar helaas, de achterdeur was zonder sleutel alleen van de binnenkant te openen en de voordeur was nog dicht.
Ik beloofde Mona dat ik later deze week nog wel een keer langs zou gaan om af te rekenen, dus vervolgden we onze weg naar huis.

Eenmaal thuis heb ik een heerlijke douche genomen, daarna in mijn bed gaan liggen en het script nog eens doorgenomen. In mijn gedachten speelde ik het hele stuk alleen, speelde ik in gedachten niet de sex maar beleefde deze echt ik werd er weer behoorlijk geil van en lag  weer automatisch mezelf te vingeren tot ik klaarkwam.
Veel minder heftig dan de vorige keren maar toch wel lekker.
Toen schrok ik van het geluid van mijn deurbel. Ik dacht wie kan er nou nog zo laat aanbellen maar toen zag ik dat het pas net acht uur was. Dus snel mijn ochtendjas over mijn naakte lichaam en naar beneden. Toen ik de deur open maakte stond Henk (de Postbode) voor de deur. Hij verontschuldigde zich voor zijn late bezoek en vroeg netjes of hij even met mij kon praten. Natuurlijk zei ik hem binnen te komen. We liepen naar de woonkamer en Henk ging op de bank zitten. Ik vroeg hem of hij wat wilde drinken en hij lustte wel een wijntje maar hij bleef niet lang. Hij wilde alleen maar even weten wat ik dacht van de nieuwe aanpak van het toneelstuk.
Ik schonk voor ons beiden een flink glas in en ging tegenover hem in een luie stoel zitten.
‘Vertel,’ zei ik, ‘waar zit je mee?’
‘Nou, ik was vanmiddag even in het clubhuis toen Dirk, Tom en Gerry daar aankwamen. Gerry vertelde mij  over de plannen van dubbelondergoed.
‘Maar daar begrijp ik helemaal niks van.’
Ik legde hem uit wat de bedoeling was en dat het daarom ook zo belangrijk was dat hij zijn komische opmerkingen moest maken omdat het anders misschien wel wat ordinair zou lijken.
Ik zei hem dat hij dus eigenlijk de belangrijkste persoon van het stuk zou zijn.
Op papier had ik dan misschien de hoofdrol maar zonder zijn inbreng zou het nooit zo goed zijn, dus zijn rol zou heel belangrijk worden.
‘Maar dan moet ik wel meer oefenen,’ zei hij, ‘ik moet overdag gewoon de post bezorgen dus zo héél veel tijd meer heb ik niet.
Ik vroeg wat hij voor vandaag nog op het programma heeft staan.
‘Niet zoveel,’ zei hij, ‘zo naar huis en naar bed want morgen is het weer vroeg dag’
“Zullen we dan nu vast een scène oefenen?’ vroeg ik hem, ‘ik heb verder vanavond toch niets te doen dus laten we die tijd dan goed gebruiken. Dan spelen we de scène na van jou en het dienstmeisje in de woonkamer. Ik speel dan wel even voor Anita, je weet wel die scène dat ze jou een blowjob geeft.’
Ik stond op waardoor mijn ochtendjas iets open viel en een van mijn tieten kwam er uit. Ik zag aan Henk dat hij dat wel mooi vond, ik besloot net te doen of ik het niet in de gaten had.
Ik pakte hem bij zijn hand en nam hem mee naar de achterkant van de tweezitter die ook in mijn kamer stond. De driezitter stond tegen de muur dus daar konden we niet achter maar voor nu was dit ook een prima oplossing.
Ik zei, ‘stel je maar voor dat dit de bank op het toneel is en dat het publiek daar zit. Die kunnen dus niet zien wat er werkelijk achter de bank gebeurt. Het hele voorspel, tot jij hier achter de bank staat blijft hetzelfde en dan komt Anita binnen en verstijf jij van wat je ziet zoals ook afgesproken. Laat Anita haar gang maar gaan, zij weet precies wat de bedoeling is en je zult merken dat het dan een stuk echter lijkt.’

‘Maar ik heb maar 1 onderbroek aan,’ zei Henk.
Ik zei hem even te wachten en haalde in mijn slaapkamer een oude grote korte pyjama broek die ik vroeger wel eens aan had als ik alleen thuis was, die zou wel passen. Er stonden wel bloemetjes op maar voor nu zou dat prima zijn.
Toen ik weer naar beneden liep en nog in de spiegel keek, ging er een rilling door mijn lijf. Niet te geloven, ik was alweer geil aan het worden. Ik kende mezelf gewoon niet meer terug. Niet dat ik voorheen nooit geil werd, maar nog nooit zo extreem als de afgelopen twee dagen.
Ik haalde bewust ook mijn tweede tiet uit de ochtendjas en ging zo naar beneden.
‘Kijk eens,’ zei ik tegen Henk, ‘doe deze maar maar over je eigen broek. Zal wel passen.’
Toen Henk mij zag moest hij slikken en zijn hand ging naar zijn broek. Ik vroeg of ik hem moest helpen maar dat was niet nodig zei hij en in no time had hij zijn pantalon uit. Legde even zijn duidelijk opgewonden geval goed en trok de pyjamashort aan. Het stond geweldig. Hij trok zijn pantalon weer aan en ging klaar staan.
‘Wacht even,’ zei ik, ‘dan neem ik het op en kunnen we terugkijken of het iets is.’
Ik positioneerde mijn telefoon zo dat het een mooi realistisch shot zou worden.
‘Okay, dan speel ik nu dat ik binnenkom,’ en liet mijn ochtendjas op de grond vallen.
‘Ho ho ho,’ zei Henk, ‘Anita heeft toch haar ondergoed aan?’ wijzend op mijn naakte lichaam.
‘Ja sorry, dat is waar maar voor nu doen we maar even alsof ik dat ook heb, dat lukt toch wel? Het gaat tenslotte nu om de onderbroekuittrekscène.’

Hij twijfelde even maar zei toen, ‘ja nou, okay dan.’
Ik liep op hem af, brabbelde wat tekst, drukte mijn lichaam tegen hem aan en kuste hem op de mond. Hij gebruikte de filmkus techniek en ik vond dat prima. Hij stond wel wat stijfjes maar dat zou na wat keren oefenen wel goed komen, dacht ik.
Ik liet mijn handen over zijn lichaam naar beneden glijden om zijn pantalon los te maken en hij stapte er uit. Ik hing de broek over de rugleuning van de bank en trok toen de pyamashort uit. Ik raakte hierbij “per ongeluk” zijn flinke pik aan en zag dat deze direct reageerde. Ik gooide ook de short op de bank en deed alsof ik zijn pik in mijn mond nam.
Ik duwde mijn lippen echt tegen zijn pik en door zijn onderbroek heen voelde ik zijn lul kloppen. ‘Ho ho,’ zei hij weer, ‘zo is het wel genoeg.’
Ik zei: ‘doe dan nog even alsof je klaarkomt voor de film, dan kijken we samen even terug.’
Toen we terug keken viel het wel op hoe stijfjes Henk reageerde op mijn kus maar daar wist ik wel iets op en het was ook enigszins logisch want het was de eerste keer dat hij deze scène met mij speelde. De gebloemde short over de bank was wel een lach momentje, dus die broek moest ook maar mee in het stuk en het klaarkomen leek helemaal nergens op.
Dus ik stelde voor dat we dat laatste gedeelte nog een keer zouden overdoen.
We begonnen dan gewoon weer van voor af aan en speelden de hele scène. Alleen de broeken uittrekken zouden we overslaan, dan hoefde hij ze nu niet opnieuw aan te doen.

Ik positioneerde de telefoon weer en we namen onze posities weer in. Henk achter de bank en ik kwam op hem afgelopen. Ik was nog steeds naakt maar voelde me compleet op mijn gemak toen ik tegen Henk aanstond, voelde ik wat spanning omdat zijn inmiddels keiharde pik door zijn onderbroek tegen mijn poesje drukte.
We speelden de kus, maar ik zei hem net voor dat ik mijn mond op de zijne drukte, ‘pak m’n billen.’
Hij wilde iets zeggen maar in plaats daarvan drukte ik meteen mijn mond op die van hem en duwde mijn tong diep naar binnen. Ik zocht zijn tong en mijn tong begon hem te plagen, de uitwerking was wat ik ervan hoopte.
Zijn handen op mijn billen begonnen enigszins te bewegen en kneden en zijn tong werd steeds losser, op een gegeven moment waren we echt aan het kussen. Even later ging ik langzaam weer naar beneden alsof ik zijn broek ging uit trekken en maakte de beweging alsof ik zijn pantalon weer over de bank hing en intussen streelde ik zijn pik door zijn onderbroek heen.
Er ging een rilling door zijn lichaam dus nu wist ik zeker dat hij ervan genoot.
Hij gooide zijn hoofd naar achteren en dat was voor mij het teken om in een snelle beweging zijn onderbroek naar beneden te trekken en meteen zijn lul te happen.
Ik zoog met alle kracht die ik had en hij wist niet wat hem overkwam. Het duurde dan ook niet lang en hij spoot zijn zaad diep in mijn keel. Ik kon maar met moeite alles doorslikken. Ik deed net alsof het de normaalste zaak van de wereld was en zei: ‘Nu ff terugkijken, want volgens mij ging dit al een stuk beter.’

Ik liep weer naar mijn telefoon en hij trok zijn onderbroek weer omhoog en volgde mij.
We gingen samen op de bank zitten en bekeken onszelf op de telefoon. Op een gegeven moment zei hij, ‘maar we hadden toch afgesproken dat we alsof zouden doen.’
‘Maar je vond het toch wel fijn?’
‘Jawel, het was heerlijk, maar dat gaat in het stuk toch niet zo.?’
‘Nee gekkie, natuurlijk niet. Het is geen sexshow. Maar kijk, als jij klaarkomt, moet je dat spelen, daarom wilde ik dat je klaarkwam zodat je kon zien hoe het eruit ziet als je echt komt. Gaat dat lukken, denk je? En nog een tip, probeer Anita in het stuk ook maar echt te tongen, nog niet tijdens de repetities maar tijdens de voorstellingen zou ik dat doen, dat maakt het verrassender en daarom een stuk leuker voor het publiek.
Intussen zat ik heerlijk tegen hem aan en vroeg hem of we onze scène ook even droog zouden oefenen.
Maar hij stelde zelf voor om het ook te spelen.
‘Okay, maar dan doen we het wel meteen goed en dat moet dan wel boven want daar heb ik een echt bed.’
Hij volgde me naar boven en ik voelde dat hij naar mijn kutje gluurde. Eenmaal boven hebben we de neukscène gespeeld. Maar dan echt. Het duurde even voordat hij begreep wat ik bedoelde maar uiteindelijk hebben we echt geneukt en heeft hij nog een lading zaad in me gespoten, maar nu in mijn kutje.
Daarna heeft hij me ondanks dat dat niet in het script stond heerlijk klaar gebeft.
Voor de tweede keer in mijn leven kon ik squirten en zo kwam het dat hij met een nat gezicht uit mijn kruis kwam met de woorden “jouw pis is wel lekker”.

Ik legde hem uit dat dat geen pis was maar het vrouwelijk orgasme en dat dat alleen maar kwam als de vrouw er echt van genoot. En dat niet elke vrouw dat kon.
‘Kom dan douchen we samen even en dan moet ik echt naar bed, hoor.’
Hij keek op de wekker en zag dat het al ver over half elf was en zei: ‘ohh ja, normaal lig ik er nu allang in.’
Onder de douche hielpen we elkaar en ik trok hem ongemerkt nog een keer af tot hij kwam.
Hij zei meteen: ‘oh sorry hoor, dit is me nog nooit overkomen. Drie keer op een avond. Dat moeten we op het toneel maar niet doen want ik denk niet dat ze dat graag zien.
‘Op toneel hebben we altijd nog iets aan, dus dat zal wel meevallen, denk ik.’
Even later namen we afscheid en zouden elkaar morgenavond in het clubgebouw weer zien.
Ik ging terug naar bed en heb heerlijk gedroomd en in mijn droom neukte ik alle mannen die met het toneelstuk te maken hadden en ook nog verschillende leden uit het publiek. Al waren dat wel allemaal bekenden van mij. Ook verschillende vrouwen deden mee in mijn droomorgie en ik werd in al mijn gaatjes vol gespoten.
Toen ik wakker werd door mijn wekker had ik het idee dat ik echt in mijn kontje was geneukt en ik had het heerlijk gevonden maar in werkelijkheid was dat nog nooit gebeurd.
Ik kleedde me snel aan. Mijn telefoon ging, het was mijn baas die vertelde dat de klant die vandaag op de zaak zou komen had afgebeld omdat hij ziek was, dus als ik wilde, de dag vrij kon krijgen, dan begon mijn vakantie gewoon een paar dagen eerder.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *