Heel fijne eerste keer samen lunchen

()

Ik had hier weken naar uitgekeken, het was mijn eerste keer weer eens naar lange tijd weer het gevoel van verliefdheid te mogen ontvangen en dat kwam niet alleen van mijn kant. Ik was echt super blij verrast toen ze vroeg wat ik in bed droeg, dat kwam wel even flink bij mij binnen deze open en zeer directe vraag van Marianne. Ik was er even erg van onderste boven en keek erg naar uit om met het mooie Marianne eens het bed te delen, ik was dan ook open en eerlijk over mijn slaap outfit naar haar. Ze vertelde me direct dat zij daar niet zo van is, maar daar ook totaal geen enkele moeite mee heeft.

‘Ik waardeer zeer jouw open dialoog daarover, maar ik zal er mogelijk wel over na denken tijdens de rit. Ik kan niet zeggen dat ik het wil of voor zal open staan, maar laat dit nog even open voor de reis er naar toe’, de reis vanuit het hoge noorden van Groningen waar Marianne haar zusteropleiding volgt in het ziekenhuis.

Ik had Marianne via internet leren kennen tijdens het gamen en was direct weg van haar mooie kijkers die bij haar profiel stonden en zo is het gekomen dat ik na paar maanden haar eens mee uit vroeg voor een fysiek samenzijn in de echte wereld.

Marianne is erg direct en een open boek. Toen ik haar mee uit vroeg, dacht ze niet eens na en kon ze direct de dag daarop, tenminste natuurlijk als het mij ook uit kwam. Het was net na het versoepelen van de corona regels, toen we weer eens naar het terras mochten. Ik vroeg direct aan haar of zij open stond voor een heerlijke lunch. Dat was via video bellen om wat meer te weten te komen over haar en ze bleek een super vriendelijke meid te zijn met een paar kijkers die wisten wat bij mij los te maken.

Ik vond het niet meer dan normaal dat ik haar vroeg of ik haar een keer zou mogen komen ophalen in haar zusterverblijf waar zij intern een kamer heeft met internet en privacy. Het was wel een voorwaarde van het ziekenhuis dat er geen andere mensen daar mogen slapen en dat was iets waar zij voor had moeten tekenen voordat ze daar zou mogen verblijven tijdens haar opleidingstraject. Dat was wel een punt voor haar, maar ik wilde maar wat graag dat ik haar zou komen ophalen voor een fysieke ontmoeting.

Het was een super mooie donderdag middag en ik had een paar verlofdagen gepakt om een heel stuk naar het hoge noorden van Groningen te rijden voor deze leuke meid. Ik was door de fijne gesprekjes die wij samen hebben gehad meer dan genoeg van haar aan de weet gekomen, zo was ze gek van chocolade bonbons en ik had dus een heerlijke doos G O D I V A Bonbons voor haar bij de Bijenkorf voor haar gekocht en prachtig in knalrood cadeaupapier laten in pakken.

Marianne stuurde mij een SMS met de code voor de deur van het zusterhuis XXX.

Wow dit is echt geen fake meid die zomaar elke knul dit stuurt, daar ken ik haar bijna zeer zeker te weten te goed voor. Dat deed niet niks met mij en ik wilde het niet alleen bij dit kleine aardigheidje laten, daarom zocht ik via Google naar een lokale bloemist in Groningen en er stonden er twee vlakbij haar. Ik was al van haar aan de weet gekomen dat zij gek van bloemen was dus dit was een leuke kans om haar eens flink te verrassen deze donderdag ochtend.

Het was net 10.30 uur dat ik daar bij haar aan de deur stond en ik wist dondersgoed dat zij de laatste avond tot rond middernacht dienst had gehad in het ziekenhuis, want ik keek even op haar profiel en er stond iets van rond middernacht op. Ik vond het dus wel een klein beetje spannend om zomaar naar binnen te gaan waar zij woont maar deed het toch. Ik ging met de lift naar de 8ste etage en deed muisstil op de gang waar mogelijk mede zuster wonen en slapen.

Ik hoorde diverse geluiden uit de kamers van haar medebewoners komen en klopte even netjes op haar deur aan het einde van de gang. ‘MMMM sorry, ik was de wekker vergeten te zetten maar kom maar eens even binnen. Kijk niet te veel naar mij, ben echt net wakker. Het was echt een domme actie van mij om mijn wekker niet te zetten ….’

‘Doe gewoon je ding Marianne, ik heb een klein bosje bloemen en een heerlijk doosje met lekkers voor jou mee gebracht.’

‘Nee maar, dit is echt super lief van je en krijg je een dikke zoen voor van mij. Wow prachtige bloemen Robin!’

‘Ik wilde erg graag niet met lege handen komen op deze eerste ontmoeting schatje …..’

‘Echt super lief en bovendien super lekker, je weet ook wel precies waar ik van hou hoor, je hebt echt precies de juiste kleur bloemen voor mij gekocht. Wit met roze zijn echt mijn kleuren waar ik van hou. Het is niet echt heel erg groot hier maar ik heb alles voor mij alleen en ik heb niet meer ruimte nodig. Ik ga zo nog even douchen en je kunt gewoon hier bij mij komen zitten op mijn bed.

Ik heb gisteren niet eens meer de puf gehad na een drukke dubbele dienst om even te kunnen douchen voor het slapen gaan. Ik heb mijn jurkje nog in de badkamer liggen en geen eens een schone slip aan gedaan, zo kapot was ik van de lange dienst maar daar staat tegenover dat ik nu een heerlijk lang weekend vrij ben om met jou samen eens lekker te kunnen gaan lunchen.
Ik ga even snel douchen en kom zo bij je terug.
Ooo ik wil nog even een lekkere zoen van je hebben hoor …..

Kijk maar eens even goed mannetje, ik heb een mooi klein streepje voor jou laten groeien, ik weet dat jij daar van houdt en je mag alles wel even zien en bekijken hoor Robin. Zoek jij maar eens even in mijn lingerie mandje wat ik aan moet doen voor jou. Tot zo …..!’

Jeetje wat een stuk is deze dame met een paar prachtige vrouwelijke dingen waar niks mis mee is en met prachtige roze tepels die super lekker naar buiten kwamen zojuist. Zo lekker dat mijn boxer echt wel een flinke harde jongen heeft laten komen.

Hoe dit allemaal afloopt lees je in deel 2.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *