Lekker pijpen in zweden

()

Dit is een kort sexverhaal

Het was vroeg in de avond toen ik aankwam op de camping in Zweden. Na vier nachten zomaar in de bossen te hebben gestaan was ik wel toe aan een douche. Dus nadat ik mijn tent had opgezet pakte ik mijn spullen en ging richting douche. Hier zijn drie douches met een gordijn en een gezamenlijke kleedruimte.

Ik begon mij uit te kleden en toen kwam er nog een man binnen. Deze begon zich ook uit te kleden. Ik zag dat hij naar mijn geschoren pik keek. Even keek ik ook naar zijn pik. Deze was ook mooi geschoren en wat groter dan die van mij. Zijn pik was al wat aan het stijver worden.

Zo, die zou ik wel eens willen pijpen schoot er door mijn hoofd. Ik pakte mijn spullen en ging douchen. Bij de gedachte alleen al werd mijn staaf ook al stijf. Toen zag ik zijn schaduw bij de gordijn en stak hij zijn heerlijke staaf erlangs. Ik bedacht mij geen moment en ging op mijn knieën zitten en begon die staaf te likken, hij werd knalhard met een mooie dikke eikel. Met mijn tong ging ik langs zijn eikel en door het gleufje. Er kwam al voorvocht uit. Langzaam ging ik naar beneden en nam zijn heerlijke ballen een voor een in de mond. Aan zijn gekreun hoorde ik dat hij het lekker vond. Ik nam zijn heerlijke pijpstaaf in mijn mond en begon hem vol overgave te pijpen.

Het was lang geleden dat ik zo’n heerlijke staaf in mijn mond heb gehad. Ik ben hem toen gaan deepthroaten. Aan zijn gehijg te horen kon het niet lang meer duren. Toen voelde ik zijn staaf aanzwellen en 4-5 heerlijke stralen zaad vulden mijn mond. Het was zo heerlijk en geil dat ik ook spontaan klaarkwam. Ik heb alles lekker doorgeslikt.

Hij ging terug naar zijn eigen douche. Ik heb mij ook verder gedoucht en die nacht heerlijk geslapen

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *