Met 80 jarige tante op vakantieappartement

()

Mijn tante 80 jaar, die hulp heeft van de thuiszorg met aan en uitkleden i.v.m. reuma, vooral aan haar handen, vroeg mij of ik 14 dagen met haar mee wilde als hulp.

“Mijn vriend wil niet mee wat ik ook liever niet hebt, daarom vraag ik je Gea. Ik wil nog graag eens in deze periode van het jaar naar een warm land waar ik vroeger ook al met vriendinnen geweest ben. Alle kosten zijn voor mijn rekening tot de drankjes die jij ‘s avonds gebruikt als ik op bed lig en jij nog vermaak zoekt, wat daar echt wel kan, weet ik uit ervaring.”

Ik beloofde haar om te overleggen met mijn man. Die moest het natuurlijk ook goed vinden. Maar eerst vroeg ik mijn ma of mijn man dan ‘s avonds bij haar kon eten. Dat vond zij wel goed.

Ik moest wel bedenken dat ik het wel druk kreeg en dat zij meer verlangde dan haar alleen aan en uitkleden en douchen. Ik weet dat zij daar heel wat hebben uitgespookt met haar vriendinnen en het was maar goed dat mijn broer dat nooit geweten heeft.

Tot mijn verbazing vond mijn man het ook goed. Maar steeds bij mijn ma eten dat zag hij niet zitten. Daar wilde hij over nadenken omdat zij niet zo goed met elkaar kunnen nadat hij iets gezegd had over het chips eten en drinken.

De avond voor vertrek hadden wij nog uitbundige sex en zeiden tegen elkaar dat we dit wel  zouden missen.

Mijn man bracht ons naar een verzamelpunt en de lange busreis naar Spanje kon beginnen. De volgende dag tegen 11 uur kwamen wij in Benidorm aan en werden voor het hotel afgezet.

Na het inchecken konden wij naar ons kamer waar een tweepersoonsbed stond. Wij beiden waren moe. Ik hielp tante Jo met uitkleden en bij douchen. Ik wist dat zij dun was maar zo mager had ik niet verwacht. Slappe borsten met wel grote tepels. Ik keek tussen haar benen door en zag behoorlijk wat schaamhaar. Toen zij op bed lag ging ik mij douchen en kroop ook naakt naast haar en zij sliep al.

Tante Jo wilde een mooie jurk aan voor het diner straks. Ik zocht ook een mooi jurkje uit.

“Heb jij niets mooiers, Gea dit staat je zo truttig. Jij hebt zulke mooie stevige borsten, daar moet je meer van laten zien en ook van je benen. Je moet kortere jurken en rokken dragen. Morgenochtend gaan wij naar de winkel en kopen heel andere kleren en ook een bikini.”

Na het diner was er zingen in een zaal. Daar gingen wij naar toe. Ik verbaasde me dat zij zoveel wijn dronk. Ze werd dan ook steeds vrolijker. Maar wilde plots naar de kamer omdat ze moe was.

Nu wilde zij ook geen nachthemd aan.

“Ik slaap altijd naakt en mijn vriend vindt het ook wel lekker zo. Niet dat hij nog iets kan maar hij verwent mij wel met zijn tong en vingers en dat zal ik wel missen. Jij mist je man ook wel na een paar dagen maar jij hebt mogelijkheden genoeg hier om je te vermaken dat weet ik uit ervaring en je man redt zich vast ook wel goed, wat mijn man ook deed.”

“Vertel eens wat jij hier dan allemaal beleefd hebt met je vriendin.”

“Wij hadden de leeftijd die jij nu hebt, 46 jaar. Ik was toen iets dikker en mijn vriendin mollig met ook een E-cup, die jij ook hebt en zorgde altijd dat ik een jurk droeg waar mijn borsten wat dikker in leken en iedereen kon wat van mijn borsten zien en van mijn vriendin nog meer. De eerste avond keken wij de kat uit de boom. We merkten wel dat er geflirt werd zowel door mannen als vrouwen en met dansen zagen wij nog meer hoe de vrouwen over hun billen werden gestreeld en men dicht tegen elkaar schuifelden. En dat waren niet altijd stellen die na een tijdje van de dansvloer waren verdwenen. Met ons werd er ook geflirt maar wij gingen er die avond niet op in, ondanks dat wij beiden een natte kut hadden, haha. Op bed hebben wij ons klaar gevingert en spraken af dat we toch liever warm kloppend vlees in onze kut hadden. Bij het ontbijt de volgende ochtend waren wij net als de andere vrouwen luchtig gekleed. We liepen voor ieder gerecht dat wij gingen eten naar het buffet en liepen steeds bij andere tafels langs. We hoorden dat er veel Engelsen en Duitsers waren maar ook Nederlanders.”

Wij gingen winkelen. Ik moest een paar jurken uitzoeken met boven zo bloot mogelijk en rokken & topjes. Als mijn man mij zo zag vond hij het vast veel te bloot net als mijn ma en ook tante Jo.

“Jij hebt een pracht van figuur daar moet je mee pronken. Deed ik ook met het beetje wat ik had en mijn vriendin met haar beste borsten.”

Ik hield een pas gekocht jurkje aan en wij gingen op een terras zitten waar zij ook altijd gezeten hadden en bestelden eerst kop koffie en later witte wijn.

Er zaten Engelsen naast ons te drinken van in de 30 tot 60 jaar en zij reageerden op alles wat er langs liep.

Tante wilde nog een poosje bij het zwembad liggen. Na de middag was het veel te warm. In het badpak waren haar grote tepels goed zichtbaar. Maar dat niet alleen, ook wat schaamhaar was zichtbaar.

Ik voelde mij wel wat opgelaten in mijn nieuwe bikini waar mijn borsten uitpuilden, maar mijn tante vond dat het mij prachtig stond.

Wij konden dicht bij de ingang van het zwembad liggen. Ik zat iets voorover in een blad te bladeren en zag iedereen wel kijken. Ook naar mijn tante die haar dunne benen gespreid had zodat haar schaamhaar zichtbaar was.

Veel mannen waren er al een paar keer langs gelopen en keken naar ons beiden. Tante wilde wat afkoelen en ik hielp haar mee het zwembad in. Veel keken toe. Achter haar staand stapte zij weer op het trapje. Een man in de 60 die al een paar keer langs gelopen was, stak zijn hand uit voor haar wat zij dankbaar vast pakte. Toen zij weer stond bedankte zij hem met een glimlach. Hij keek naar haar tepels en naar het schaamhaar wat zichtbaar was.

Een uur later wilde zij graag naar bed. Ik liet mijn handdoek liggen. Droogde tante nog af en zij ging slapen.

Ik ging gelijk het water in en zwom wat heen en weer. Op mijn rug zwemmend kwam ik met mijn hand tegen een andere man aan, net bij zijn kruis.

“Sorry.” zei ik gelijk.

“Hoeft niet hoor, het kwam per ongeluk maar voelde wel prettig voor mij.”

Hij kwam aan de kant naast mij staan.Hij heette Rob. Ik stelde mij toen ook maar voor.

Hij was hier met een paar vrienden, vertelde hij en hij dacht dat ik hier met mijn moeder was. Ik zei dan ook een tante.

Ik voelde een been van hem tegen die van mij gedrukt. Ik had wel zin in flirten en drukte mijn been ook stevig tegen hem aan.

“Ik zag jullie al op de ligbedden liggen. Je tante heeft geen bikini lijn hė? Lijkt wel geil haar schaamhaar. Ik bewonder jou om je borsten.”

Hij voelde ze even onder water. Toen ik niet afwijzend reageerde gleed zijn hand langzaam naar mijn buik en verder. Er ging een tinteling door me heen en legde mijn hand gelijk op die van hem.

Op zijn vraag of ik met hem mee naar zijn kamer ging, hoefde ik niet na te denken. Alleen in de lift voelde ik voor het eerst een andere pik dan die van mijn man.

Wij hadden onze zwemkleding snel uit. Hij likte en zoog op mijn tepels en tilde mijn zware borsten steeds weer op. Daarna verdween hij met zijn hoofd tussen mijn benen en likte mijn schaamlippen. Wat een hemels gevoel toen hij mij lang likte en dat liet ik hem ook horen.

Toen hij naast mij kwam liggen nam ik gelijk zijn 17 cm lul in mijn mond en pijpte hem een poos. Toen hij mij neukte bleef hij mij steeds aankijken en ging steeds feller. Ik vond het jammer dat hij zo snel spoot. Zo lekker voelde een andere lul in mijn kut.

Bij het afscheid vroeg hij of ik nog eens weer bij hem kwam. Dat beloofde ik.

Tante kon aan mij zien dat ik genoten had en ik vertelde haar hoe het gekomen is.
“Hij vond het schaamhaar bij je geil lijken, zei hij ook nog, maar ik vond het jammer dat hij zo snel spoot.”

Bij het diner zag tante de man lopen die haar uit het zwembad had geholpen. Tante stak gelijk haar hand omhoog. Hij kwam meteen aanlopen en vroeg of hij bij ons aan tafel mocht zitten omdat hij alleen was. Dat vonden wij allebei goed.

Hij noemde zich Horst en kwam uit Bremen. Horst was een gezellige prater en had veel aandacht voor mijn tante. Toen hij eten ging halen, zei tante tegen mij, “dit wordt mijn avond. Ik nodig hem uit straks bij mij op de kamer om daar wat te drinken. Ik moet hem toch nog bedanken en jij redt je vast wel vanavond.”

Toen hij terug was zei ik even later, “is het goed tante dat ik even een wandeling maak. Horst wil je vast wel naar je kamer brengen.” Dat vonden zij beiden goed.

Op terras hoorde ik paar Nederlandse vrouwen praten over een club waarvan zij de naam ook noemden en waar zij al een paar keer geweest waren Het was op 15 minuten loopafstand. Daar hadden zij een paar mannen ontmoet die hun totaal hadden uitgewoond. Zij waren nog nooit zolang door een man geneukt als toen. Maar de keren met een jong stel was toch ook hartstikke geil. Wat kon die meid beffen onze kutten beffen, nietwaar?

Ik voelde mij nat worden van wat ik hoorde, ging naar het toilet en vingerde mij heftig

Na anderhalf uur ging ik weer naar het hotel. Mijn tante zal haar beurt, die zij graag wilde, nu wel gehad hebben.

Ik klopte op de deur.

“Kom maar binnen, Gea,” hoorde ik

Zij lagen beiden naakt in bed en het was zichtbaar dat tante Jo goed genoten had en had zijn half slappe lul nog in haar hand. Zover het kon met haar reuma.

Met geile ogen keek ik naar zijn lul toen hij zich ging douchen en aankleden. Hij kuste tante vol op de mond en zei, “tot morgen.”

Toen vertelde zij hoe zij genoten had. Hij had eerst lang haar harige doos gelikt.

“Echt wat geilde hij daar op. Toen mijn kleine borsten verwend. Wat zoog hij geraffineerd op mijn tepels voor ik hem eindelijk mocht verwennen met mijn mond. Dat was lekker, een dikke Duitse worst in mijn mond. Ik denk zeker 20 cm. Hij kwam voorzichtig op mijn krakkemikkig lijf liggen en drukte zijn worst er voorzichtig in. Mijn handen zijn niet goed, Gea, maar de rest van mijn lijf wel. Ik sloeg zover het kon mijn dunne benen om hem heen en hij neukte mij in hetzelfde tempo door tot hij bijna klaarkwam. Wat genoot ik toen hij zich in mij leeg spoot. Wij hebben ook gezoend en getongd en zijn naakt blijven liggen om steeds wat bij elkaar te voelen.”

“Wat vindt ik dat mooi voor je tante dat jij zo genoten hebt. Dat zal ook wel vaker gebeuren met hem omdat jullie elkaar morgen al weer zien. Dan had hij een beste worst van 20 cm.

Ik moest het vandaag met minder doen.”

“Hij kon nog wel een keer zei hij maar dat wilde ik mijn lijf niet aandoen. Hij vindt je ook een pracht van een vrouw. Daar weet ik ook wel raad mee, zei hij. Van mij mag hij wel een trio met ons hoor. Maar moet hij mij eerst goed verwennen voor hij jou dan veel langer neukt. Zullen wij dat morgenochtend doen na het ontbijt of heb jij andere plannen?”

Dat had ik niet natuurlijk.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
2 reacties op “Met 80 jarige tante op vakantieappartement”

  1. Wat een heerlijk geil verhaal.
    Kan niet wachten op het vervolg.
    Dit is een fantasie en diep geworteld verlangen van mij om eens een keer een vrouw van in de 70 of 80 te mogen verwennen met mijn mond, vingers en lul.
    Heb je intressen mail me dan op [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *