Droom die uitkomt – De rijschool

()

Ik ben altijd al gek van autorijden geweest en ben sinds kort voor mijzelf een rijschool gestart bij mij in de regio noord oost Nederland, waar ik ben geboren en toch weer naar terug ben gegaan toen ik na twee jaar weer thuis ben komen wonen in de laatste nieuwbouwwijk bij mijn ouderlijk huis.

Ik ben net geen 24 jaar jong en 100% Nederlandse knul die na ruim twee jaar voor een baas te hebben gewerkt mijn droom deed uitkomen met veel geluk en dank aan mijn pa die het stukje grond voor mij had gekocht en er met zijn hulp een mooi complex heeft weten op te zetten waar ik nu voor een koopje zit.

Ik ben solo en ik ben helemaal gek van autorijden. En nu heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik was er gewoon aan toe om lekker op het mooie hoge noorden mijn vleugels uit te slaan en ik ben een van de weinige auto rijscholen in het dorp.

Dit verhaal speelt sinds laatste kwartaal van 2020 en het is echt werkelijk gebeurd. Ik woonde pas in het kleine woonwijkje waar mijn ouders hun eigen vastgoed onderneming hebben en mede daardoor was het voor mij mogelijk om mijn droom te laten uit komen en een grote naam in het rustige hoge noorden van Nederland te maken.

Het deed mij erg goed dat ik met een mooie actie pagina in het plaatselijke regio bladje best wel wat aanvragen had gehad en mij prima kon voorzien van mijn natje en mijn droogje. Het was dan ook de beste reclame van mijn vroegere rijschoolhouder toen hij vertelde dat ik prima mijn werk had gedaan en bijna alle jongens en meiden bij mij al de eerste keer van hun roze kaartje waren voorzien waarmee ik mooie cijfers van had weten te scoren.

Maar ik deed daar verder niks mee, het was alleen maar een perfecte motivatie voor mij om op oude voet verder te gaan toen ik in de buurt ging wonen bij mijn ouders en vrienden en familie, waar ik nog vaak contact mee had via sociale kanalen …

Ik kwam vaak nog thuis om even gedag te zeggen en mijn warme maaltijd naar binnen te werken, en waar ik natuurlijk ook even lekker mij ei kwijt kon over de dingen die ik meemaakte met mijn eigen rijschool. Daar kreeg ik ook te horen dat het meisje op kantoor ook erg graag haar rijbewijs wilde gaan halen en ze mocht bij mij komen rijden als speciale dank voor wat mij ouders voor mij deden.

‘Dat is echt super lief’, hoorde ik haar zeggen. ‘Op welk moment heb jij tijd om mij te kunnen leren rijden?’. Met een knalrood koppie zat ik haar eens even lekker te bekijken aan de keukentafel bij ons thuis waar ze hun eigen zaak hebben.

Bea was direct super enthousiast en wilde zo snel mogelijk een afspraakje met mij voor haar eerste rijles ‘Maar aanstaande zaterdag is mijn eerste dag dat ik tijd heb en ik ben dan ook pas echt jarig. Ik ben nu nog geen 18 jaar oud.’

Ik geef aan dat ze allang mag leren auto rijden en dat ze de eerste paar lessen mag kijken of het haar bevalt en zij er klaar voor is om dit onder de knie te krijgen. Moeders zegt ‘Reken maar dat ze haar stinkende best doet en dat zij een vlugge en snelle leerling zou kunnen zijn gezien haar werk dat ze op een perfecte manier doet bij ons op kantoor.’

Bea is door deze woorden totaal in de wolken van mijn aanbod. Ze is al ruim een paar maanden in dienst en doet met veel motivatie en overtuiging haar werk. Ze is een natuurtalent en heeft mooi donkerblond haar en sprekende kijkers die echt wel wat met mij doet als ze naar mij kijkt.

Stiekem geef ik haar een knipoog en zeg ‘Als je zou willen, is het een eer en we kunnen nu al rijden zodra we gegeven hebben.’ ‘Mmmmm maar ik ben er nu niet echt op gekleed met mijn rokje en ik ben bloednerveus om met jou samen naar mijn ouderlijk huis te moeten rijden.’

‘Geen haast hoor Bea. We gaan even samen kijken of je de handelingen geheel allen kan doen.’ Direct staat ze op van haar stoel en ik weet niet wat ik zie met haar mooie slanke benen en onwijs lekkere smalle taille, waar mijn hart direct een sprong bij maakt. We lopen samen de straat op en ik leg haar de knoppen uit, van starten tot rem en gaspedaal.

‘Hey geen koppeling pedaal.’ ‘Nee, is een automaat.’

‘Oooo dat is al lekker makkelijk. Mijn pa heeft ook altijd een automaat voor zijn werk.’

Hoe dit verder gaat, lees je in deel 2

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *