De ring deel2

()

Ik voelde mijn woede toenemen terwijl ik de trap opliep naar Maartje’s appartement. Ik kon nog steeds niet geloven dat ze me dit had aangedaan en ik was niet van plan haar na vanavond nog te spreken. Maartje is mijn beste vriendin sinds de eerste week op de universiteit en we wisten alles van elkaar. Dat dacht ik tenminste.

Ik klopte op haar voordeur en wachtte tot ze de deur opendeed.

“Ik kan het niet geloven” schreeuwde Maartje en ze omhelsde me zodra ik binnenkwam. Ik glimlachte naar haar en liep naar binnen. Maartje deed de deur achter me dicht. ‘Ik kan niet geloven dat Alex en jij gaan trouwen’, zei ze op een toon die me gek maakte. Ik kon er gewoon niets aan doen en toen ze de zin afmaakte en die stomme grijns op haar gezicht toverde, sloeg ik haar zo hard als ik kon.

Maartje werd gewoon stil met een uitdrukking van pure shock op haar gezicht terwijl ze me wezenloos aanstaarde en over haar rode wang wreef.

‘Waar was dat voor?’ zei ze boos nadat de schok voorbij was.

“Waar was dat voor?” schreeuwde ik tegen haar. “Meen je dat echt? Het was omdat je mijn vriendje achter mijn rug neukte, hoer!” schreeuwde ik tegen haar. Haar uitdrukking veranderde onmiddellijk in een ingetogen uitdrukking, ze wist dat ze veel erger verdiende.

‘Saskia, het spijt me zo, ik was …’ begon ze te zeggen voordat ik haar afsneed.

“Ik geef er niks om”, bleef ik tegen haar schreeuwen. “Ik wil je nooit meer zien, trut!” zei ik tegen haar en liep naar de deur.

‘Saskia, wacht …’ zei ze net toen ik bij de deur kwam en ik draaide me om naar haar.

“Wat?” vroeg ik met mijn gezicht rood van het geschreeuw.

‘Hoe komt het dat je het hem vergaf?’

“Wat?” vroeg ik, want ik begreep eerst niet waar ze het over had.

‘Alex. Jullie twee gaan trouwen, ook al weet je dat hij je bedroog. Hoe kun je hem vergeven en mij niet?’ zei ze, en ik merkte dat ze tranen in haar ogen had.

‘Wie zei dat ik het hem vergaf?’ antwoordde ik hooghartig.

“Zelfs als je dat niet helemaal hebt gedaan, heb je hem genoeg vergeven om in te stemmen met het huwelijk? Dus maak je voor hem een uitzondering en gooi je hier 8 jaar vriendschap weg.” zei Maartje, en ik besefte dat ze wel een punt had.

‘We kwamen tot een overeenkomst’, zei ik tegen haar, terwijl ik mijn woede een beetje voelde afkoelen.

‘Dus waarom kunnen wij niet tot een overeenkomst komen?’ zei ze smekend. ‘Ik hou zoveel van je Saskia, het spijt me zo voor wat ik heb gedaan, en ik zou er alles aan doen om het goed te maken tussen ons.’

“Ik weet het niet” zei ik en ik merkte dat ik me minder boos en me een beetje verward voelde.

“Serieus”, zei Maartje, “straf me, alles. Het kan me niet schelen hoe hard of pijnlijk het ook is, ik zal het doen. Ik kan je niet verliezen”, zei ze en begon te huilen. Ik voelde tranen in mijn ogen en wilde daar weg.

‘Ik zal erover nadenken’, zei ik tegen haar.

“Dat is alles waar ik om vraag. Maar laat me alsjeblieft niet vallen, laat me weten wat je beslist hebt, wat het ook is”, smeekte ze me.

“Ok” zei ik met een droge mond en ogen vol tranen. Ik opende de deur en liep zo snel mogelijk weg.

Ik werd overweldigd door gedachten terwijl ik de volgende dag naar mijn werk reed. Ik bleef maar denken of Maartje echt mijn vergeving verdiende, en zo ja, wat zou ik haar in ruil daarvoor vragen. Bovendien moest ik nog steeds een waardige man vinden om af te spreken. Ik dacht erover om er niet mee door te gaan en tegen Alex te zeggen dat ik het had gedaan. Maar hij had gelijk, als ik het niet zou doen, is het niet zeker dat ik het in de toekomst niet tegen hem zou gebruiken.

“Goedemorgen Saskia” zei een stem die me wakker maakte uit mijn gedachten. Ik zat al aan mijn bureau, ook al merkte ik nauwelijks dat ik in het gebouw liep.

“Goedemorgen” zei ik terug terwijl ik probeerde te glimlachen.

“Ik begrijp dat felicitaties aan de orde zijn”, zei Mark met een brede glimlach. Hij deed een stap naar me toe en gaf me een dikke knuffel. “Ik ben zo blij voor je” zei hij en hij klonk oprecht.

“Bedankt Mark, dat waardeer ik”, zei ik terwijl ik een paar tranen bedwong. Hij liet me los en liep met een brede glimlach weg. Zodra ik ging zitten, raakte het me. Mark!

Mark was een man met wie ik de afgelopen twee jaar heb samengewerkt en we groeiden heel veel naar elkaar toe. We zijn begonnen met werken op dezelfde afdeling, maar een paar maanden geleden kreeg hij promotie en verhuisde hij naar een andere afdeling. Mark was negen jaar ouder dan ik, maar we konden het prima met elkaar vinden. We hingen samen tijdens lunch- en koffiepauzes en spraken af ​​en toe zelfs buiten kantoor af.

Ik had altijd het gevoel dat Mark, die gescheiden was zonder kinderen, een beetje verliefd op me was. Het was niet iets heel erg duidelijk, eerder een snelle blik hier en daar, en om eerlijk te zijn vond ik het leuk. Mark was van gemiddelde lengte en goed gebouwd. Hij had korte zwarte krullen, droeg een stijlvolle bril en had een zwarte, kortgeknipte baard. Hij kon zich ook heel goed aankleden. Welk meisje zou het erg vinden als zo’n man van tijd tot tijd verlangend kijkt.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *