Buurman als leermeester voor sex

()

Waargebeurd verhaal. Nu al wel bijna 20 jaar geleden. Ik was 17. Ouders waren weekend weg. Zus bij vriend. Ik was een strandbal in de tuin wat aan het hooghouden toen de bal over de heg ging. Buurman riep, ik gooi hem wel terug. Na 5 min gebeurde het weer. Buurman riep: ik gooi wel terug maar de volgende mag je zelf ophalen. Na weer 5 min zeilde de bal weer over de heg. Buurman: deur van de poort is open.

Ik in sportbroekje en shirt erheen. Door de poort de tuin in. Ik zag de bal en pakte deze. Toen zag ik pas dat de buurman, een man van 46, naakt aan het zonnen was. Door de bomen en de hoge heg kun je niks zien vanaf onze tuin. Ik stond even stil en keek goed. Zijn half harde pik lag op z’n buik. Ik liep snel terug. In mijn tuin aangekomen hing ik op een stoel zitten. Ik was best wel wat geil geworden.

Buurman riep toen. Schrok je? Ik zei een beetje maar, ik vond het wel spannend. Hij zei wil je meer zien, moet je de bal er maar overheen schieten. Maarre, dan moet je wel na de poort ook je kleren uit doen en binnen lopen. Ik zei dat is goed en lachte wat. Ik had wel eens wat geëxperimenteerd met jongens, maar bleef bij tongen trekken en ook wel eens pijpen.

Na enkele minuten kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer voor me houden. Ik deed niet eens alsof, maar gooide de bal over de heg. Buurman riep nog, je weet de regel toch?

Ik ging door de poort en ontdeed mij van short, shirt en onderbroek. Ik liep om de hoek en zag de buurman nog naakt zitten. Hij lachte toen hij mij zag met mijn handen voor mijn groeiend lid. Hij zei, ik wil het wel goed bekijken hoor, kom eens hier.

Ik moest voor hem staan, armen langs m’n lichaam en draaien. Ik werd goedkeurend bekeken. Dat maakte mij ook best geil. Buurman begon m’n benen te strelen en zo via m’n billen naar m’n rug. Dat wond mij enorm op. Hij zag dat. Hij vroeg over mijn ervaringen en vertelde dat hij mij veel wilde leren.

Ik zei, wat als je vrouw dit ziet. Hij lachte en zei dat zij een open relatie hebben en samen vaker iemand erbij halen. Wie weet, wil zij ook meedoen met mij. Ondertussen streelden wij elkaar op het tweepersoons tuinbed van de buren. Ik werd er erg geil van. De pik van de buurman was erg mooi. Ik wilde graag die ook in m’n mond en ging er langzaam met m’n gezicht heen. Onderwijl kussend via z’n tepels naar beneden. Buurman zei, jij bent volgens mij een geil sletje. Ik kon dat alleen beamen. Dat leek me heerlijk.

Ik nam z’n pik ik m’n mond en begon te likken, sabbelen en zuigen. Hij werd snel keihard en groeide in m’n mond. Ik moest gaan zitten op het tuinbed. Buurman kwam voor me staan. Hij hield m’n hoofd vast en neukte me in m’n mond. Dit vond ik zo geil. Al na enkele minuten hoorde ik buurman zwaarder hijgen. Hij zei, je bent een echte slet hé? Dan kom ik in je mondje. Ik keek schuin omhoog en knikte enkel. Voor hem tijd om m’n mond vol door te pakken. Ik voelde zijn harde pik diep in me konen. Hij kreunde nog eens hard en spoot toen m’n mondje vol. Slik mijn zaad maar geil door, riep hij. Voordat ik alles weg kon krijgen, tongde de buurman me.

Hierna moest ik voorover over de tuintafel liggen. Buurman had wat glijmiddel gehaald en begon me te vingeren. Oef, dat is nog erg strak zei hij. Maar zijn vinger verdween er snel helemaal in. Enkel de dildo van m’n zus had ik er wel eens gedeeltelijk in gehad. Al snel volgde een 2e vinger. Ik werd hier zo geil van dat ik spontaan al m’n zaad over de tafel spoot. Zonder dat m’n pik aangeraakt was. Dat had ik nog niet meegemaakt. Buurman glimlachte en zei, wil je meer? Ik knikte van ja. Nu wilde ik ook ontmaagd worden.

We gingen eerst samen douchen. Ik spoelde m’n kontje nog wat extra. In de slaapkamer moest ik gelijk op handen en knieën. Buurman begon me lang en geil te rimmen. Dit had ik nog nooit gevoeld. Wauw wat was dit geil. Daarna volgde weer de eerste vinger snel gevolgd door de 2e en zelfs een 3e. Pijn veranderende in genot.

Hierna kreeg ik van de buurman een vrij grote buttplug in me. Hij draaide me om en ik moest hem weer pijpen. Iets wat ik graag deed. Na enkele minuten zei buurman dat ik er klaar voor moet zijn. Ik weer op m’n handen en knieën. Plug eruit. Wat extra glijmiddel erin. Ik voelde zijn eikel al tegen m’n sterretje. Hij zei, ontspan je maar, dan geniet je meer.

Langzaam ging zijn lul ook steeds dieper in me. Hij liet me steeds even wennen, daarna ging hij steeds dieper. Toen hij mij hoorde kreunen van geilheid begon hij zijn pik heen en weer te bewegen. Steeds sneller en steeds dieper. Hij noemde mij zijn vaste slet en werd steeds wilder. Hij trok mijn handen naar m’n rug toe. Mn gezicht lag op het kussen en de kont naar boven. Hij neukte mij nu hard en diep.

Binnen enkele minuten voelde ik hoe hij zijn zaad diep in me spoot. Wauw, weer een super geil gevoel. Ik was ook weer enorm geil geworden. Buurman draaide mij om en begon mij te pijpen. Binnen 2 minuten spoot ik alles wat ik had in zijn mond. Hierna lagen we wat uit te hijgen in bed. Na een korte douche namen we afscheid van elkaar. Dit was de start van vele geile gebeurtenissen waar ook de buurvrouw en anderen later in mee zouden doen. Maar daar later meer over.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers

Bekijk de profielen van deze jonge dames


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Buurman als leermeester voor sex”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *