Beste vriend pijpen

()

Mijn goede vriend Johannes is in de zomer jarig en dat vierde hij sinds de vierde klas altijd met een groot feest. Inmiddels waren we allemaal bezig met een vervolgopleiding. Zijn ouders zijn rijk en hebben een villa met jacuzzi. Onze goede vriend Thomas en ik konden blijven slapen, zodat we de morgen erna snel konden helpen met opruimen.

Het feest was zoals altijd geweldig en duurde tot laat in de uurtjes. Thomas en ik sliepen samen op de logeerkamer. Hier stond alleen maar een tweepersoonsbed, maar dat maakte voor ons niks uit.

Ik wist dat Thomas altijd naakt sliep, al had ik niet gemerkt dat hij vannacht ook naakt was geweest. De morgen erna zag ik dit pas. Ik lag op mijn linkerzij en hij lag met zijn gezicht naar mij toe. De deken lag alleen over zijn achterkant heen, waardoor de voorkant onbedekt was. Thomas zag er altijd al goed uit en had een mooi afgetraind lichaam. Tussen zijn benen kon ik zijn piemel zien, die half stijf was. Ik kon zien dat Thomas flink geschapen was.

Opeens hoorde ik hem vragen of het allemaal beviel wat ik zag. Ik was hier erg door verrast en reageerde daarom niet meteen. Thomas vroeg of ik alleen bleef kijken en knipoogde erbij. Ik twijfelde nog even maar was toch wel erg nieuwsgierig. Met mijn rechterhand ging ik via zijn borstkast over zijn buik naar zijn half stijve piemel toe. Ik deed voorzichtig zijn voorhuid naar achter zodat zijn eikel zichtbaar werd. Deze was mooi groot. Langzaam begon ik hem af te trekken. Zijn piemel werd steeds stijver. Thomas begon licht te kreunen en draaide zich op zijn rug. Hierdoor liet ik even zijn piemel los waardoor deze op zijn buik lag. Ik kon hem nu goed bekijken in stijve toestand en dat was wel indrukwekkend. Ik wachtte niet lang of ik ging met mijn hoofd richting zijn kruis. Thomas voelde aan wat er ging komen en ging er goed voor liggen. Ik deed mijn mond open en sloot mijn lippen om zijn eikel. Rustig begon ik op en neer te bewegen en nam zijn piemel steeds dieper in mijn mond. Door de grootte lukte het me niet echt om hem helemaal in mijn mond te nemen. Ik wisselde het op en neer bewegen af met het rond draaien van mijn tong om zijn eikel. Thomas genoot van alles en lag heerlijk al kreunend te genieten.

Na een poosje zo door te gaan ging ik met mijn rechterhand naar zijn ballen en mijn linkerhand sloot ik om zijn schacht heen. Met mijn rechterhand speelde ik met zijn ballen terwijl ik met mijn mond en linkerhand zijn piemel onder handen nam. Aan het steeds luider wordende gekreun was te merken dat het hoogtepunt eraan zat te komen. Niet veel later voelde ik dat Thomas zijn buikspieren aanspande en vlak erna voelde ik de eerste golf sperma in mijn mond spuiten. Na vier golven sperma ontspande Thomas zich en liet een zucht van genot ontsnappen.

Ik slikte zijn sperma door en ging weer naast hem liggen. Hij zei dat het heerlijk was geweest en dat zijn dag niet beter had kunnen beginnen

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Beste vriend pijpen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *