Hardlopen voor een bakkie koffie

()

Gisterenochtend heerlijk een stuk hard gelopen. Ik loop regelmatig en kan zeggen dat ik redelijk sportief ben. Doe vaak krachttraining en hardlopen. De jaren beginnen langzaam te tellen, en ik heb geen zin om uitgezakt op de bank te eindigen.

Dus mijn sportkleding aangetrokken, de loop-app opgestart, en heerlijk even mijn hoofd leeg gelopen.

Ik loop graag door het natuurgebied bij mij in de omgeving. Het is er meestal wel rustig, met af en toe wat wandelaars en fietsers. Her en der staan van die leuke optrekjes omringt met bos en weilandjes, en een oprit met hek. Van die optrekjes waarvan je denkt dat ze goed geld zullen kosten.

Het weer was redelijk goed te noemen, heerlijk lente zonnetje, zacht briesje die wat koud aanvoelde. Je merkte dat de lente in de lucht hing, door de vogels die al druk aan het fluiten waren.

Ik ben niet zo van het lopen met muziek, dan hoor ik mezelf niet denken over de zaken van de dag en de omgeving waar ik in loop.

Bijna aan het einde van mijn ronde, en dus bijna de bebouwde kom weer in, zag ik haar lopen.

Zij had duidelijk net haar ronde hardlopen afgerond en liep rustig aan de kant van de weg langs een hoge heg van coniferen.

Van achteren zag ik een dame met grijs haar, geverfd nam ik aan, met een wat roze gloed erin.

Haar outfit zag er flitsend uit, roze loopschoenen, zwarte looplegging met fluorescerende accenten, jasje om haar middel geknoopt en een luchtig roze loopshirt zonder mouwen.

Haar lange benen en stevige bilpartij vielen mij zeker op. Het kan natuurlijk ook het lenteweer zijn geweest, de zonnestraaltjes, de fluitende vogels in het rustige gebied, maar ik voelde een lichte kriebel door mijn lijf heen gaan.

Toen ik haar bijna in had gehaald, zei ik “goedemorgen niet schrikken”.

Ze draaide om en zag haar een glimlach op zetten. “Zo” zei ze “ook hard op weg naar een bak koffie?”.

Voor ik goed en wel door had wat er gebeurde, was mijn mond mij al voor!

“Is dat een uitnodiging?” hoorde ik mezelf zeggen. Ik ben wat dat betreft geen Don Juan, maar het floepte er zo uit.

“Ik heb wel een kopje koffie voor je hoor, als je dat wilt?”

Binnen een split second antwoordde mijn mond: “daar zeg ik geen nee tegen”.

Het was alsof ik buitenspel stond en iets controle had genomen van mijn zijn.

“Gezellig” antwoordde ze. “ik woon hier om de hoek, kunnen we gelijk aan de koffie”.

Ik stelde me netjes voor en bood gelijk mijn excuses aan voor mijn directe handelen.

“Hai, ik ben Miranda”, “en geen probleem hoor, houd ik wel van”.

Aan het eind van de coniferenhaag was een hek met daarachter een redelijk lange oprit, die kronkelde door het bos. Deze oprit eindigde bij een statig landhuis, dat ik alleen kende van films en series. Tijdens de loop naar het huis waren we in gesprek geraakt over het weer en hardlopen. Zij deed het om fit en in shape te blijven, en als tijdverdrijf in deze crisis.

Nu ik haar van dichtbij heb kunnen aanschouwen, was ze zeker in shape. Een gezonde vrouw met een goed lichaam, weliswaar getekend door de jaren, maar dat ben ik zelf ook wel.

En als goed opgevoed persoon vraag je niet naar de leeftijd van een dame. Ik kon wel een schatting doen, die zou dan zijn eind 50. Misschien tikte ze zelfs al de 60 aan.

Daardoor werd mijn interesse nog meer gevoed. Het was gewoon een mooie vrouw.

En eerlijk, ik heb nooit iets gehad met een oudere vrouw, niet in mijn 40 jaren.

We liepen buiten om haar huis heen, naar de achtertuin die mooi gelegen in het zonnetje lag.

Onder de overkapping een loungebank, met daarnaast, het verbaasde me ook niet, een jacuzzi.

Verderop in de tuin lag een zwembad met zonneweide.

“Wat heb je in je koffie? Of wil je een cappuccino?” vroeg ze.

Ik vroeg haar een normale koffie met melk en suiker.

“Zo drink ik hem ook. Ga lekker zitten en doe of je thuis bent.”

Toen ze met de koffie aankwam, zag ik dat ze zich had ontdaan van haar jasje, en haar haar had los gegooid. Ook viel mij op dat ze haar sport bh onder haar shirt had weggehaald.

Door haar losse shirt werd ik beloond op een heerlijk uitzicht. Ze heeft mooie volle borsten, die zich van de zijkant van het shirt laten zien. Ook door het stof zie ik dat haar tepels de vrijheid waarderen.

We zitten naast elkaar op de loungebank, te genieten van het zonnetje, koffie en ik kan mijn ogen toch niet van haar borsten afhouden. Dit is haar ook niet ontgaan en ze rekt zich nog wat extra uit. De stof van haar topje trekt zich strak om haar borsten, de rondingen aan de zijkant willen bijna uit het shirtje springen, haar tepels fier vooruit.

“Geniet je een beetje van het uitzicht?”, vraagt ze op een zwoele toon.

“Het uitzicht is mooi” breng ik uit met een wat schuldig gevoel.

“Kom mee, dan laat ik je het zien van boven. Of drink je liever eerst je koffie op?“

Ze pakt mijn hand vast en leidt me mee naar binnen. Door de keuken, waar haar jas en sport bh liggen als afgedankt vuil over de stoel, door de hal naar de trap.

Ze gaat mij voor de trap op en geeft mij een heerlijke blik op haar volle kont.

Boven aangekomen opent ze de deur naar een kamer. Het is de slaapkamer waar een groot bed staat met aan het voeteneind een soort van bankje. Dan valt mij de spiegelwand op.

De ruimte is vol verlicht met zonlicht door de ramen die bijna tot aan de grond reiken.

Het uitzicht is inderdaad beter van boven, dan vanaf de loungebank buiten.

“Maar dat bedoelde ik niet hoor” zei ze fluisterend in mijn oor, terwijl ze naast me kwam staan.

Ze trok haar shirt uit, terwijl ze door haar knieën zakte. In een vlotte beweging vloog haar shirt op de grond en vonden haar handen de band van mijn broek. Deze trok ze naar beneden.

Mijn lid bungelde door de gegeven vrijheid voor haar gezicht.

“Daar kan ik wel wat mee” zei ze terwijl ze hem beet pakte. Langzaam bewoog haar hand naar de top toe om hem daarna knijpend weer naar onder te dirigeren. Mijn eikel werd ontdaan van zijn voorhuid en zonder twijfel opende ze haar lippen en nam hem in haar gulzig mondje.

Ik kon een kreun niet onderdrukken. Ik voelde mijn penis zwellen in haar zuigende mond.

Heerlijk hoe haar warme vochtige lippen nauwsluitend over mijn schacht schoven.

“Dit had jij toch ook wel in gedachten?” toen ze even los kwam van mijn inmiddels volgroeide lul. “En nog veel meer” antwoordde ik, terwijl ze weer gulzig te keer ging. Met haar mond en hand werd mijn stijve stevig onder handen genomen. Het was alsof ze iets moest inhalen ofzo?

Haar mondje ging steeds verder over mijn kloppende paal heen, haar hand had een stevige greep om mijn ballen. Ohhhh mijn god, wat gebeurt mij hier.

Ik voelde mijn eikel tegen haar keel aantikken, waardoor ze begon te kokken. Snakkend naar adem trok ze zich terug van mijn harde paal. Haar hand omvatte mijn natte eikel en met snelle krachtige beweging trok ze me af. Weer plaatste ze haar lippen om mijn eikel en zoog er aan, alsof dat laatste beetje vocht uit mijn tenen moest komen.

Met een brute kreet kwam mijn orgasme. Mijn zaad werd diep haar mond in gezogen. Ik voelde elke stoot waarmee het zaad mijn kloppende staaf uitging.

Ik hoorde haar zachtjes kreunen van genot. Het warme witte zaad op haar tong ontving ze met veel plezier merkte ik. Daar zou het ook niet lang blijven, want al snel liet ze mijn pik los en zei: “je wilt niet weten hoe lang ik daar op gewacht heb om weer eens heerlijk mannen pap te proeven!”. Deze dame is niet vies van zaad dacht ik nog.

Ik trok haar omhoog en pakte haar hand vast.

Ik nam haar mee naar het bankje aan het voeteneinde van het bed. Daar drukte ik haar op. “Wat ga je doen” vroeg ze.

En zonder wat te zeggen ging ik op mijn knieën zitten en trok haar loopbroek van haar lange benen. Daar zat ze dan, in al haar goddelijke glorie. Deze dame was erg zuinig op haar lichaam, dat was duidelijk. Haar huid zag er zongebruind uit, heerlijk zacht en vol op de plekken waar je dat graag ziet. Haar glinsterende ogen keken mij aan en een grote glimlach verscheen op haar gezicht. Ik kuste haar borsten en sloot mijn mond rond een van haar tepels.

En liet mijn tong er over heen glijden.

Deze schoot gelijk fier omhoog. Een zachte kreun, twee handen die mijn hoofd vast pakte. “ohhh dat is zo lekker”. Door deze aanmoediging zoog ik ook aan haar andere tepel en met mijn hand pakte ik haar andere borst vast, waarbij mijn vingers zachtjes haar tepel bespeelde.

Ik kuste tussen haar borsten en dwong haar achterover te gaan liggen. Hierdoor kreeg ik een heel mooi aanzicht van haar volle tieten en toch wel strakke buik. Al kussend zakte ik over haar lichaam tot ik bij haar venusheuvel aankwam. Een klein streepje schaamhaar maakte dit geile plaatje meer dan compleet. Haar kale openstaande gleufje liet mij haar eerste vochtige geilheid zien.

Haar ademhaling werd al zwaarder en heftiger. Alsof ze wist wat er ging gebeuren.

Zachtjes drukte ik mijn lippen tegen haar vochtige poes. Mijn tong liet ik langzaam tussen haar lipjes glijden. Het zoute vocht was goddelijk. “Wat een heerlijk gleufje om aan te likken” zei ik.

“Ohh doe maar, je mag alles met me doen” zuchtte ze uit.

Ik liet mijn tong weer door haar gleuf glijden en bij haar grotje duwde ik hem naar binnen.

Ik voelde een stroom van geil mijn mond binnen komen. “Vind je dat lekker”, vroeg ik.

Een luid jaaa kwam uit haar mond. Ik voelde haar greep om mijn hoofd toenemen.

Ik plaatste mijn lippen om haar klit en liet mijn tong rondjes draaien om haar hete kogel.

Ik sloot mijn lippen en zoog aan haar eitje. Een siddering ging door haar lijf.

Ze kronkelde van geilheid en kon haar genot niet meer onderdrukken. Haar ademhaling werd sneller en oppervlakkiger. Terwijl ik haar klit afwisselend likte en zoog, had ik het lef twee vingers in haar heerlijk hete spleet te duwen. Zonder moeite gleden deze in en uit haar geile soppende doos. Mijn tong en lippen verwenden nog steeds haar harde klit.

Met mijn andere hand kwam ik van onder, wrijvend over haar billen tot ik plagend een vinger tegen haar sterretje aan drukte.

Het was of er iets explodeerde in haar. Met een luide schreeuw, trok alles samen. Haar buik, haar benen, haar grotje. Ook zij kwam bijna overeind zittend, met haar handen nog steeds om mijn hoofd kwam ze klaar. Omdat ze mijn hoofd vasthield op haar kut, werd ik getrakteerd op een straal geil uit haar neukgleuf.

Ze squirte mijn hele mond en gezicht onder. Ik werd blij verrast door deze traktatie. Ik had dat nog nooit meegemaakt. Net als zij heb ik ook alles tot mij genomen.

Ze zakte weer ineen op haar bank. Alsof ze een marathon had gelopen, lag ze na te hijgen.

Ze liet mijn hoofd los en ik kwam al kussend over haar buik en borsten overeind.

Bij haar borsten aangekomen, draaide ze haar hoofd tot mij en zoende mij hartstochtelijk.

“Dank je wel schatje” zei ze, terwijl ze uitlegde dat dit te lang geleden was dat een man haar zo vrouwelijk had laten voelen.

Ik vond het heerlijk om te doen, vertelde ik haar.

“Moet je weg of kan je nog een rondje blijven?”

Ik kan nog wel wat blijven hoor, maar zullen we dan eerst even wat drinken en daarna de douche opzoeken? We zijn een beetje plakkerig nu!

“Dat is goed, maar dan zet ik wel eerst verse koffie, want die zal wel koud zijn nu”!

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *