Michelle met Jort en Peer nog een keer

()

Na de heerlijke avond met Michelle en Jort zou er zeker een vervolg komen. We planden een weekje weg met een camper. De week ervoor had ik ontzettend zin in aftrekken en had met Jort een Skype opgezet om de plannen te bespreken wat we mee zouden nemen. Na het een en ander besproken te hebben zag ik Jort achterover leunen met een flinke staaf in zijn training broek. Ik boog naar voren en Jort drukte zijn broek meer in beeld, ik deed mijn mond open…. Jort lachte en drukte zijn broek om zijn piemel… mooie vorm… ik drukte mijn broek naar onder en mijn piemel sprong omhoog.

Oeps ik had een slip aan die Michelle ook wel eens droeg….Jort vroeg ‘hoe kom je daaraan’ …’euh gekocht bij Hema’..’met Michelle….vroeg hij?’ ‘Nee’, zei Michelle die binnen was gekomen. Ik wreef ondertussen mijn eikel glad met vocht wat omhoog kwam. Jort dreef zijn vocht door zijn broek en Michelle begon ons aan te moedigen om met onze vingers onze eikel te stimuleren. Mmmm ik moet komen met een trillende penis en er kwam schoksgewijs sperma uit mijn penis waar het sperma naar onder liep in mijn broekje. Jort zag mij life klaarkomen…Michelle pakte zijn broek en trok hem weg… ‘ooo zelfde slip als ik’…Jort keek blij en trok door tot hij ook zuchtend zijn sperma uit zijn piemel liet lopen.

De week in de camper werd een topweek. Michelle had ons volledig geschoren en we waren zonder haren klaar voor een heerlijke avond. Jort en ik hadden Michelle naar de Hema gestuurd voor ondergoed voor ons allemaal gelijk. Ik kroop naar de borsten van Michelle om haar tepels te likken Jort ging mee en samen bewerkten we Michelle haar borsten.

We zakten naar onder om geduldig haar schede te bewerken met onze tongen, likken en ook elkaars tongen om elkaar draaien. Michelle begon klaar te komen in onze monden, een geweldig gevoel. Michelle keek ons aan en vroeg om een zaadshow, dit hadden we eerder gedaan: trekken, strelen en mond bevredigen tot het sperma gelijktijdig onze piemels ging verlaten. Deze keer spoot ik onvoorbereid mijn sperma in mijn hand.

Jort baalde dat ik al kwam, ik likte mijn zaad op en vroeg of Jort verwend wilde worden door mijn mond. Ja, graag. Michelle gaf hem een kus en keek toe hoe hij door mij klaar gemaakt werd…Na bijgekomen te zijn, wilde ik ook nog wel een keer spuiten. Michelle bood haar mond en vagina aan, maar haar billen waren dichterbij. Ik drukte tegen haar zachte vlees en ze zij geen nee.

Met mijn vocht begon ik tegen haar gaatje te wrijven die langzaam open ging. Jort kroop over mij heen en drukte zich ook achter tegen mij aan, ik voelde zijn warme penis tegen mijn anus duwen en inspande om hem toe te laten in mij. Zijn voorvocht maakte het glad en ik voelde hem naar binnen komen. Ik drukte tegen Michelle aan en schoof bij haar naar binnen.

Zachtjes in gelijk ritme neukten wij elkaar tot ik Jort voelde aanspannen en voelde schokken in mij. Ik werd zo opgewonden dat ik Michelle om mij heen voelde glijden dat ik kort daarna ook moest klaarkomen in haar tweede schede. Ik was zo lekker klaar gekomen dat ik mij uit Michelle haalde en meteen door ging met aftrekken. Ik zocht naar een manier om voldoende opgewonden te worden. Ik zocht naar een broekje van Michelle, trok het aan en liet mijzelf volledig opgaan in mij aftrekken. Met publiek erbij liet ik mijzelf volledig klaarkomen zonder schaamte…nu ik hier aan denk, bevredig ik mijzelf; het sperma komt omhoog en ikkkkk spuit zo lekker. Het sperma ligt op mijn buik en tepel. Snel aflikken, fijn dat jullie gelezen hebben. Vinger en trek jezelf ook even af, en als je een gelijk verhaal hebt, schrijf het op. Ik, Jort en Michelle zijn benieuwd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *