Werken met passie

()

43 jaar oud ben ik inmiddels. Gelukkig samen met mijn vriendin en kinderen. We hebben een fijn en spetterend seksleven. We sporten beiden bijna dagelijks en we zijn dus ook fit en hebben (zeker voor onze leeftijd) een fit en mooi lichaam. Er is veel mogelijk in onze slaapkamer, maar zeker ook daarbuiten en we komen beide ook niets tekort. Soms is het uiteraard wel leuk om te kijken naar andere mooie vrouwen of wanneer ze aandacht voor me hebben, er iets mee doen deed ik nooit tot die ene keer.

Zolang als ik me kan herinneren ben ik onzeker geweest met betrekking tot mijn uiterlijk en daardoor ook in de omgang met vrouwen. Ik weet inmiddels wel dat dat nergens voor nodig is, maar het voelt nog altijd niet zo. Ik heb het eigenlijk ook nooit door wanneer een vrouw met me flirt.

Voor mijn werk heb ik een aantal keer per jaar een bijeenkomst in het buitenland, zo ook deze keer. Die bijeenkomsten zijn meestal in mooie hotels en dat was ditmaal ook zeker geen uitzondering. Op de ochtend van vertrek bracht ik de kinderen naar school en voordat ik naar het vliegveld ging hadden mijn vriendin en ik nog een fijn vluggertje. Ik bracht haar een kopje thee in bed (naakt). Ik ging lepeltje lepeltje tegen haar aan liggen en ze voelde mijn grote stijve lid tegen haar billen aan. Dit maakt haar altijd al snel geil. Zo ook deze keer. Ze deed haar slipje uit en ze begon met haar billen tegen me aan te rijden. Ik voelde hoe nat ze al was. Langzaam schoof mijn eikel bij haar naar binnen. Ik bleef helemaal stilliggen en zij bewoog zwoel en langzaam op mijn pik op en neer. Een heerlijk gevoel is dat. Ik voelde haar steeds steviger krampen en al snel kwam ze een eerste keer klaar. Ze reed heerlijk door en ik begon ook langzaam te stoten, onze ritmes liepen synchroon en toen ik haar kutje weer om me heen voelde spannen kwam ik heftig klaar. Mijn sperma spoot met grote stralen diep in haar. Ze vindt dat altijd heerlijk. Ik gaf haar een dikke zoen en sprong snel onder de douche. Ik moest immers op tijd zijn om mijn vliegtuig te halen.

Het was heerlijk rustig op Schiphol, ik geniet altijd van mensen kijken op luchthavens. Dus ik was blij dat ik nog even de tijd had. Ik zocht een fijne plek op en ging daar zitten met mijn kopje koffie in de hand. Er kwam van alles voorbij dikke toeristen, mensen die moesten rennen en gezinnetjes die zin hadden in hun vakantie. Plotseling werd mijn oog aangetrokken door een ontzettend mooie verschijning. Een vrouw met lang donker haar, blauwe ogen, lange benen en een prachtig lichaam. Ze was geen 20 meer, maar ik schatte haar zo rond de 40. Ze droeg een mantelpakje en mooie hoge hakken. Even keek ze mij ook aan en knipoogde ze nou naar me? Terwijl ze voorbijliep keek ik haar even na, wow ze had ook prachtige billen. Kijken mag uiteraard, maar deze vrouw was sowieso out of my league.

Het was tijd om te gaan boarden. Zag ik dat nu goed? Ging de vrouw die ik net had gezien hetzelfde vliegtuig in? Ik liep door het gangpad, ik zat achter in het vliegtuig en toen wist het zeker, het was zeker de vrouw die ik had gezien. Ze was inmiddels gaan zitten en daardoor was haar rokje iets omhoog geschoven, ik zag nog iets meer van haar prachtige benen. Onze blikken kruisten elkaar en we zeiden elkaar in het Engels gedag. Het leek alsof ze een Amerikaans accent had.

Mijn stoel was ver achterin, ik zag haar de hele vlucht niet meer. Ook bij aankomst zag ik haar niet meer, maar deze schoonheid bleef wel in mijn gedachte. De meeting was in Zuid-Europa in Sevilla. We verbleven daar in een prachtig luxe hotel. De eerste dag was er nog geen programma, na aankomst kleedde ik me om en ik ging een rondje hardlopen. Heerlijk even de benen strekken na een lange reis. Ik besloot die avond lekker op mijn kamer te eten, zodat ik nog even wat kon werken en rustig met huis kon bellen. De volgende dag om 8.30 uur begon onze meeting. De vrouw die ik ontmoet had kon ik niet uit mijn hoofd krijgen en ik had moeite om te slapen. Ik besloot om mezelf even te verwennen met haar in gedachte. Mmm mijn fantasie sloeg op hol en het duurde niet lang voordat ik spetterend klaarkwam bij de gedachte dat ze mij heerlijk pijpte in de douche. Ik viel als een blok in slaap.

De volgende ochtend stond ik op tijd op voor een lekker ontbijt voor onze meeting. Daarna friste ik me nog even op en ging richting de meeting. Ik was verbaasd toen ik zag wie daar stond, was dat echt dezelfde dame van het vliegveld en het vliegtuig? Ze droeg weer hoge hakken en kousen of een panty, dat kon ik uiteraard niet zien, een strak sluitende kokerrok en een blouse met een jasje heel zakelijk, maar wel sexy. Ik liep naar haar toe en zag op haar naam bordje dat ze Ann heet. Ze gaf me een hand en stelde zich voor, ze keek me even aan en zei ‘Nice to finally know your name, I am looking forward to getting to know you better these coming days.’ We spraken wat met elkaar over koetjes en kalfjes en ik kwam erachter dat ze dezelfde functie had als ik alleen dan in de Verenigde Staten. Na een wat saaie start van de meeting werden we ingedeeld in groepjes voor een workshop. Ik zat tot mijn vreugde bij Ann. Tijdens de workshop raakte ze me af en toe subtiel, zat ze nou met me te flirten? Nee dat kan niet, wat zou zo’n prachtige vrouw met mij willen en we waren beide nog bezet ook.

We hadden te weinig tijd om de workshop af te ronden en Ann stelde voor om na het diner samen op haar kamer nog even eraan te werken. Na het diner vertrok zij naar haar kamer en ze gaf aan mij door dat ik naar kamer 523 kon komen. Eerst even naar huis bellen gaf ik aan, ik ben over ongeveer een half uurtje bij je. Ze zei prima, I am looking forward to it.

Ik belde mijn vriendin en sprak de dag kort met haar door, ik vertelde haar ook over deze nieuwe collega. Ze vond het leuk dat we het goed konden vinden. Na het ophangen ging ik even snel onder de douche en trok wat anders aan.

Ik liep naar kamer 523 en klopte aan. Ann deed open. Ik was even verbaasd wat ik zag. Ze had haar jasje niet meer aan, maar stond daar wel in haar kokerrok en met haar blouse net zover open dat ik haar Bh een beetje kon zien. Hij was zwart met wat kant en ik richtte mijn blik snel weer naar boven. Ze glimlachte en liet me binnen. Ik pakte gelijk de spullen om aan de slag te gaan, niet wetende dat Ann iets heel anders van plan was. Ze kwam dicht bij me staan en ze zei dat ze me niet op haar kamer had uitgenodigd voor de workshop, maar dat ze iets anders van me nodig had. Ze had vanaf het vliegveld al aan me gedacht. Ze kwam nog iets dichterbij en ik wilde zeggen dat dit niet kon. Ze legde een vinger op mijn mond om te gebaren dat ik even niets meer moest zeggen. Ze pakte me om mijn schouders en zoende me zacht. Oh wat zoende ze heerlijk. Het voelde zo goed, maar ook erg fout, ging ik nu echt vreemd met deze prachtige vrouw? Mijn gedachte ebde langzaam weg en de lust nam het over.

Mijn handen gingen op onderzoek uit over haar lichaam, via haar rug naar haar billen oh wat waren die prachtig. Ik knoopte haar blouse los en deed deze uit, terwijl we heerlijk bleven zoenen, mijn broek werd steeds strakker door het zwellen van mijn hard pik. Ze deed mijn overhemd ook uit en ik besloot haar BH uit te doen. We stonden te zoenen met onze bovenlichamen tegen elkaar aangedrukt. Ze duwde haar kruis tegen mijn hard pik aan en ik ritste haar kokerrok open en deze viel van haar billen af.

Ze had geen slipje aan, maar wel een prachtige jarretelgordel. Wow wat prachtig dat geweldige lichaam gehuld in kousen, een jarretelgordel en hoge hakken. Ze maakte ook mijn broek open en keek me geil in mijn ogen aan. Ik deed mijn schoenen en sokken snel uit en in 1 beweging trok ze mijn broek en boxershort uit. Ze trok me op het bed en ik lag boven op haar. We zoenden weer heerlijk en mijn pik duwde tegen haar schaamlippen. Ik besloot al zoenend haar lichaam te ontdekken via haar hals, haar prachtige borsten naar haar buik, plagend langs haar dijen naar beneden en weer terug omhoog. Eerst likte ik zachtjes haar schaamlippen en langzaam ging ik meer naar binnen. Ze begon steeds meer te hijgen en zachtjes te kronkelen, dat was voor mij het teken om haar clitje te gaan likken, met rustige lange halen likte ik haar. Ze vroeg me hijgend om door te gaan en dat deed ik, ik bleef exact doen wat ik eerder al deed. Ze kwam heftig trillend klaar. Mmm wat was dit lekker. Ik besloot niet te stoppen, maar heerlijk verder te likken en heel rustig ging ik door. Dit keer bracht ik ook 2 vingers naar binnen en kromde ze een beetje. Ik likte door terwijl ik haar met mijn vingers diep verwende. Ze kwam weer heftig klaar. Ik veegde mijn mond een beetje af en kwam omhoog. Ik keek haar even aan en schoof mijn stijve pik diep bij haar naar binnen. Ik ben redelijk groot geschapen en ze verstarde even toen ik binnendrong. Langzaam met diepe halen bewoog ik op en neer. Ze was al zo gevoelig geworden, zodat het niet lang duurde voordat ze weer klaarkwam. Ik ging door met stoten en ik voelde dat het niet meer lang ging duren. We zoenden heftig en ik kondigde aan dat ik bijna ging komen. Ze smeekte me bijna:” please cum inside me”. We keken elkaar aan en ik kwam heftig klaar op dat moment voelde ik haar kutje samen trekken en kwam ook zij nogmaals.

Ik gleed van haar af en we lagen even heerlijk naast elkaar. Na een paar minuten begon ze mijn pik weer te strelen en ze vroeg of ze mij ook oraal mocht verwennen. Op die vraag reageerde mijn pik direct met een erectie. Ze zakte naar beneden en ze begon mijn eikel eerst heerlijk te likken. Ondertussen keek ze me geil aan. Ze voelde echt goddelijk. Af en toe nam ze hem even in haar mond, maar ze likte met name heerlijk over het meest gevoelige plekje van mijn eikel het frenulum. Heel langzaam werkte ze me meer en meer richting een orgasme. Voor minutenlang zat ik op het randje en toen kwam ik heftig klaar. Op dat moment keek ze me geil aan en ze nam mijn hele pik in haar mond. Al het zaad slikte ze door. Oh wat was dit lekker.

Ze gaf me een heerlijke tongzoen en zei dat we veel plezier gingen maken de komende dagen. Ze kwam tegen me aan liggen en we vielen heerlijk voldaan in slaap. Over de rest van de avonturen met Ann later meer.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Werken met passie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *