Weekendje op stap met vrienden en grote onbekende voor mij – deel 3

()

Esther was echt een prachtdame, een volmaakt mooie jonge dame met een kopie waar ik al maanden een flinke bobbel van kreeg als ik en mijn maatje over haar praatten. Dat zij deze nacht naast mij zou slapen bezorgde mij een flinke natte plek in mooie strakke boxer.

We gingen voor de eerste keer samen douchen voor we gingen slapen en daar kwamen we nog heel weinig er uit. Dat meisje weet donders goed waar het te doen was bij mij en het werd een flinke massa wit zaad met flinke dikke witte volle vlokken die naar buiten kwam. Ze zat er flink mee onder van mij en ik vind het wel op zijn plaats om daar open en eerlijk over te zijn, ze had een flinke witte kop. Het leek wel of Esther was geraakt door een pak kwark die over haar heen was gekomen in de supermarkt ….

Zij zat onder de dikke witte kwark van mij en kon er alleen maar veel lol aan beleven, ze zei dan ook het echt heerlijk te vinden. Ze was echt mijn eerste meisje, als jongen had ik totaal nooit eerder wat met mijn pik gedaan dan mee te plassen, en het was erg lekker om het naar buiten te voelen komen lopen. Ik kon mij geen betere eerste keer klaarkomen wensen, als dit al zo fijn en lekker voelt hoe moet het echte liefdesspel dan voelen tussen twee verliefde mensen ..

Esther was de eerste die naar de badkamer was gegaan bij ons thuis en ik vond het wel zo netjes en correct om echt even te kijken of alles beneden dicht was en goed afgesloten, want ik had mijn ouders beloofd alles goed dicht te doen bij ons thuis zoals dat mijn pa en ma dat ook deden.

Ik was met drie minuten terug en keek in de inloopdouche waar die lekkere kleine billen waren. Ik kon er uren naar kijken. Ik kroop er lekker tegen haar aan en voelde direct mijn penis groeien. Mijn handen pakten dat mooie vrouwelijke stel ronde vormen eens lekker vast en direct werden haar  twee knopjes hard.

‘O o Bob, laat dat dikke, grote ding maar eens even lekker zijn werk doen bij mij van binnen, is echt wel eens een keer tijd dat ik daar een lekker mannelijk ding naar binnen ga krijgen.

Jeetje Bob, het is echt super lekker dat jij zo teder en langzaam naar binnen komt bij mij …..’

‘Esther, je wilt echt niet weten wat jij met mij doet, is zo lekker warm van binnen bij jou, het voelt echt super fijn en is wel erg smal. Er is zeer zeker nog nooit iets tussen gekomen, je hebt echt met geen woord gelogen tegen mij.’

‘Je weet toch dat jij de eerste knul bent die daar eens lekker in mag gaan komen en ik wil dan ook erg graag eens samen lekker lang genieten schat van mij.’

Hoe dit verder gaat lees je meer over in deel 4.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *