Weekendje op stap met vrienden en grote onbekende voor mij deel 2

()

Esther was echt een meid met klasse die het niet met elke knul aanlegt en doet. Ze was echt een plaatje zonder kleren aan bleek bij een douche buurt samen, waar echt niks mis mee was. Ze had een paar prachtige vrouwelijke dingen die op een perfecte manier in mijn handen passen en was voor mij echt de eerste keer dat ik dit mocht voelen en beet houden in mijn jonge leven. Ze was echt een bloed mooie jonge godin met een prachtig klein dun streepje tussen haar prachtige dunne sportieve beentjes, werkelijk een lust om er aan te mogen zitten. Ze was er lekker strak nog daar in dat mooie dichte sneetje waar mijn zus pas een kleintje heeft weten uit te persen en waar mijn pa en ma zijn gaan helpen en waardoor ik nu thuis het rijk alleen heb met Esther dit gehele weekend dat nog voor ons twee ligt.

Esther had een paar super leuke bikini’s mee gepakt maat niet echt mijn smaak en ik vond dat ik er open en eerlijk over mocht zijn naar haar. Ik wilde maar wat graag haar lekkere ronde volle bolletjes van een heerlijke witte dikke massa zaad voorzien en dat is dan ook direct bij ons in de douche gebeurd. Die handjes van haar waren onweerstaanbaar voor mij en ze deed het met zo veel passie en op een tedere manier dat het binnen een paar tellen klaar was tussen mijn benen. Die meid wist echt precies waar het te doen is bij mij, die is ook door mijn jonger zusje prima ingelicht over waar ik van hou en wat er gaat komen bij mij als zij haar handjes eens lekker weet te gebruiken om mijn paal ….

‘Jeetje schat, je weet ook echt wel waar ik van hou.’ ‘Ja die zus van jou heeft mij genoeg over jou verteld en ik vond het echt super dat jij er ook zou zijn gisteren avond op het feestje van Bas.’

“Die is een top knul, hij heeft me gevraagd om ook langs te komen om eens te kunnen proeven van de goeie dingen van het jonge leven en het was echt een avond die ik niet meer snel zal vergeten. Dat jij direct naar mij toe kwam en mij direct een nette kus gaf smolt direct het ijs. En dat jij dan ook direct mij van een drankje deed voorzien was echt klasse van jou mannetje …..’

‘Esther, ik wil echt graag dat jij dit broekje niet mee gaat nemen, jouw billen vragen om een betere kwaliteit.’

‘We zitten straks samen op Ibiza op zeer korte afstand van het strand, is er ook een naakt strandje? Het is toch party eiland voor homo mannen?’

‘Klopt schat, je bent prima op de hoogte van alle dingen daar, maar wij zitten aan de goeie kant van het eiland waar nog prachtige natuur is en heerlijke stille plekjes zijn waar maar weinig toeristen komen. Mijn pa en ma hebben daar een twee huisje om te kunnen genieten.’

‘Jeetje, je bent echt een super lief en toffe knul hoor. Ik ben niet zo’n luxe poppetje maar een gewone meid die van huis uit gewend is om te sparen en te werken om leuke dingen te kunnen doen. Maar echt wel super lief dat jij dit doet voor mij, ik wil erg graag blijven slapen en bij jou zijn om eens lekker te kunnen genieten samen. Ik ben echt wel toe aan een vast vriendje, iemand die mij eens lekker dingen leert, van elkaars lichaam te mogen genieten en eens lekker los te kunnen gaan samen. Ik ben echt wel eens toe aan tederheid in bed en tussen de lakens met jou mannetje …

Ik vind het super dat jij me de witte string van je zusje geeft en Bh is nog even niet nodig hoor, ze zijn nog lekker strak, mooie stevige ronde prachtige volle tieten toch. Ik ben er super trots op, zijn precies de dingen van mijn mams…..

In een relatie is het belangrijk dat jij je ook lekker moet kunnen laten gaan samen en niet zo preuts bent. Lekker alles samen uit proberen, dus gewoon lekker zonder rubber bij mij naar binnen en eens je heerlijke dikke warme zaad voelen lopen in mijn poesje. Het is echt een enorm groot ding wat jij tussen jouw benen hebt, is echt niet normaal maatje voor mij, ik hoop dat ik hem kan hebben in mijn maagdelijke kutje ….’

Hoe dit verder gaat lees je in deel 3.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *