Masturberende Rob deel 2 – Verhoging van het libido bij vrouw en man

()

Rachelle’s hoofd draaide zich om en ze zei: “Natuurlijk niet, jij dwaze meid. Je mag niet aan hem denken. Je zou aan iemand anders moeten denken … iemand die je zou wensen dat het je broer was, en hoe je het zou doen met hem als hij je broer was. “

Sanne ademde snel. ‘Ik begrijp het niet. Dit spul is pervers, maar ik krijg het zo warm daarvan! Waarom zou ik willen nadenken over dit in het echt te doen?’

Rachelle zuchtte met het geluid van een vrouw die duidelijk maakt dat ze erg geduldig is. ‘Kijk, ik las zijn profiel en ik las tussen de regels door. Hij zegt niet dat je erop uit moet gaan om dit soort dingen te doen. Oké, denk er zo over na.’ Ze wendde zich tot Corinne. ‘Corinne, je hebt Michelle. Ze is je dochter en je houdt van haar, toch?’

Corinne knikte.

‘Oké, Michelle heeft toch een vader?’

Corinne werd stil. ‘Ik wil niet over hem praten.’

Rachelle stak haar handen in de lucht. ‘We gaan het niet over hem hebben. Maar je had ooit iets dat zo goed was dat je Michelle kreeg. Klopt dat? Of was ze een ongeluk?’

Corinne werd kribbig: “Nee! Ze was geen ongeluk. Ik wilde haar. Ik hou van haar!”

Rachelle hief haar handen weer omhoog. ‘Ja, dat weten we. En het is dat gevoel dat ik wilde identificeren, niet de pijn. Zie, in werkelijkheid is er al die pijn. Ik was stapelverliefd op Ronald en hij bedroog me en verpestte het allemaal, maar ik herinner me nog steeds het gevoel van verliefd zijn. Dus de realiteit is slecht, maar in de verhalen van deze man werkt alles altijd en is iedereen altijd gelukkig en het verslaat gewoon de shit van het echte leven.”

Sanne schudde haar hoofd. ‘Ja, maar je kunt niet zomaar de hele dag dromen en fantaseren. Een Fantasie blijft een fantasie.’

Rachelle knikte. ‘Ja, dat klopt. We hebben te dealen met ons leven en alles wat eromheen gebeurt, maar … af en toe geeft deze man ons iets waar we lang genoeg over kunnen dromen en doen alsof het over ons gaat, met een man met wie we graag zouden willen zijn. Maar die we waarschijnlijk nooit zullen tegenkomen.

Ik had naar dit alles geluisterd en kon mezelf niet meer inhouden. ‘Kom op, Rachelle. Je kunt niet serieus zijn. Deze man schrijft over … je zus doen of zoiets en je wilt daarover fantaseren?’

Rachelle stond op en liep naar me toe. ‘Richard, heb je ooit gemasturbeerd terwijl je in een sexboekje keek?’

Man, ze wist hoe ze me in de verdediging moest duwen. ‘Die vraag hoef ik niet te beantwoorden.’, zei ik verdedigend.

‘Houd op Richard, je wilde met het gesprek meedoen. Dus doe dat. Heb je ooit gemasturbeerd terwijl je de Playboy las? Ja of nee Richard.’

Ik wierp een blik op de andere twee vrouwen en gedachten over een mogelijke klacht over seksuele intimidatie doemden op. Maar ik wilde weten waar ze naartoe wilde. En ze keken … geïnteresseerd, niet boos. ‘Oké, natuurlijk doet elke man dat. Dus wat?’

‘Hoe groot is de kans, Richard, dat je ooit samen zult komen met één van de vrouwen in dat tijdschrift?’

Ik lachte. ‘Geen! Dat weet ik. Daar gaat het ook niet om. Het is gewoon leuk om erover na te denken.’

Rachelle draaide zich om en boog voor haar twee collega’s. ‘Ik sluit hier mijn pleidooi af.’ zei ze.

Ik realiseerde me dat ik haar argument net had versterkt. Ik was er niet blij mee. Ik besloot een andere weg in te slaan om deze Rob te verslaan. ‘Oké, maar wat voor perverseling gebruikt een naam als ‘Masturberende Rob?’ Ik bedoel, dat is gewoon walgelijk. Wie wil dat beeld in zijn hoofd?’

Rachelle accepteerde de provocatie. ‘Begrijp je niet? Wie kan een man die zichzelf ‘Masturberende Rob’ noemt, serieus nemen? Het is perfect!”

Ik deed het niet zo goed, dus veranderde ik weer van koers. ‘Ik denk dat ik één van deze verhalen moet lezen.’

De meisjes staken allemaal hun hoofd bij elkaar en knikten uiteindelijk. Rachelle liep naar de computer, drukte op een paar knoppen en haalde een verhaal tevoorschijn. Het heette “Mijn oom en zijn gevoel voor fashion”.

Ik begon te lezen. Het was een verhaal over een meisje dat op het punt stond te trouwen, wat lingerie kreeg en die ging passen voor haar oom. Toen … ging hij een hoop dingen met haar doen. Ik heb twee dingen opgemerkt. Zijn beschrijving van het meisje deed me denken aan Karin, die op de Eerste Hulp werkte en al maanden met iemand uitging. Het andere wat me opviel was dat tegen de tijd dat ik … eh, ik bedoel, oom Rob zijn handen over Karin had gelegd … eh, ik bedoel Jacqueline … ik een stijve had. En het was het soort stijve dat aandacht nodig had.

Ik zat in de problemen en ik wist het. Toen viel me iets op. ‘Ha!’ kraaide ik triomfantelijk. ‘Ik wist dat die man een lachertje is.’

“Wat?” vroeg Rachelle bezorgd.

‘Deze man weet niets!’ zei ik terwijl ik mijn pik in mijn broek zodanig verlegde, dat het niet zo op zou vallen en stond op. ‘Hij zegt dat het kruisloze slipje dat ze draagt, afkomstig is van Victoria’s Secret. Iedereen weet dat Victoria’s Secret geen slipje zonder kruis verkoopt! Die man is een bedrieger.’

Corinne zei: “Richard, wat zit er in je broek? Is dat een zaklantaarn in je zak, of heeft Masturberende Rob je misschien een stijve gegeven?”

“Dat is niets!” blafte ik. ‘Misschien ben ik een beetje opgewonden geworden… in het begin … maar hij verpestte het met die duidelijke fout. Ik kan gewoonweg niet genieten van een verhaal met zo’n domme fout.’

Rachelle tuurde naar de voorkant van mijn broek. Ze grinnikte. ‘Natuurlijk niet Richard, dat is een cruciaal onderdeel van het verhaal. Het is niet belangrijk wat ze draagt. Het is alleen belangrijk dat hij de winkel waar ze het vandaan heeft, een goede naam geeft. Ik zal hem een bericht sturen en hem vertellen dat hij een lezer verloren heeft vanwege die zeer ernstige fout.”

‘Kun je deze man eigenlijk een bericht sturen?’ vroeg ik.

‘Natuurlijk, ik heb hem een ​​paar berichten gestuurd met de mededeling dat hij me helemaal nat heeft gemaakt en dat ik erg stout was geworden.’

Ik keek naar deze vrouw waarvan ik dacht dat ik die kende, deze bittere, gescheiden vrouw die geen plezier leek te hebben in het leven en die altijd boos was over iets.

‘Maar hij is een perverseling!’ schreeuwde ik. ‘Als je hem schrijft, schrijft hij terug en probeert hij je zover te krijgen hem te ontmoeten, en dan zal hij waarschijnlijk proberen je te verkrachten of zoiets, anders word je vermoord in je slaap!’

Ze begon me gewoon uit te lachen. Mij!

‘Richard, lieverd, ik zal hem nooit ontmoeten. Hij is gelukkig getrouwd en ik heb geen interesse in hem. Ik hou gewoon van zijn fantasieën!’

“Is hij getrouwd?” kraakte ik.

‘Ja, en hij is oud genoeg om mijn … oom te zijn.’ Er viel een korte stilte toen ze dat liet bezinken en toen lachten alle drie vrouwen me uit.

Corinne keek nog steeds geïnteresseerd naar mijn broek, die nog steeds een harde bult vertoonde, want zoals ik al zei, dit was het soort stijve dat geholpen moest worden. Hij heeft echt een behoorlijk geil verhaal geschreven.

Wordt vervolgd

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers




Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *