Feline deel 9

()

Vragend keek ik de tweeling aan, die me opdroegen maar voort te maken. “Je wordt over een uur in de kelder verwacht. Wij komen vanzelf een keer kijken of iedereen geweest is en om je te vertellen wat je nog meer moet doen”, zei Lisa en kuste me vluchtig. Ook Isa kuste me en wenste me veel succes.

Nadat ik me snel had omgekleed, liep ik naar de SM kelder en werd begroet door Kim en Jessica, die er oogverblindend uitzagen. Beiden droegen rode latex hotpants, met daaronder zwarte netkousen. Daarboven een sexy wit hemdje en de zwarte bh-bandjes staken er sexy onderuit.

“Wij moeten de rij wat in de gaten houden en waar nodig assisteren”, verklaarde Jessica hun aanwezigheid. “Dit schijnt een soort beloning te zijn voor jou, omdat iets leuks door jou niet als passend wordt gezien, hoorden we?”,  vroeg Kim en ik legde hen uit dat ik het niet passend vond om als subje met cadeaus overladen te worden. Een geile opdracht was misschien nog leuker, dus ze hoefden geen medelijden te hebben.

Al snel kwamen de eerste meiden en ik haalde de oude tampons uit hun poesjes en bij de meesten mocht ik ook weer een schone tampon inbrengen, wat ik geweldig vond. Af en toe was er een slavin van de club die zich vrijwillig had laten aanpassen, zodat ze niet ongesteld werd, maar wel veel afscheiding had. Vermoedelijk hadden ze met opzet alles extra lang gedragen, want de tampons en inlegkruisjes waren allemaal extra nat. De tweeling had zorgvuldig een aparte vorm van belonen voor mij bedacht. Wat de meeste mensen vreselijk goor zouden vinden, vond ik niet goor, maar een manier om mijn Meesteressen het werk uit handen te nemen.

Na een paar uren was ik eindelijk klaar, maar toen stonden Kim en Jessica naast me met schone tampons. “En wij dan? Ga je ons dan niet verschonen?”, vroeg Kim zwoel. Jessica begon mij uit te kleden, waar ik gewillig aan meewerkte. Daarna kleedden ze elkaar uit en Kim drukte me achterover en kwam met haar poesje boven mijn mond. Ik zag het touwtje van haar tampon en nam het in mijn mond. Na wat stevig trekken kwam de tampon naar buiten en die was tot mijn verbazing nog schoon en zo te zien ook niet zo lang in haar geweest.

Natuurlijk genoot ik er van een tampon bij haar in te brengen en ze liet zich door mij omhelzen en zoenen. “Ahum, er zijn nog meer gegadigden”, zei Jessica plagend en kuste haar zus teder.

Ook Jessica onderging dezelfde behandeling en terwijl ik daarmee bezig was, kwamen Isa en Lisa ook binnen. Vanzelfsprekend kwamen die ook niet om maar te buurten, dus kregen zij ook een schone tampon door mij ingebracht.

“Pak de tampon van Kim en breng die bij jezelf in!”, droeg Lisa mij op. Met een beetje moeite kreeg ik de tampon in me en toen die er in zat, droeg Isa mij op een nat inlegkruisje in mijn slipje te doen.

Ik mocht me ook weer aankleden en op hun vraag hoe ik me nu voelde, kon ik maar één ding zeggen: “Ik voel me gebruikt! En dat is een heerlijk gevoel; precies zoals ik het lekker vind” en ik omhelsde de tweeling dankbaar.

“Dit voelt als een beloning, want jullie hebben het speciaal voor mij geregeld en ik vind het ook fantastisch dat de meisjes van de club er aan mee wouden werken.”

We gingen terug naar de suite en terwijl ik met een kop thee bij Kim, Jessica en Lisa op de bank zat, was Isa bezig nog wat voor te bereiden.

Toen ze met het later liet zien, was ik met stomheid geslagen. Alle gebruikte tampons, maandverband en inlegkruisjes waren in een grote slaapzak gedaan en niet alleen die van de afgelopen avond, maar het moest wel een collectie van een paar weken zijn. Ik moest in de slaapzak slapen en ik kon mijn geluk niet op. Jessica moest met de tweeling vrijen en bij hen slapen, terwijl Kim bij mij kwam. Als echte sub sliep ik natuurlijk op de grond, maar tot mijn verbazing kwam Kim naast me liggen. “Die slaapzaak is voor twee personen, dus als je wat ruimte voor mij maakt, kan ik lekker naast m’n vriendinnetje slapen”, zei ze.  “Je vriendinnetje? Wie bedoel je? Jessica, of Lisa of Isa?”, want dat ik het kon zijn, kwam niet in me op. “Eerst vrijen, dan praten!”, commandeerde ze. Het was niet zo streng als bij de tweeling, maar ik vond het lief geprobeerd.

En aangezien ik toch een oogje had op Kim, was het ook wel spannend.

Kim trok zich ook niks aan van de rommel in de slaapzak; sterker nog: ze wreef met tampons en inlegkruisjes over m’n gezicht en probeerde een gebruikte tampon bij zichzelf in te brengen. Ik liet me heerlijk zoenen en betasten en mijn gehijg maakte Kim alsmaar geiler en natter.

Ineens voelde ik wat meer vocht en tot mijn schrik bleek Kim ongesteld te zijn geworden. Kim schrok zelf nog meer en wou al naar de badkamer lopen.

Ik hield haar tegen en giechelend merkte ik op dat ik genoeg tampons had en zij wel een of twee mocht lenen. Ze viel pardoes op mij en ik ging verder waar we gebleven waren. Toen we uitgevreeën waren, vertelde Kim dat ze het vrijen met mij net wat specialer vond. “Nu jij ook bij Isa en Lisa komt wonen, zullen we elkaar vaak genoeg zien en met elkaar vrijen. Dus eigenlijk zijn we al vriendinnetjes, toch?”, zei ze en kuste me nogmaals zachtjes.

Voor mij was dit ook nieuw en ja, ik vond Kim ook geweldig, maar het was ook onverwachts. Wat ze zei over bij Isa en Lisa wonen en dus toch al vriendinnen zijn, was ook wel logisch. Dus ik gaf me aan haar over en werd onze band nog hechter. 

’s Ochtends was het in de slaapzak een kliederboel van jewelste geworden, maar je raadt het al: Hoe het zo’n bende was geworden en met wie ik het veroorzaakt had, maakte me nog geiler. Isa en Lisa hadden wel door dat Kim en ik een klik hadden en vertelden mij ook dat de situatie niet zou veranderen. “Kim en Jessica blijven hier en als Kim een keer met ons alleen moet vrijen, dan slaap je alleen, of met Jessica. En of en wat je dan met haar doet, zal ons een worst wezen”, zei Lisa. “Het is fijn dat jullie zo close zijn en het maakt het vrijen nog leuker, maar je moet duidelijk je plek weten”, vulde Isa aan.

“Jazeker, mijn plekje zit tussen Kim’s benen”, giechelde ik, tot hilariteit van Kim zelf.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *