Vondelpark eerste keer

()

Tijdens mijn studietijd ging ik regelmatig met vrienden stappen. Ik twijfelde nog over mijn geaardheid en was dus zeker niet uit de kast. Ik had wel eens een vriendinnetje maar nooit lang. Op school had ik een jongen ontmoet, Arie, waar ik het goed mee kon vinden, hij was 22 toen. We gingen regelmatig stappen en hij bleef dan bij mij slapen want hij woonde in Aalsmeer. Arie had regelmatig vriendinnen en die neukte hij ook. Als wij tijdens het stappen een leuke meid tegen kwamen had Arie vaak succes en ging dan met haar mee naar huis. Dan belde hij de volgende ochtend op om zijn spullen te halen.

Na weer een avond stappen gingen we via het Vondelpark naar huis. Hij vroeg aan mij: ‘Ben jij wel eens gepijpt?’ Ik zei: ‘Wat??’ ‘Ja’, zegt ie, ‘Ben je weleens gepijpt?’ Ik was verrast door de vraag en antwoordde van niet. Hij ging verder ‘Ik wel een paar keer. Dat is lekker joh! Ik zou wel weer gepijpt willen worden. Wil jij ook niet een keer?’, vroeg hij. Ik zei ‘Nou, wie moet dat gaan doen dan?’  ‘Aha daar weet ik wel wat op’, zei Arie. ‘Hier in het park lopen voldoende kerels die willen pijpen.’ Ik zei ‘Hoe werkt dat dan? Je kan je toch niet zomaar laten pijpen door iemand?’ ‘Jawel’, zei hij, ‘dat is nou precies wat er gebeurt. Laten we het gaan proberen!’

We zetten de fietsen neer en liepen het Rosarium in. Hij zei tegen mij ‘Let op hoe ik dit doe.’ We liepen richting de dicht begroeide stuiken en bomen en tot mijn verbazing zag ik steeds meer mannen daar rondlopen. We gingen de bosjes in, ik vond het echt heel spannend. Arie ging bij een dikke boom staan en ik stond ernaast. Na een paar minuten kwam er een gozer aan van ik denk midden 30. Hij bleef voor ons staan en keek ons aan terwijl hij met zijn hand over zijn kruis bewoog. Arie knoopte zijn broek los en haalde zijn half harde ik eruit. Ik was stomverbaasd en keek ademloos toe. Die kerel stak zijn hand uit en begon zachtjes aan Arie zijn pik te trekken. Na een minuut of zo drukte Arie met zijn hand op de schouder van die gast en duwde hem zachtjes naar beneden. Die gast zat op zijn hurken voor hem en nam meteen zijn pik in de mond en begon te pijpen. Zijn hoofd ging op en neer over de pik van mijn vriend. Arie schoof zijn broek nog een stuk omlaag zodat die vent er goed bij kon. Nu neukte Arie zijn mond met rustige bewegingen. Hij hield die vent zijn hoofd vast en begon steeds meer te hijgen en te kreunen. Opeens hoor ik Arie zeggen ‘Pas op hé, Pas op.’ Die vent bleef gewoon zitten en Arie duwde zijn pik er helemaal in en komt klaar met een luidde AAHHH.

Ik had ondertussen, mijn broek ook losgedaan en mijn pik eruit gehaald. Ik stond mij af te trekken terwijl ik toekeek. Arie trok zijn pik uit de mond van de man en de man stond op. Hij had niets uitgespuugd. Hij moet het hebben doorgeslikt. Ik hield het niet meer en kwam ook klaar.

De man liep weg en wij stonden daar nog. Beide met de pik uit de broek. We duwden de laatste druppel eruit. ‘Zo’, zei Arie, ‘zo doe je dat dus.’ We liepen beide lachend het Rosarium uit. Ik wist toen al dat ik hier vaker terug zou komen. We beloofden elkaar het niet aan anderen te vertellen.

Het is niet bij die ene keer gebleven!

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *