Weekendje op stap met vrienden en grote onbekende voor mij

()

Ik was na ruime corona tijd wel weer eens toe aan een lang weekend op stap met maatjes van mijn  sportclub. Twee knullen en ik hadden weer eens zin om de mooie Ibiza onveilig te maken. Met z’n drieën gingen we via Eindhoven vliegen omdat dat dichter bij was dan eerst de hele reis naar Amsterdam te reizen.

We gingen in de week van Hemelvaart weg, het was echt een weekje genieten met elkaar, even lekker zwemmen en drinken, en geen gezeur en gezeik aan mijn hoofd dat ik weer stiklaat thuis was gekomen. Bas had zijn pa weten te regelen die ons weg zou brengen naar Eindhoven tot de week voordat we zouden gaan er ineens een heel leuke dame op mijn pad kwam die al weken via Bas interesse toonde in mij en meer aan de weet probeerde te komen.

Ze was een zekere Esther, een prachtig, leuk, spontaan ding, open, direct en recht voor zijn raap. Daar was ik zelf ook van, ik had wel eens een paar keer gedag gezegd en er nooit wat achter gezocht tot de verjaardag van Bas. Ze  was ook op het feestje en ze bleek een goeie bekende van hem te zijn via zijn zus die samen met haar stage loopt in het verpleeghuis waar ik ook wel eens kom omdat mijn oma daar verblijft.

Esther vroeg of zij ook mee mocht, ze was echt wel even toe aan een beetje zon zee strand en heerlijk niksen. Zo te zien had ze alles op de juiste plaatsen zitten, een heerlijk kontje met een paar sprekende kijkers die mijn hartje sneller deden laten slaan, dus waren de jongens het er mee eens dat Esther ook mee kon. Mijn maten waren al maanden met dezelfde vriendin en hoefden niet zo nodig mee naar de zon. Ik had alles prima netjes op mijn kamer klaar liggen om het in de koffer te stoppen. Ik had enkel een paar boxers mee, een zwemshort en wat zonnemelk mee voor daar tot ik een berichtje kreeg van Esther of ik nog wat ruimte over had in mijn koffer. Haar weekend koffer was ram vol en ze had van Bas mijn mobile nummer gehad.

‘Sorry dat ik zo brutaal ben maar ik wil wel een paar bikini mee nemen dan kan jij direct even keuren of ze jouw goedkeuring kunnen dragen. Ik kom zo even bij jou langs thuis als dat mag tenminste. Tot zo!’, schreef ze in haar appje. ‘Huisnummer graag’

’12 waar ik woon, kan gewoon via de deur tussen de garage en de heg naar binnen komen XXXX.’

‘Super, leuke en lieve jongen ben jij, vind jou echt een Topknul kusjes xxxxxxx.’

Ik deed nog even snel me douchen en netjes maken voor haar toen ik haar hoorde roepen in de gang.

‘Kom maar naar boven, ben mij even aan het wassen onder de douche.’ Met grote kijkers deed ze de  badkamer deur open en ik zette de sproeier vol op haar….

‘Jezus heerlijk dat warme water, ben nu kleddernat door jou.’

‘Geeft niks toch heb jij mij ook maar eens zonder iets aan kunnen bekijken. Ik hoop dat het een beetje jouw smaak is Esther.’ ‘Zeer zeker wel, je bent echt een plaatje mannetje met een mooie grote jonge heer tussen jouw benen, wel wat anders dan die ouwe kerels van het verzorgingshuis. Je bent echt prachtig groot daar van onder …..’

‘Help mij ook even om de natte kleren uit te trekken’

Ik help haar rokje en shirtje uit doen waar de twee mooie knoppen direct gaan staan door het warme water.

‘Jeetje, je weet wel waar je moet zijn, bij mij tussen mijn benen is het kleddernat aan het worden en dat niet alleen van het heerlijke warme water, maar zeer zeker ook door jouw mooie tedere handjes die echt wel weten waar ik een geil kutje van krijg en van jou enorme leuter die echt flink aan de maat is geloof mij maar. Wat hebben jullie een flinke badkamer. Ik heb thuis maar een mini ruimte. Jullie hebben ook een heerlijk bubbelbad, ik zou het niet erg vinden als ik hier deze avond en nacht zou mogen blijven. Ik weet dat jij het hele huis voor jou alleen hebt, dat hoorde ik van Bas, dat jouw pa en ma naar jouw zusje zijn op kraamvisite. Het was een meisje volgens mij toch !!!!’

‘Jij bent prima op de hoogte van de laatste ins en outs Esther, klopt helemaal hoor. Je bent echt een droommeid voor mij, een paar billen en borsten waar ik al van een natte droom kan krijgen. Nou reken maar dat jij deze middag en avond en nacht niet meer naar huis mag gaan, wat mij betreft kun je je ouders een app sturen dat jij vandaag hier blijft. En morgen gaan we naar het dorp  om eens wat mooie lingerie voor jou te kopen voor op Ibiza volgende week …’

‘Ik heb op vakantie maar zeer weinig aan, ik zon graag topless en wil niks liever dan dat jij mij dan lekker insmeert.’

‘Jeetje wat is het daar nog super strak tussen jou benen Esther…’

‘Klopt, ik ben nog maagd, ik wilde alleen echt liefde daar een eind aan laten maken en aan jou de eer daar eens even lekker die dikke pik daar naar binnen te laten komen. Let wel even goed op dat ik nog maar drie weken de pil slik, het is dus safe om het zonder rubber te doen. Ik ga toch ook niet onder de douche met jou met een bikini aan of wel soms ….’

‘Nee klopt, ik wilde even graag jou eens laten zien wat ik jou te bieden heb.’

‘Ik was daar prima van op de hoogte via jouw jonger zusje. Die zei dat wij wel eens de perfecte match zouden kunnen hebben en die meid heeft er echt wel kijk op kan ik jou verzekeren. Ze is echt een super snelle leerling, binnen tien dagen had ze alles door en heeft mij foto’s laten zien van jou in sportoutfit met de boys. Ik wilde direct alles van jou weten en dankzij Bas is er nu een echte date en we hebben een heerlijke click samen …’

Hoe dit verder afloopt lees je meer over in deel 2.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *