Mijn eigen milf pijpsletje

()

Ik heb al sinds een aantal jaren een dame van ongeveer 42 jaar jong die ik enkel en alleen bel als ik geil ben en mijn zak wil legen. Zelf ben ik een donkere atletisch gebouwde man van 32 jaar die vaak behoefte had aan sex maar absoluut geen relatie wil.

We hebben elkaar in de sportschool ontmoet en na lang om elkaar heen te hebben gedraaid toch maar even email adressen uitgewisseld. Waarom een email adres uitwisselen als je ook je telefoonnummer kan uitwisselen, nou met een email adres kan je niet zomaar opgebeld worden als je een date hebt met een andere vrouw. Ik vind het namelijk fijn om niet lastig gevallen te worden met appjes en andere telefoontjes waar ik gedurende de week geen zin in heb.

Vandaag werd ik ook weer super geil wakker en dan stuur ik haar meteen even een berichtje om te vragen hoe haar weekend was. Niet dat het me interesseert maar dan denkt ze in elk geval dat ik interesse in haar weekend toon terwijl ik gewoon wil weten of ze langs kan komen. Ik begreep al snel dat ze een gaaf weekend had gehad en ze had wel zin om me te zien. Het was namelijk al een tijdje geleden dat we elkaar in real life hadden gesproken.

Ik heb zelf een mooi plekje gevonden in een ondergrondse parkeerplaats bij mij in de buurt. Uiteraard wel even gecontroleerd of er camera’s binnen hangen maar dit is gelukkig niet het geval. Snel even een plekje in een donkere hoek gezocht en daar de auto neergezet. Ik stuur haar altijd de plek waar ik sta zodat ze in 1 keer goed kan rijden en haar auto naast die van mij kan plaatsen. Niet super handig als er een andere auto naast ons komt parkeren terwijl ze bezig is. Wel eens gebeurd maar niet super sexy.

Gelukkig duurde het niet lang voordat ze de garage kwam binnen rijden. Ik zet de auto altijd met het gezicht richting de muur zodat als er auto’s langsrijden ze niet meteen zien wat er in de auto gebeurt. Ze stapt in en we geven elkaar altijd even een lekkere zoen en ze vertelt over haar weekend. Ik doe natuurlijk net of ik het ontzettend interessant vind en luister aandachtig naar haar verhaal terwijl ik naar haar lekkere dikke volle lippen kijk. Ze heeft ook schitterende blauwe ogen waar ik wel altijd in verdrink als ik ernaar kijk. Het is wel een heerlijke blonde Milf met 3 kinderen en die toch weer toe is aan een relatie. Leuk voor haar natuurlijk maar ik ben daar totaal niet in geïnteresseerd bij haar. Ik gebruik haar alleen voor de aftrek en zuigbeurtjes die ik nodig heb.

Na een 20 min te hebben gesproken begin ik haar toch maar even lekker uitgebreid te zoenen en aan dat geile lijf van haar te zitten. Wat een heerlijke borsten heeft deze vrouw toch denk ik en ik ga met mijn handen onder haar shirtje terwijl ik zachtjes met haar tong speel in haar mond. Ze is altijd goed gekleed, niet te sletterig maar wel kleding waardoor je haar mooie lijf kan zien. Zodra ik aan deze vrouw zit word ik meteen hard en mijn lul begint dan ook meteen in mijn broek te kloppen en zachtjes te lekken van het voorvocht. Ik heb een grote onbesneden mooi geschoren lul en had geen zin om op haar te gaan zitten wachten dus zei tegen haar: “Haal mijn lul langzaam uit mijn broek.”

Ik doe altijd een trainingsbroek aan zodat ik geen gezeur heb met te strakke spijkerbroeken die naar beneden moeten of dat ik snel mijn broek omhoog moet doen als er iemand aankomt. Ze voelde die grote negerlul dus al door die trainingsbroek en haalde hem er zachtjes uit. Het voorvocht zat al op het toompje en ik zei dat ze dat eraf moest likken terwijl ze mijn ballen zachtjes streelt. Ze doet alles wat ik zeg want ze is best onzeker en wil me altijd een goed gevoel geven als ze bij me is. Dat maakt alles altijd zo makkelijk.

Ze begint mijn lul zachtjes in die geile mond te nemen en langzaam af te zuigen. Gespannen kijk ik altijd in de spiegels binnen en buiten om te zien of er niemand aankomt. Wat een heerlijk gevoel is dat toch om zo afgezogen te worden door mijn blonde sletje. “ik vind je zo leuk hé schatje dat weet je hé” dat zeg ik altijd tegen haar..terwijl ik haar hoofd dieper op mijn negerlul duw. Ik hoor haar een beetje kokhalzen maar ik weet dat ze het kan hebben. Zachtjes hoor ik haar ook kreunen op mijn lul heen omdat ik haar, terwijl mijn lul in de mond zit, ook aan het vingeren ben.

“Iets dieper schatje en zuig even lekker op mijn ballen je weet dat ik dat lekker vind toch?” Ik trek mijn joggingbroek iets verder naar beneden zodat ze echt goed en lekker bij mijn gladgeschoren ballen kan komen. Ik kan dan echt mijn benen lekker uit elkaar doen met een trainingsbroek zodat ze overal goed bij kan. Jezus wat likt ze mijn zak lekker nat terwijl ze het kopje van mijn lul zachtjes blijft masseren. Ondertussen komt er net een auto de garage inrijden maar omdat ik de auto zo heb neergezet dat ze niet meteen kunnen zien wat er in de auto gebeurt, kan ze gewoon doorgaan met die ballen likken..Soms gaat ze zo diep en ver door dat ze bijna met d’r tong bij m’n gaatje zit.. nat en likkend gaat ze er speels langs..

Mijn lul staat nu echt op springen en ik zeg tegen haar dat ze even moet stoppen. Ken je dat gevoel dat het zo lekker is dat je het zonde vindt om er mee op te houden? Ze laat mijn ballen even met rust terwijl die kloppende negerlul van me op mijn buik aan het bijkomen is. “Geef me een zoen” zeg ik ”en blijf de schacht van mijn lul strelen”, zeg ik tegen haar. Gehoorzaam doet ze wat ik wil. “Je bent zo leuk”, zegt ze tegen me terwijl ik mijn ogen dicht heb van genot.. “Blijf strelen schatje blijf die lul aanraken en zet hem op springen”..

Op het moment dat ik bijna wil komen kijk ik altijd nog even om mijn schouder heen en rond in de garage om te zien of ik maximaal in haar mond kan klaarkomen zonder dat iemand het ziet. Gelukkig was de kust veilig en ik zeg : “Neem nu alleen die eikel van me in je mond en blijf er zachtjes op zuigen.” Terwijl ze dit doet voel ik al dat negerzaad van me omhoogkomen in mijn balzak.. Ik kom op het punt dat ik echt bijna niet meer kan en zeg tegen haar ”Hou hem alleen nu in je mondje dan neuk ik je mondje even lekker totdat ik ga spuiten.. Mag ik weer in je mondje spuiten?” vraag ik altijd netjes aan haar terwijl ik weet dat ik dit altijd mag. Ze knikt alleen met haar hoofd zachtjes op en neer waarop ik haar hoofd met mijn grote handen pak en hem zachtjes op en neer over mijn kloppende lul laat gaan totdat ik die geile mond helemaal vol spuit! Ik hou haar hoofd echt hard vast en druk mijn pulserende lul nog dieper haar mondje in totdat ze een soort van stuiptrekking krijgt omdat ze bijna geen adem krijgt..

“Slik het door schatje van me” Ze komt langzaam omhoog en kijkt me aan met nog wat zaad langs haar mondhoeken en wil me een knuffel en kus geven.. Die krijgt ze van me die heeft ze verdiend..”Je bent zo’n lekkere vrouw babe echt niet normaal!”

Vijf minuten na nog even nagebabbeld te hebben zeg ik tegen haar dat ik weer aan het werk moet en dat het druk is op de zaak dus vandaar dat ik nu snel weg ga. Ze weet denk ik ondertussen wel dat dit een lulsmoes is maar ze vindt me zo leuk dat ze dit maar gewoonweg voor lief neemt. “Wanneer zie ik je weer?” vraagt ze. ”Ik laat je nog even weten babe want het kan aankomende week een beetje druk zijn maar we mailen ok?” Ze vindt het een goed plan en ik geef haar een kus en een knuffel en zeg dat ik haar zo leuk vind.

Ik stap in mijn auto, kijk rustig om me heen of niemand me heeft gezien en rij met een voldaan gevoel de garage uit. Uiteraard zwaai ik nog even naar haar met de gedachte dat ik weer even heerlijk gebruik heb kunnen maken van haar mondje en handen. Zij wil zich graag geliefd voelen en ik wil graag afgezogen worden door een heerlijke blonde Milf dus zo hebben we er alle twee wat aan. Ik weet echter zeker dat ze verliefd op me is en meer van me wil, maar ik blijf haar op deze manier aan het lijntje houden en ben al plekjes aan het verzinnen voor mijn volgende pijpbeurt van haar.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *