Grant en de B&B

()

Ik zal mij eerst eens voorstellen, ik ben Mark, 42 en woon in Lido di Camaiore in Italië aan de Middellandse zee. Ik ben daar eigenaar van een bed and breakfast, 10 kamers met uitzicht op zee. Het is goed te doen met hulp van 2-3 mensen en ook over bezetting en klandizie heb ik echt niet te klagen. Ik ben alleen, woon hier sinds 4 jaar en heb het erg naar mijn zin, het land is fantastisch en je geniet alleen al van de dagelijkse gang van zaken in het Italiaanse.

Een bed and breakfast runnen komt natuurlijk met veel organisatie als je alleen bent, gezien ik 2 linkerhanden heb maak ik veel gebruik van Giancarlo. Een oudere man van net 65 die mij helpt met klusjes die ik zelf niet kan, een raam repareren, een lekkende kraan maken, wc brillen vervangen, dat soort zaken. Hij is al wat ouder en verwachtte dan ook dat hij het ergens niet heel lang meer zou gaan volhouden. Hij woont met zijn vrouw in Metato, hoog in de bergen! Ik heb hem ontmoet tijdens mijn vakanties voor ik de B&B kocht, toen ik ook in de bergen verbleef.

Nou ja, een klein beetje achtergrondinfo over mij dus… Ik wil jullie elke week op de hoogte gaan houden van mijn wel en wee… Meer wel dan wee eigenlijk…

Een maand of 2 geleden had ik een boeking voor een man alleen, hij kwam uit Engeland en zou 3 dagen verblijven in Lido di C. Op de dag van aankomst was hij er al mooi op tijd, vanaf 15:00 uur kun je inchecken en dat bleek voor hem een mooie tijd. Ik had verwacht een echte Brit te ontvangen, echter was ik verbaasd. Een mooie goed gebouwde man kwam mijn B&B binnenstappen met een bos vol blonde krullen. Hij groette mij in het Italiaans met een heerlijk brits accent, Buongiorno riep hij vrolijk! Ik checkte hem zoals gebruikelijk in bracht hem naar zijn kamer. Ik liep achter hem aan, gezien de gangen smal zijn en ik dan makkelijker weer terug kan lopen. De trap oplopende keek ik tegen zijn mooi gevormde billen aan, de blote benen met grote kuiten maakten mij een beetje week in de knieën. Ik voelde sinds lange tijd weer spanning tussen mijn benen en het begon zelfs weer een eigen leven te leiden…

Ik bracht Grant (zo heet hij) naar zijn kamer en liep met een kriebel in mijn buik terug naar de receptie, ik ben sinds 6 jaren alleen en als weduwnaar nooit meer een andere liefde gekend. Dat ik mijn nu zo voelde was wel heel bijzonder.

De B&B zat vol die avond en ik had de bar maar weer eens opengegooid, lekker een avondje kletsen met mijn gasten als ze er zin in zouden krijgen. ER waren een aantal neergestreken en ik bediende ze met veel genoegen. Tegen half 8 kwam ook Grant aangeschoven aan mijn kleine bar, hij wenste een biertje en keek mij strak aan met zijn felblauwe ogen.
Ik vroeg of alles naar wens was, hij antwoorde dat het ok was.
“Ok? Heb je dan wellicht punten ter verbetering?” vroeg ik een beetje blond.
“Ja de gootsteen zit een beetje verstopt, dus als je daar morgen even naar kunt kijken?” zei hij met een kleine lach.
“Natuurlijk, dat zal ik doen!” zie ik, wetende dat Giancarlo morgen niet zou kunnen kijken.

Hij vertelde over de reden dat hij in Italië was, hij is 39, gescheiden en vader van 2 dochters. Ik was direct teleurgesteld, gezien hij dus hetero is… Hij wilde al heel naar ITalie en was daarom nu een paar dagen in Lido di C. om vervolgens weer door te reizen. Ondertussen dat hij vertelde zat ik hem eens te bekijken, hij had een polo shirtje aan met alle knoopjes lekker open. Een paar blonde borstharen kwamen speels uit zijn polo tevoorschijn. Zijn handen waren schoon, maar wel met een echte timmermansduim (zo’n blauwe). Hij vertelde veel over zijn woonplaats, de vechtscheiding en het gemis van zijn kinderen. Na 3 biertjes ging hij naar boven, ik vroeg nog hoe laat ik langs kon komen voor de gootsteen. Hij zei dat het rond 9 uur wel ok was.

Tegen 12 uur had ik de bar gesloten en ging naar mijn woning direct naast de B&B, ik trok mijn kleren uit en masseerde mijn vermoeide voeten. Ik had behoefte aan een warme douche en draaide de kraan open, mijn douchekop had een massage stand en die kon ik voor mijn voeten goed gebruiken. Ik maakte de douchekop los en onderweg naar beneden kwam de douchekop langs mijn slappe penis. Ik slaakte een kleine gil toen ik de straal op mijn ontblote eikel voelde. ER ging direct een golf van geilheid door mij heen. Ik liet de straal zakken tot mijn ballen en masseerde ondertussen mijn hard geworden penis. Ik ben niet heel groot geschapen, maar mag er best zijn. Mijn eikel glansde al een beetje van het vocht… blijkbaar had ik in bar al de geilheid voelen opkomen. Ik begon aan mijn lul te trekken terwijl ik ondertussen aan Grant en zijn lekkere kont dacht. Ik fantaseerde dat hij nu binnen kwam en mij verwende met zijn mond, ik genoot zichtbaar want inde weerkaatsing van mijn douchewand zag ik mezelf glunderen. Na een paar minuten trekken kwam ik gutsend klaar, dikke stralen sperma spoten tegen de deurwand aan. Ondertussen had ik Grant al geneukt, ge-edged, gepijpt en keihard afgetrokken in mijn gedachten. Het was lang geleden dat ik zo had gespoten, mijn ballen waren goed geleegd. Ik douchte verder, droogde mij af en ging slapen.

De volgende ochtend had ik al vroege ontbijters en mijn medewerkster had alles op orde, ik keek angstvallig op de klok want om 9 uur moest ik boven zijn. Ik had bewust een makkelijke zittende maar strakke shorts aangedaan om toch een beetje hopen op te vallen bij Grant. Ik liep exact om 9 uur naar boven met mijn ontstopper en klopte aan bij nummer 9. “come in” hoorde aan de andere kant. Ik maakte de deur open en wenste goedemorgen.
Ik liep direct naar de badkamer, maar zag in mijn ooghoek dat Grant nog in bed lag met de dekens half over hem heen, zag ik nou een stijve lul door de dekens heen? Of was dat mijn wens en speelden mijn hersens met mij?

Ik vroeg of hij goed geslapen had en ging aan het werk met de ontstopper, hij antwoorde niet en ik ging rustig verder. Het lukte echter niet zo goed, omdat de verstopping blijkbaar behoorlijk was. Ik begon in het Nederlands een beetje te vloeken en blijkbaar was dat hoorbaar in de kamer. Het duurde maar even en Grant stond achter me om te vragen of het lukte, ik draaide me om en zag werkelijk een goddelijke man voor me staan met overduidelijk een halfstijve lul in zijn wijde boxers.
“Zal ik anders even helpen” zei hij voorzichtig.
“Ja dat is goed” antwoordde ik zacht.

Hij duwde mij opzij en begon heftig met de ontstopper te werken, zo heftig dat het water via de zijkant weer omhoog kwam en alles tegen hem aanspoot. Hij deinsde opzij en kwam mij ondertussen tegen, ik viel bijna maar kon me nog net aan zijn boxer vastgrijpen. Deze kam helemaal naar voren en terwijl ik viel kon ik zijn hele hebben en houden zien. De boxer zakte natuurlijk naar beneden en Grant bleef rustig staan… Zittend op de grond keek ik omhoog naar een enorme geschoren balzak en een geweldige lul.
“nou ga je mijn boxer nog terug geven” vroeg Grant met een grote glimlach
“uhhh, ja natuurlijk” zei ik en stond tegelijk op.

Grant moest wel kunnen zijn dat mijn eigen lul zich een weg baande in mijn te strakke broek.

“Volgens mij bevalt het je wel?” zei Grant.
“Ja uh, je ziet er goed uit” stamelde ik.
“Wil je even voelen?” vroeg Grant en zette zijn voeten wat uit elkaar.
“Mag dat?” zei ik blozend.
“Ga je gang” zei Grant en de lul begon schokkend te groeien.

Ik p[akte de lul van Grant vast en trok er zachtjes aan, Grant begon zachtjes te grommen en kreunen. Aan zijn grote ballen te zien was het al even geleden dat hij was gekomen, ik trok wat harder en gleed over zijn pisgaatje heen. Grant opende zijn mond en rolde zijn ogen, blijkbaar was dit erg lekker. Ik ging op mijn knieein zitten en nam de volledige vleesboom in mijn mond, ik zoog er hard op en liet mijn tong overal overheen glijden. De lul werd steeds harder en ook groter, ik kon hem bijna niet in mijn mond houden. Na een paar minuten zuigen en al behoorlijk wat voorvocht te hebben geproefd liet ik de lul van Grant uit mijn mond. Ik bewoog naar zijn grote ballen en begon er aan te trekken met mijn ene hand terwijl ik mijn tong gebruikte om ze lekker nat te maken.

Grant kreunde en riep “pull my nuts!”

Ik trok er nog wat harder een Grant begon bijna te gillen van geilheid, ja ja ja riep hij. Ondertussen had mijn andere hand zich naar zijn anus gewurmd en vond daar een zeer gevoelige sterretje. Ik masseerde zacht zijn ster en merkte dat hij op het punt stond om klaar te komen, ik trok daarom nog wat harder aan zijn ballen en begon weer heftig op zijn lul te zuigen.

“OW MY GOOOODDDDD” riep Grant nog en vervolgens spoot hij een mega hoeveelheid sperma achter in mijn keel. Ik slikte alles door en likte nog zijn hele lul schoon!

“Wow” zei hij, “dat was echt geweldig! Ik wil je nog veel vaker voelen! Riep Grant zichtbaar nog geil…

To be continued, de volgende keer vertel ik over het verdere verblijf van Grant en zijn voorliefde voor edgen, vingeren en hoe hij mij heerlijke genomen heeft!

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *