Dit was een nacht

()

Het was vorig jaar zomer na een tropisch hete dag, dat ik na een eenzame avond nog een laatste ronde met mijn hond maakte. Ik was enkele jaren geleden mijn vrouw verloren en soms wist ik me geen raad. Tijdens deze wandeling hoorde je overal uit de tuinen de mensen nog praten, het was ook echt een fantastische avond m et ruim 25 graden. Plots hoorde ik mijn naam roepen en ik zocht waar het vandaan kwam. Een vriendenstel was op bezoek bij een huis niet ver van het mijne vandaan. Kom een potje bier drinken, riepen ze. De eigenaar kende ik oppervlakkig, maar verder niet. Ze hadden het gezellig er was ook nog een ander stel. Zij vertrokken snel nadat ik er was. Ik stuur jullie niet weg, zei ik nog. Nee ze moesten de dag erna werken dus slapen zei de man. We dronken een paar flesjes bier en ik had net een nieuwe fles gekregen toen mijn vriend en zijn vrouw ook opstapten. Hee kom ook nog eens bij ons op bezoek.

Daar zat ik dan samen met Eric in zijn tuinhuisje heerlijk verscholen achter een geweldig aangelegde tuin.

Wat woon je hier prachtig, zei ik tegen hem.

Ik wil met niemand ruilen, het lijkt wel het paradijs, zei hij lachend.

Natuurlijk spraken we over mijn verlies van mijn vrouw. Hij was al zijn leven lang vrijgezel en ik snoep van beide kanten, zei hij. Ik wist dat hij voornamelijk op mannen viel. Mijn hond had een prachtig plaatsje op een vrijgekomen bank uitgezocht en sliep als een roos. We hadden het druk met vertellen en ook zijn leven was niet over rozen gegaan. Bijna tien jaar geleden was hij zijn vriend kwijtgeraakt door een ongeluk en vanaf die tijd was hij alleen. Na de verkoop van zijn bedrijf had hij een gedeelte van zijn kapitaal geïnvesteerd in dit prachtige huis. Toen ik mijn glas van de tafel haalde en weer terugzakte in de bank voelde ik zijn arm om mijn schouder. Ik schrok er niet van. Was het de drank die mij verdoofde of de zwoele temperaturen?

Heb je ooit een man gekust?,  vroeg Eric.

Nee, antwoordde ik.

Zou je er voor open staan als ik jouw ga kussen? Ik keek hem verwonderd aan. Hij was een nette kerel, maar dit had ik niet verwacht.

Ik zit me al vanaf dat je hier bent op te winden en mijn gedachten slaan op hol, zo vertelde hij me.

Hij gaf me een zoen op mijn wang en stond toen op. Hij liep zijn huis binnen en ik wist effe niet hoe ik het had. Natuurlijk zoals iedere kerel had ik ooit gedacht hoe het met een man zou zijn. Tijdens het voetbal werd wel eens tegen mij gezegd dat ze mijn kleine kontje wel eens wilden proberen. Maar ik was toch een volle hetero. Eric kwam terug met een fles wijn. Wijn na bier geeft plezier, zo gaf hij aan. Het rare was dat ik me erg op mijn gemak voelde en toen Eric weer zijn arm om mee heen sloeg en me opnieuw vroeg om te zoenen, beantwoordde ik zijn verzoek. Onze lippen zochten elkaar en onze tongen deden wat verwacht werd. Na deze lange tongzoen vroeg hij hoe het voelde.

Niet verkeerd, antwoordde ik.

Nou dan proosten we hier op terwijl hij de wijnglazen pakte. De glazen klonken en opnieuw kusten we elkaar. Zijn hand zocht een weg onder mijn shirt en ik voelde hoe hij mijn tepel zocht. Ik raakte hier erg van opgewonden en stopte het zoenen.

Wat gebeurt hier met mij, vroeg ik hem.

k ga je tot niets dwingen maar als jij wilt, hebben we nog een mooie avond.

Avond, zei ik tegen hem, het is inmiddels bijna twee uur.

Niemand die ons morgen zal verwachten.

Gelijk heb je en ik gooide alle schroom van me af en nu was ik het die hem vol op de mond zoende.

Opnieuw gingen zijn armen onder mijn shirt en ik liet hem begaan om het over mijn hoofd te schuiven. Ik deed hetzelfde bij hem en voor de eerste keer zat ik tegenover een man met ontbloot bovenlijf. Hij zag er prima uit en had een mooi getraind lichaam. Hij beet zachtjes in een tepel en vond het prachtig dat ik geen haren op mijn bovenlichaam had. Hij was ook glad geschoren. Onze tongen zochten elkaar nu hevig terwijl hij op mijn schoot kwam zitten.

Je bent een heerlijk ventje, zo vertelde hij tegen me. Ik voelde me gevleid. Ik was een vrij man, maar vroeg hem of iemand ons hier kon zien zitten.

Al lopen we zo meteen in onze blootje hier rond, niemand die ons kan zien. Hoever wil je gaan met mij?, vroeg ik Eric. Jij geeft aan wat je niet wilt, zo zei hij. Opnieuw zochten onze lippen elkaar terwijl ik Eric streelde over zijn hard geworden tepels. Opeens voelde ik zijn hand om mijn broekriem los te maken en hem open schoof en gelijk de knoop van mijn broek los te maken. Mijn lul stond inmiddels stijf in mijn broek. Zullen we ze wat ruimte geven, gaf Eric aan. Ik streelde zijn kruis en ook hij had een stijve. Ik maakte zijn broek los en toen hij opstond liet hij zijn broek zakken. Alleen een kleine slip hield zijn deeltje verborgen, hoewel zijn lul rechtop stond tegen zijn buik gedrukt. Hij liet mij overeind komen en ook ik liet mijn broek zakken, terwijl ik mij gelijkertijd van mijn boxer ontdeed. Wat ben je mooi geschoren, zei hij tegen me. Ik trok zijn slip naar beneden en nu was ik helemaal naakt zittend tegenover een prachtige kerel. Wat gebeurde met mij dacht ik, maar ik wilde nu meer. Onze monden zochten elkaar hevig en Eric drukte me achterover in de bank. Ik liet alles gewillig toe ook toen zijn lippen langzaam over mijn lul gleden.

Zijn handen zochten mijn billen en langzaam voelde ik een vinger in mijn kruisje.

Doe je voorzichtig, vroeg ik hem.. Ik ben wat dit betreft nog maagd, zei ik.

Wees niet bang, ik ga je zachtjes verwennen. Ik gaf me aan hem over en zachtjes gleden enkele vingers bij mij naar binnen. Dit had ik in mijn huwelijk ook wel meegemaakt, maar dit voelde anders. Langzaam gleed Eric dieper naar binnen en plots voelde ik zijn lul in mijn kontje glijden. Ik kreunde maar het voelde heerlijk. Ook Eric begon na een tijdje aardig te kreunen en steeds dieper gleed hij naar binnen.

Neuk me harder, smeekte ik hem en hij begon harder te stoten. Ik genoot met volle teugen. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Ik hoorde aan Eric dat hij ging komen en ineens spoot hij zijn prakkie op mijn buik uit. Oh …oh, dit voelt goed, zei hij. Ik streek met mijn handen alles uit elkaar en liet hem mijn vingers aflikken. Gulzig nam hij ze in zijn mond. Dat was lekker, gaf hij aan. En jij dan, hoe voel je jij?, vroeg hij.

Dit voelde heerlijk, gaf ik hem te kennen terwijl hij mij nu zijn zaad liet proeven. Hij wreef mijn buik schoon en hield zijn vingers voor mijn mond. Ik likte het op.

Wat ben je heerlijk gewillig, zei Eric tegen mij.

Ik ben toch geen sletje, zei ik terwijl ik zijn lul in mijn handen pakte.

Een beetje wel, zei Eric, maar dit blijft helemaal tussen ons. Eric pakte de wijnglazen en we dronken ze leeg. Wil je nog wat? vroeg hij, maar ik had genoeg. Blijf je vannacht bij mij, vroeg hij. Ik wil me eerst effe gaan douchen als ik mag.

Natuurlijk, zei hij en hij wees me de badkamer.

Naakt liepen we zijn huis binnen. Wat een pracht. Alles erop en eraan. Wat woon je hier geweldig zeg. Ik kroop onder de douche en eindelijk ging mijn piemel in lichte stand hangen. Wat was dit geweldig, dacht ik bij mezelf. Eric bracht me een handdoek en droogde mijn rug af. Hij had nog een glaasje wijn in zijn hand. Nog een slokje, zei hij en ik nam een klein teugje. Ook Eric kroop nog onder de douche. Onze kleding lag nog buiten, maar ik liep naar zijn hele ruime slaapkamer. Ik legde me naakt op bed en was benieuwd wat er nog zou komen. Ik was nu bereid om alles mee te maken. Eric kwam onder de douche vandaan en liet zich met zijn natte lichaam bovenop me vallen.

Blijf je hier?, vroeg ie.

Ik blijf hier, ik weet niet voor hoelang, maar nu blijf ik liggen, zei ik lachend. .

Wat had hij een heerlijk geurtje op. We hadden aardig gedronken maar ik voelde me heerlijk. Eric begon me opnieuw te zoenen en ik streelde zijn natte rug en zijn heerlijke billenpartij. Sterk gespierd. Langzaam gleed hij naar beneden en pakte mijn lul in zijn mond. Hij begon me te pijpen. Diep gleed mijn lul in zijn mond. Hij streelde de rest van mijn lichaam, Opnieuw raakten we hevig opgewonden. Maar ik kwam niet klaar van zijn pijpen. Hij pakte wat uit een nachtkastje en streek mijn en zijn billen heerlijk in. Heerlijk liet hij weer enkele vingers naar binnen glijden. Eric je maakt me helemaal gek, zei ik tegen hem. We zoenden elkaar hevig en mijn tong gleed verder over zijn naakte lichaam terwijl Eric inmiddels onder me was komen liggen.

Nu mag jij je kunnen tonen als je wilt. Hij deed zijn benen uit elkaar en ik wist wat hij bedoelde. Ik begon hem langzaam te likken over zijn inmiddels flink gezwollen lul. Mijn tong raakte alle plekjes die er toe deden en zijn gaatje opende zich. Langzaam gleden mijn vingers in zijn kontje. Neuk me aub. verzocht Eric me. Ik liet mijn dikke lul langzaam naar binnen glijden. Hij schoof makkelijk naar binnen. Hevig schokkend voelde ik dat het nu wel voelde dat ik klaar ging komen. Spuit mijn gat helemaal vol, zei Eric. Toen ik mijn hoogtepunt voelde komen drukte hij vast tegen zich aan en ik kreeg werkelijk een fantastisch orgasme. Dit had ik nog nooit meegemaakt maar het voelde fantastisch. Moe maar voldaan ging ik naast hem liggen. Eric richtte zich weer rechtop en begon mijn lul schoon te likken. Ik keek op de klok want het werd buiten weer licht, half vijf. We vielen samen in slaap.

‘s Morgens werd ik door mijn hond gewekt. Eric betrad ook weer de slaapkamer en liet zich naast me neervallen.

Hoe gaat het?, vroeg hij.

Met mij zover goed, antwoordde ik, met jouw ook?

Weet je nog wat er allemaal is gebeurd?, vroeg hij.

Ik denk het wel, antwoordde ik. En ik heb er heerlijk van genoten en absoluut nergens spijt van.

Hij kuste me weer heerlijk op mijn mond en we zoenden elkaar opnieuw. Opnieuw voelde ik een erectie opkomen. Maar hier bleef het die morgen bij. Hij had een heerlijk ontbijtje gemaakt, daarna namen we afscheid en tegen de middag maakte ik mijn wandeling met mijn hond verder af. Ik hoop dat we dit weer snel een keertje mogen overdoen, zei Eric. We hebben ons hierna nog diverse keren keren in de stad getroffen en soms een terrasje gepakt. Hij heeft me nog wel eens uitgenodigd maar voorlopig is er nog geen nieuwe nacht geweest. We worden er niet jonger op, maar we mogen zeker nog gezien worden, al weet ik niet wat ik nu wil. Ik ben blij dit meegemaakt te hebben en is zeker voor herhaling vatbaar.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
1 reactie op “Dit was een nacht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *