Ik was nog nooit zo fijn gepijpt

()

Het begon allemaal heel onschuldig, gewoon een grapje in een kroeg “mannen pijpen veel beter als vrouwen, omdat ze weten wat fijn is.” Die avond ging ik een beetje rondsurfen en kwam op een gay/bi chat box terecht. Ik raakte met een aantal mannen in gesprek en 1 persoon sprong eruit. Hij was heel aardig en we konden leuk praten. we zaten zo’n twee uur te chatten over van alles en nog wat toen ik de stoute schoenen aantrok. “klopt het dat vrouwen slechter pijpen als mannen?” vroeg ik met een bloos emoji erachteraan. Ik was benieuwd naar het antwoord. Na een korte tijd kreeg ik als antwoord: “ben je wel eens gepijpt door een vrouw?” Ik glimlachte en typte “ja uiteraard”,

Na een korte pauze stond er op mijn scherm: “en je al eens gepijpt door een man?” Zonder aarzeling stuurde ik “nee, nog niet” terug. Dit was een spannende vraag merkte ik aan mijn broek. Die was door alle commotie krap gaan zitten. Hij vroeg mij of ik een foto wilde sturen van mijn lul, dus vlug maakte ik een foto van mijn inmiddels stijve. Na een aantal seconden vroeg hij of ik zin had om het verschil te gaan ervaren. Ik aarzelde niet, want je leeft maar 1 keer tenslotte. Ik verwachtte eigenlijk daarna niks meer.

Tien minuten later stond er een 1 bij mijn priv√©berichten. Een 06 nummer, via whatsapp was makkelijker. Hij vroeg of ik nu tijd en zin had. “Ik heb altijd zin en tijd maak ik wel vrij” Nu begon mijn hart toch wel te bonzen. Na een paar seconden kwam het adres. Holy shit, dat was in dezelfde straat. Ik appte hem terug dat ik er met 20 minuten zou zijn. Een duimpje. Ik had mijn trainingsbroek aan, zonder boxer. Ik liep de deur uit en bedwong mijn zenuwen. Na 600 meter zag ik zijn huis. Ik klopte zoals afgesproken op het raam. De deur ging open. “Kom snel binnen” was het enige wat hij zei terwijl hij mij naar binnen trok aan mijn arm. Hij ging mij voor naar de woonkamer waar een witte relax stoel stond.. “Wil je zitten, staan of liggen? ” vroeg hij.

Ik keek in het duister naar zijn donkere schim.

“Liggen is dat goed?”

”Ja hoor kom maar mee naar boven”.

We gingen de trap op en eenmaal boven trok ik snel mijn broek uit en ging liggen “Als je je benen wijd doet, maak ik het helemaal fijn.” Ik ging iets gespreid liggen en toen begon de rit. Holy shit, ik voelde zijn mond om mijn eikel en met zijn tong ging hij langs dat driehoekje aan de achterkant van mijn eikel. Het was echt het meest intense gevoel.

Hij pakte het heel geraffineerd aan, alsof hij mij zo snel mogelijk wilde laten spuiten. “Laat me niet zo snel komen” kreunde ik. Hij kreunde bevestigend, maar ging op dezelfde manier verder, ik voelde dat mijn ballen strakker kwamen te staan en ik gaf maar toe..Ik was helemaal klaar om te spuiten en net toen ik dat ene moment had, stopte hij met pijpen. “Ik zal je even op adem laten komen” waren zijn wijze woorden.

Ik was bloedgeil en had dit niet verwacht. “Bedankt” kon ik nog net uitbrengen. Hij stelde me wat vragen zodat mijn geilheid even kon zakken en terwijl we zo lagen vroeg hij mij wat ik nu het fijnste vond wat hij deed. Ik worstelde mijzelf om en deed toen iets wat ik nooit dacht dat ik zou doen. “Dit” zei ik terwijl ik zijn stijve lul vastpakte en zonder enige aarzeling trok ik zijn voorhuid naar achter en nam zijn eikel in mijn mond. Ik proefde voor het eerst een stijve lul en dit was…nieuw, fris, fijn en geil.

Ik probeerde hem hetzelfde aan te doen, als hij mij. Ik hoorde hem een beetje kreunen en proefde zijn voorvocht. toen ineens greep hij mijn hoofd vast.”Stop” zei hij. “Ik laat jou komen, niet andersom, nog niet.” Ik knikte en vroeg wat hij wilde. “Ontspan je maar gewoon” was zijn wijze advies. Ik liet mijn hoofd op zijn kussen vallen en besloot dat te doen. Gewoon genieten! Zijn mond werkte mijn lul weer naar binnen.

Ik vond het heerlijk, alsof mijn pik door een soort tube glijmiddel ging en dan zijn tong die als een soort wervelwind over mijn eikel fladderde, langzaam zoog hij hem elke keer op. Ik voelde de spanning opbouwen. Hij liet mijn pik uit zijn mond springen om met zijn tong mijn hele lul langs te gaan, helemaal naar de onderkant van mijn ballen. Hij verwende ze allebei door er even iets aan te zuigen en toen liet hij het puntje van zijn tong vanaf de wortel van mijn lul naar de achterkant van mijn eikel gaan. En toen zogen zijn lippen zich vast op mijn eikel.

Langzaam begon hij te zuigen en met zijn hand mijn lul te pompen. Ik ontspande mijzelf volledig en liet de golven van genot over me heen komen, en hoe !! Dit was geweldig !! Met mijn ogen dicht legde ik mijn hand op zijn hoofd en liet alles gewoon gaan. Het gevoel was zo fijn!! Dit voelde heel geil en mocht wel uren duren, maar toen versnelde zijn tempo. Ik voelde het dat mijn zak zich aanspande en begon aan het laatste zetje.. hij kreunde.. en ging langzamer zuigen!! Ik dacht dat ik gek werd ! Ik wilde zo graag komen. Zijn mond voelde zoo warm en fijn. Ik voelde hoe zijn mond steeds verder over mijn lul zakte en elke keer kwam ik een millimeter dichterbij mijn orgasme.. en weer ging zijn mond over mijn hele lul heen, ik had het niet meer.

Ik voelde hoe alle spieren zich aanspanden, alsof ze mijn lul wilden steunen. Ik voelde mijn voorhuid over mijn eikel schuiven en hoe mijn keiharde pik nog harder werd !!! Ik zuchtte dat ik ging komen. Hij reageerde op een manier die ik niet verwachtte, hij slikte mijn hele pik in en ging verder met pijpen… een straal van mijn zaad moest nu wel in zijn keel zitten, maar hij gaf niet op! Nog een keer op en neer! Ik voelde nog een straal gaan!! Holy shit, hij slikte alles door !! en nog een keer zoog hij mijn lul dieper.. en weer voelde ik een straal gaan… ik was nog nooit zo heerlijk klaargekomen.. hij spuugde mijn lul uit en zei

“Wow dat was een heerlijke geloof ik.” Ik stamelde uit dat het geweldig was.. ik pakte mijn broek op en trok deze weer aan… Ik liep de trap af en deed de deur open. “Waar staat je auto?” vroeg hij terwijl hij de straat in keek. Ik keek hem aan en zei dat ik lopend was. “Ik app je wel als ik thuis ben” zei ik tegen hem.. Ik liep de 600 meter en appte hem. Ik kreeg een berichtje terug.. “ik ben nu gekomen en ga lekker slapen, tot snel ‘buurman'”

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers
Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *