Fietsvakantie deel 3

()

In het hotel aangekomen zagen we haar zoon en dochter Alex en Ilse. “Hallo mam! Daar zijn jullie! Eindelijk”.
“Rustig maar, Frits en ik hebben lekker rustig naar boven gefietst en hebben bij het bergmeer even uitgerust.” Ze knipoogde naar mij en zei “hebben jullie ook een fijne dag gehad? “

“Ik zie jullie straks, ik ga naar mijn kamer even douchen.” Op mijn kamer aangekomen deed ik mijn shirt en fietsbroek uit en ging naar de badkamer. Ik zag mezelf in de spiegel, best een knappe man van 19 jaar. En moest denken aan mijn avontuur eerder die dag. Wat was dat lekker samen met de milf. Wat was ze lekker, ik zag mijn pik weer wat harder worden van de gedachten aan haar en ik ging onder de douche staan. Ik dacht aan hoe ik haar borsten kuste.. ze had precies een mooie maat, Cup b/c. En hoe ik haar tepels likte en zoog. Ze stonden lekker stevig. Mijn handen had ik lekker om mijn harde pik terwijl de douchestralen over mij heen vielen en langs mijn lichaam druppelden. Wat was dat lekker om te seksen met een ervaren vrouw. Ze was ervaren en iets ouder maar toch had ze nog een lekker kutje. Ze had wat schaamhaar, maar wel bijgewerkt… in die tijd was dat ook wel normaal. Ik had ook schaamhaar rond mijn pik. Ik dacht eraan hoe ik mijn lippen en tong langs haar natte schaamlipjes liet glijden en mijn vingers in haar grotje liet gaan, steeds sneller en dieper. Onder de douche trok ik mij lekker af en het zaad spoot tegen de douchewand.

Na het douchen kleedde ik mij aan, ging naar de eetzaal en ging aan tafel zitten. Annette en Alex zaten er al. Ik ging naast Alex zitten en tegenover Annette. We hadden het over de mooie dag en bergen en over dat de vakantie alweer bijna voorbij was. Morgen zouden we met de bus terug naar Nederland gaan. We vonden het alle drie jammer. Tijdens het eten voelde ik een hand op mijn been, die steeds hoger ging… dat was de hand van Alex die uiteindelijk op mijn bobbel bleef liggen. Ik vond het wel fijn. Ik deed net alsof ik het niet merkte en keek naar zijn moeder, Anette. Met mijn been ging ik tegen het been van Anette. We waren aan het voetje vrijen. Ik werd er wel erg geil van. Moeder en zoon die mij leuk vonden. Ik had al wat biertjes op en was steeds in een betere stemming.

Na het eten vroeg Anette of ik ook van spelletjes hield. Misschien konden we samen een kaartspel doen op de kamer. “ik ben er niet zo goed in maar ik vind het wel gezellig om dat te doen hoor”, zei ik.
We gingen naar de kamer van Anette en Alex waar ze als moeder en zoon tijdens de vakantie sliepen.
Anette pakte het kaartspel en stelde voor om het spel iets spannender te maken. Door de verliezer iets te laten doen. Alex moest lachen en zei “ Zullen we strippoker doen.” We moesten alle drie lachen en waren akkoord.

Ik was de eerste die iets uit moest doen en koos voor mijn schoenen. Na een paar potjes hadden we allemaal al verschillende kledingstukken uitgedaan. Ik had nog mijn boxershort en T-shirt aan, Alex nog alleen zijn boxer en Anette haar slipje en bh. Ik zag dat de bobbel van Alex steeds groter werd. Ook ik was steeds geiler en voelde mijn pik knellen in mijn boxer.

Het volgende potje verloor Anette waardoor ze haar bh uitdeed. Ik zag dat hij haar handen over haar borsten liet gaan en zei “ Wat zijn jullie toch super lekker!” “Nee jij dan”, zeiden Alex en Anette in koor. We moesten lachen en ik zag dat Alex naar mij toe kroop op het bed en mijn benen streelde. Anette kwam ook naar mij toe en trok mijn T-shirt uit, hij duwde mij op bed en trok mijn boxer uit. Mijn pik sprong omhoog en stond fier overeind. Alex pakte mijn pik, likte er aan en nam mijn ballen in zijn mond. Mmmm wat lekker.. Ik zag dat Anette er naar keek en een beetje jaloers was. Mijn handen streelden haar borsten en gingen daarna naar haar slipje… dat was al lekker nat. Mijn vingers gingen onder het stof van haar slipje en tussen haar schaamlippen.

Alex was nog lekker met mijn pik aan het spelen en nam mijn gevoelige eikel in zijn mond. Oooh kreunde ik. Anette gaf Alex een teken dat hij ergens anders moest gaan en ging op mijn pik zitten om mij te berijden. Alex ging met zijn pik naar mijn gezicht zodat ik zijn genotstaaf kon likken en met mijn hand zat ik aan zijn billen. Hij kwam in mijn gezicht klaar… terwijl ik het grotje van Anette volspoot. Annette was ook luidruchtig klaar gekomen.

Wat was dat een lekker en mooi eind van een fietsvakantie.. Op de terugweg in de bus zaten we allemaal nog rustig na te genieten.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Fietsvakantie deel 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *