Klant nodigde mij uit

()

Ik breng al enkele jaren voor een apotheek medicijnen naar klanten.
Sinds een jaar kom ik ook twee of drie keer in de week bij een leuk echtpaar.
Ik schat ze begin zestig jaar net als ik.

De vrouw is meestal degelijk aangekleed. Of een broekpak of een mooie rok met blouse en een jasje erop of een mooie jurk. Ze draagt een mooie moderne bril en heeft haar grijze haren kort opgeschoren.
Best een mooie vrouw om te zien. Ongeveer 1,85 lang en een mooi postuur en wat ik altijd moeilijk kon zien redelijk grote borsten. Met het nieuwe jaar kreeg ik een fles wijn voor het goede zorgen.

Een paar weken later kwam ik weer bij hun aan. Ze deed de deur open en pakte de medicijnen aan.
Direct daarop vroeg ze: ‘Wij zitten op bijna het laatst in de route denk ik hé.’ Ik antwoordde ‘ja.’
‘Morgen kom je ook weer langs denk ik met andere medicijnen.’ Ik zei ‘ja, ik kom altijd op die dag.’
‘Ben je dan weer bijna klaar’, vroeg ze. ‘Normaal wel, waarom?’
‘Nou ik wil je morgen dan uitnodigen om even langs te komen.’ Ik zei ‘oh waarom?’ ‘Dat zie je dan wel, dat is voor het goede zorgen aan ons.’ Ik zei ‘ik moet alleen dan kijken of na de route nog een bestelling is tussen gekomen. Maar ik heb dan maar ongeveer een uurtje de tijd want dan volgt de avondroute. Maar ik kan jullie even overslaan en als ik gekeken heb of er nog iets is kan ik naar jullie toe komen.’
‘Oké’, zei ze. ‘Weet je wat, je krijgt mijn telefoonnummer en bel maar als je eraan komt.’ ‘Is goed, dat doe ik’ zei ik. Dus gaf ze mij haar nummer.
De volgende dag de route gereden en er was niets extra’s. Dus ik belde haar op en zei dat ik eraan kwam. Ik kwam bij de woning aan en nam de medicijnen mee. Ze deed de deur al open.

Wauw, daar stond een mooie vrouw. Een rode rok tot iets boven de knieën met een zwarte blouse die ze wat open had hangen en wat strak op haar lichaam zat, zwarte ietwat glanzende panty en rode schoenen op redelijke punthakken en een rood jasje.’
‘Kom binnen’, zei ze. ‘Ik had je al voorbij zien rijden daarstraks, dus dacht hoor zo wel of hij kan komen.’ Ik liep de kamer in en dacht haar man daar ook te treffen. Maar die zag ik niet dus vroeg ik ‘Waar is je man?’ ‘Die is een paar dagen weg’, zei ze. Ik zei ‘Oké.’ ‘En daarom heb ik je nu uitgenodigd’, zei ze. ‘Ik wil je even bedanken voor het goede zorgen. En omdat ik je een vriendelijke man vind en leuk, kijk ik er altijd naar uit als je weer komt. Kom op de bank zitten.’ zei ze terwijl ze daar al ging zitten. Omdat haar rok wat omhoog schoof zag ik al snel een zwarte rand die niet van een panty was. Dat zat te laag.

Ze deed ook haar jasje wat opzij en kon toen goed zien dat het bloesje redelijk strak zat bij haar borsten. Maatje C-D. Ik dacht is ze mij aan het versieren en ik kreeg een lekker gevoel. Ze zei ‘Hoe heet je eigenlijk?’ ‘Johan’, zei ik. Ze zei ‘Mag ik je Johan noemen?’ ‘Ja’, zei ik. ‘En wat is jouw jouw naam?’ ‘Ria, en Johan, vind je het goed dat ik je verwen?’ Ik zei ‘Waarmee?’ Intussen schoof haar rok nog meer omhoog omdat ze richting mij kwam en nu was duidelijk een stukje blote been te zien boven de kousen. Ze legde een hand op mijn been en wreef een beetje erover. Enigszins verrast zei ik ‘Ja.’ ‘Kom’, zei ze, ‘we gaan naar boven.’ Op de trap draaide ze zich om, trok de rok wat omhoog en ik keek zo tegen haar,waarachtig, rode string aan. Dat had ik niet aan zien komen. ‘Mooi?’, vroeg ze. ‘Zeker’, zei ik. ‘Kom’, zei ze. Ik kon nog steeds onder haar rok kijken en zag daar haar blote billen. Boven aangekomen liep ze naar de slaapkamer. ‘Dit is onze verwenkamer. We gebruiken diverse medicijnen voor onze gezondheid maar voor de sex hebben wij niets nodig. Dat hebben we nog regelmatig hier. Daar genieten we van.’

Ze kwam naar me toe gelopen en zei ‘Wat vind je van me?”Ik vond je altijd al een mooie vrouw. Netjes aangekleed altijd en vriendelijk.’ Ze deed haar jasje uit en drukte haar borsten wat naar voren en maakte haar blouse los. Een mooie rode bh waar haar borsten mooi in zaten kwam te voorschijn. Ze draaide wat met haar lichaam en vroeg ‘Bevalt het je?’ Ik zei ‘Ja mooi.’ en vroeg ‘welke cup heb je C of D?’ ‘Net D, af en toe heb ik wel eens een bh cup C.’ Ondertussen maakte ze haar rok los en liet die op de grond vallen.

Daar stond een voor haar leeftijd nog steeds een mooie vrouw. Ze vroeg ‘Nog steeds leuk?’ ik zei ‘Ja zeker, je ziet er mooi uit.’ Ze kwam naar me toe en pakte mij op mijn mond. Ze duwde haar tong naar binnen en pakte me stevig aan mijn billen vast en drukte mij tegen haar aan. En tevens wreef ze met haar borsten tegen mij aan. Ik kon me niet meer beheersen en pakte haar borst maar vroeg tegelijk ‘Mag ik?’ ‘Ja’, zuchtte ze in mijn oor. ‘Maak de bh maar los.’ Dus deed ik dat.

Daar kwam nog een paar vrij stevige borsten uit. ‘Pak maar’, zei ze. Dus ik kneedde heerlijk in haar borsten en ze kwam weer in mijn mond en zoende uitbundig. Dit had ik niet verwacht. Ondertussen kneedde ze ook in mijn kruis. Die was natuurlijk hard geworden. Opeens maakte ze mijn broek los en deed die naar beneden. En pakte mijn lul uit de onderbroek. ‘Mmh’, zei ze, ‘die heeft zin. Mooi kaal geschoren eronder.’ Gelukkig ging ze er heel behoedzaam mee om anders had ik haar direct ondergespoten. Even daarna liet ze los en ging op bed liggen. ‘Blijf maar even staan’, zei ze. Ze pakte een vibrator en deed haar string wat opzij en zag daar een kaal poesje met alleen bovenaan een mooi bijgehouden klein half rond stukje schaamhaar. Ik zei ‘ziet er mooi uit.’ ‘Ja’, zei ze, ‘mijn man houdt dit mooi bij hé.’ Ze pakte haar vibrator en ging spelen in haar kut. Ze begon al snel te kreunen en keek me aan. ‘Lekker?’, vroeg ze. ‘Ja’, zei ik terwijl ik mijn lul in de hand had. ‘Geniet’, zei ze. Ze ging flink door en opeens zei ze ‘Kom met je vinger in mijn kut.’

Nou één vinger was te weinig, wat een kut. Ik ging er met drie vingers erin en ze zei. ‘Nog een erbij.’
Ik ging flink op en neer in haar kut en ze kreunde van oh oh oh ga door. Haar borsten gingen ook heerlijk op en neer. Opeens zei ze ‘Ik kom, ik kom!’ Ik voelde het aankomen en trok de vingers uit haar en direct erachter aan spoot ze een flinke straal uit haar kut. Ze pakte haar klitje en ging er mee te keer waarna ze nog een keer kwam. ‘Ohoh’, zei ze. ‘En genoten?’ Ik zei ‘ja’. ‘Ik zie het’, zei ze, ‘wat een harde paal.’ Ze zei ‘Ga maar naast bed staan’, waarna zij op het bed ging zitten. Ze pakte mijn lul in haar mond en ik moest even bijten want ik zou zo klaarkomen. Gelukkig ging ze erover heen likken en werd de spanning wat minder. Maar opeens pakte ze hem weer in de mond en pijpte wild op en neer. Ik hield het niet meer en spoot krachtig in haar mond. Maar ze bleef zuigen. Wat een genot. Sperma liep uit haar mond langs mijn lul op de grond. Even later liet ze los en opende ze haar mond. Er zat nog wat in maar dat slikte ze door. ‘Zo’, zei ze, ‘voor de goede zorgen. Kom, we lopen naar de badkamer en ik was je lul en mezelf even af.’ Ze maakte hem mooi schoon en haar poesje deed ze daarna af. Ik zei ‘Het was heerlijk, maar hoe nu verder? Als ik weer met medicijnen kom.’ ‘We doen gewoon’, zei ze. ‘Ik zeg niets tegen mijn man. Dit is voor jou en onder ons. Ik wilde je ook een keer zien omdat ik elke keer naar je uit keek als je weer zou komen. Daar kreeg ik altijd een lekker geil gevoel bij. En dat krijg ik alleen nu bij mijn man en die geilt ook op mij en daarom hebben we nog zo’n lekkere sex. Maar ook bij jou heb ik geile gevoelens. En dat kon ik nu deze dagen niet onderdrukken.’
Ondertussen pakte ze mijn lul en wreef er wat over en ik pakte haar klitje en voelde dat haar kut nog steeds nat was. Ik zei ‘Zo, nog nat.’ ‘Heb ook zo genoten’, zei ze, ‘en nog.’ Ik zei ‘Maar ik moet gaan voor de volgende ronde anders ben ik te laat.’ Ik deed mijn broek aan en zij kleedde zich ook aan. Alleen haar bh liet ze uit. We liepen naar beneden en naar de gang. Ik gaf haar een kus die gelijk met een tongzoen werd beantwoord. Tegelijk pakte ze mijn hand en dirigeerde die naar haar borst. Ze zei ‘Doe ze even lekker kneden.’ Ze stond tegen de muur en ik kneedde haar borsten en ze riep ‘oh oh oh lekker.’. Ze pakte me vol op de mond. Ze liet me los en zei ‘Voel eens onder.’ Ik kwam bij haar string en voelde al dat het daar nat was. ‘Leg je hand er helemaal onder’, zei ze. Ze was zeiknat en ik voelde nog wat in mijn handpalm komen. ‘Ik kwam zo heerlijk’, zei ze. ‘Dank je!’ Ik zei ‘Jij bedankt.’
‘Mag ik nog even mijn handen wassen?’ ‘Ja’, zei ze. Toen ik dat gedaan had en terug kwam zag ik dat ze haar blouse weg had gewerkt in haar jasje die ze had dicht geknoopt maar zo dat ik een mooie streep tussen haar borsten zag en de rondingen. Ik kreeg direct weer een stijve zo mooi om te zien. Ik pakte toch nog maar even haar borsten vast. ‘Mooi’, zei ik. ‘Fijn om te horen’, zei ze. Ik zei ‘Ik moet gaan en dank je wel.’ We gaven elkaar nog een zoen en ik ging weg. Wauw dat had ik niet verwacht van die vrouw. Zo’n keurige dame.
Enkele dagen erna kreeg ik een appje met de vraag of ik die dag moest rijden. Ik zei ‘ja’. ‘Oké’, kreeg ik terug. Ik zag bij de bestelling dat ik bij hun weer langs moest. Daar aangekomen liep ik naar de deur.
Enigszins met een gevoel ik zie ze misschien weer en met enige schaamte voor wat er was gebeurd. Ze deed open met een glimlach en een knipoog. Ze kwam iets naar voren en zei ‘Mijn man is daarstraks thuis gekomen en ik ga die nu verwennen.’ Ze deed haar vestje wat opzij en ik zag dat ze een shirt aan had maar geen bh. Haar tepels kwamen er door heen. Ze ging met een vinger over een tepel en met haar tong over haar lippen. ‘Bedankt voor het brengen, dit was even voor jou.’ Ik zei ‘Veel plezier’, en liep enigszins verbaasd met een stijve weer weg. Hier wil ik wel medicijnen blijven brengen. Maar ja, af en toe pakt haar man ook wel eens de medicijnen aan.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *