25 cm lang

()

Ik heb nog nooit een vrouw geneukt omdat mijn paal 25 cm lang is. De vrouwen die ik gehad heb maakten het gelijk uit toen ze mijn paal zagen, dus ik had een sexadvertentie geplaatst op Evenflirten en Linda van 54 jaar, met grijs kort haar en cup D reageerde. Ze kwam naar mij toe, we maakten kennis met elkaar,  dronken een wijntje en kletsen wat, en toen zei ze tegen mij ‘Nou ik ben wel erg nieuwsgierig naar jouw grote dikke paal van 25 cm lang.’

Ik lag op de bank en ze zat op de grond naast me, en ze zei ‘Kom, laat me zien hoe groot hij is’, en ik liet haar mijn grote dikke paal zien. ‘Oooooh ja wat een smerig lekkere grote dikke paal zeg.’ Ik wreef door haar haren en ik zei tegen haar ‘Linda, durf je er aan te beginnen?’ ‘Oooooh ja hoor’,  kreunde ze en ze liet haar tong over mijn grote dikke eikel glijden. ‘Oooh mmm’, en ze keek me aan met haar zaad vragende ogen. Oo mmm, ze likte mijn lange staaf en ballen.

‘O ja, wat doe je dat geil zeg Linda.’ ‘Oooooh ja, ik ga heel langzaam beginnen met jouw grote extreme paal’, en ze likte een tijdje aan mijn paal en toen zei ze ‘O kom, ik wil je eikel eerst lekker in mijn mond. Oooooh Mmmm’, kreunde ze en ze liet mijn eikel in haar mond glijden. ‘Oooooh rrrrr’, rogelelde ze en ze nam mijn paal steeds dieper in haar mond.’Oooooh Mmmm’, kreunde, ‘O zo lekker hoor’, en ze begon haar kutje te vingeren terwijl ze aan mijn paal lag te zuigen en te likken.

Toen liet ze mijn paal tot achter in haar keel glijden. ‘Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaarrrr ooh ja.’ Ik denk dat ze 20 cm paal achter in haar keel had en ze kreunde ‘oooooh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa’. Ik werd zo smerig geil van haar en ik zei tegen haar ‘Oooooh Linda, ik ga klaar komen hoor.’ ‘O ja, kom, spuit je sperma in mijn mond en gezicht.’ ‘Het is wel een reuze straal zaad hoor.’ ‘Oooooh ja, kom spuit je leeg’, en ik spoot mijn lading witte klodders sperma in haar mond en gezicht. Oooooh ik denk wel een halve liter warm zaad in haar mond en op haar gezicht, ze zat helemaal onder de sperma. Ooooh wat geil om te zien. ‘Oooooh ja, kom maak een foto van mij hoor’, en ik maakte een foto van haar gezicht helemaal onder de sperma. Oooooh ja.  Toen vroeg ze aan mijn ‘Mag ik hem in mijn kutje?’ ‘Wil je dat echt Linda?’ ‘Oooh ja, kom naai me alsjeblieft diep in mijn kut, ik wil weten hoe dat is om een super paal in mijn kut te hebben.’ ‘Oooooh Linda’ En ik zei tegen haar

‘Kom, ga liggen op je rug met je benen wijd open’, en dat deed ze. Ik smeerde haar kutje in met glijmiddel, ‘oooooh ja’, en ik zei tegen haar ‘Linda, ben je er klaar voor?’ ‘Oooooh ja, kom naai me alsjeblieft’, en ik zette mijn eikel tegen haar kaal geschoren kutje aan. ‘Oooooh ja, kom naai me alsjeblieft’, en ik liet mijn paal langzaam in haar nat kutje glijden. ‘Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa’, gilde ze, ‘o zo groot, mijn kutje scheurt uit hoor’, gilde ze. ‘O nee hoor Linda, ontspan je komt goed’, en ik ging weer een stukje dieper in haar zeik natte kutje. ‘Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmmm’, gilde ze. ‘O Linda, wat is je kutje lekker hoor, oooooh ja, en je grote dikke clitoris. Zo smerig lekker. Oooooh ja.’

Ik zat met zo’n 20 cm paal in haar kutje. ‘Oooooh ja kom nu helemaal in mijn kutje, oooooh ja kom naai me alsjeblieft met je 25 cm paal.’ En toen dacht ik ‘O geile slet, komt goed’, en ik drukte mijn harde paal van 25 cm lang tot aan mijn ballen in haar kutje. ‘Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa’, gilde ze, ‘o kom, naai me alsjeblieft, ik ben zo geil van jouw lekkere grote dikke paal.’ En ik begon haar kutje te naaien. Oooooh ja!

wordt vervolgd

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *