Mijn allerliefste en beste tante

()

Mijn verhaal begint in de zomer twee jaar geleden, ik verjaar einde juni en zoals gewoonlijk is er dan altijd een verjaardagsfeestje, maar toen was het toch een bijzonder verjaardagsfeest, ik werd namelijk 18 jaar. Ook was ik toen ook afgestudeerd in de technische richting en eindelijk volwassen. Op het feest met mijn ouders en zus hadden we ook tante Bea uitgenodigd, zij is de jongste zuster van mijn moeder en mijn allerbeste en liefste tante. Ze is 38 jaar en woont nog altijd in hun ouderlijk huis, ze is niet getrouwd, heeft geen vriend en is nog altijd alleen.

Mijn grootvader, haar vader, is op jonge leeftijd gestorven, zij heeft altijd voor haar moeder gezorgd en mijn grootmoeder is nu drie jaar geleden ook gestorven.

Toen we allen samen waren hadden we een heel leuk feest en ik werd in de bloemetjes gezet.

Ook begonnen ik en mijn tante een gesprek over wat ik nu ging doen met mijn studie en over de toekomst, graag zou ik ergens willen beginnen te werken om zo wat praktische ervaring te leren.

Maar eerst wil ik nog een paar maanden verlof nemen en wat plezier maken.

Mijn tante zei ‘Wel, je zou bij mij thuis wel wat klusjes kunnen doen, er is wel heel wat te doen.’

Mijn tante is niet zo handig in zulke dingen en haar woning heeft al wat jaartjes doorstaan.

‘Dat vindt ik wel een goed idee.’, zei ik en vroeg haar wat het zoals te doen valt.

‘Weet je wat’, zei mijn tante ‘ik maak wel een lijstje. Kom volgend weekend maar eens langs, dan kan je er meteen aan beginnen, spullen en gereedschap hoef je niet mede te brengen, dat heb ik wel voldoende liggen.’

‘Oké’, zei ik ‘ik doe het. Ik ben rond 10 uur bij jou.’, daarna hebben we ons terug bij de familie gevoegd.

Het feest heeft tot in de late avond geduurd, ook heb ik het tegen mijn ouders gezegd dat ik wat klusjes ga doen bij tante Bea, dat vonden ze een heel goed idee, zo kan je al direct ervaring op doen.

Bij haar vertrek zei mijn tante nog dat ik niet mag vergeten wat we afgesproken hebben. ‘Komt in orde’, zei ik tegen mijn tante en ze vertrok naar huis.

Het volgend weekend was het heel warm en ik had eigenlijk echt geen zin om te gaan klussen bij mijn tante, maar mijn ouders porden mij aan om toch te gaan. Ze zeiden ‘Tante heeft veel voor jouw gedaan toen je nog een kleuter en tiener was in haar vrije dagen.’

Ik vergaarde alle moed bij elkaar, nu heb ik wel een klein autootje toen noch niet, en fietste naar mijn tante, ongeveer een klein uurtje rijden.

Het was al bijna middag dat ik toe was gekomen.

Mijn tante was lekker van het zonnetje aan ’t genieten en lag languit op een ligstoel in bikini. ‘Dag jongen’, zei ze, ‘je bent toch gekomen, ik had je niet meer verwacht.’

‘Kom’, zei ze, ‘ga even zitten en neem wat te drinken.’

Ik begon wat te blozen en keek naar haar heerlijke vormen, mijn ogen deden bijna pijn van het gluren. Mijn tante is wat mollig, ze heeft grote borsten, haar bovenstuk van haar bikini kon maar weinig verstoppen van haar grote boezem, je kon net niet haar tepels zien, maar ik zag wel de vormen van haar tepels door haar topje verschijnen. Dat kon ik niet voorkomen, ik kijk graag filmpjes met grote borsten, ook had haar lichaam door de zon al een heel mooi kleurtje gekregen.

Toen ik wat gedronken had, zei mijn tante ‘kom, ik toon je wat voor klusjes er zijn.’

Mijn tante stond recht en zei ‘Kom, we gaan naar binnen.’ Ik volgde haar en toen ik achter haar liep zag ik wat een enorme billen ze had, ik dacht bij mezelf, wat een prachtvrouw is mijn tante toch. Ik was al lang vergeten dat ik geen zin had om naar hier te komen.

Toen we binnen waren, heeft ze haar lijstje gegeven met wat voor klussen er waren. Het was een a4 formaat dat half vol was geschreven, met diverse klusjes, zowel binnen als buiten, ook aanwijzingen waar de nodige materialen en gereedschap lagen.

Toen ik alle info had zei mijn tante, ‘Als jij het goed vindt, zou ik graag nog wat van de zon willen genieten.’ Ik zei ‘Doe het maar, ik trek mijn plan hier we.’ ‘Oké’, zij ze ‘roep me maar als er vragen of problemen zijn.’

Ook had ze al opgemerkt dat ik haar lichaam bewonderde en vroeg mij wat ik van haar postuur vond.

Ik antwoordde, dat ik in heel mijn leven noch nooit zo een mooi lichaam gezien had, ze lachte even en gaf mij een kusje op mijn wang, daarna ging ze terug naar de tuin.

Ik overliep nog eens de lijst van werkjes en had besloten niet te beginnen met de punten die buiten te doen waren, het was daar veel te warm voor.

Daarna begon ik aan nummer 1 van de lijst dat binnen te doen was. Al snel werd het binnen ook te warm en trok ik mijn T shirt uit, dit voelde al wat frisser aan.

Ik had dan enkel mijn boxer short nog aan. Het ging al aardig goed vooruit met de werkjes.

Na ongeveer een half uurtje kwam mijn tante een kijkje nemen om te zien hoe het gaat met het werk. Toen ze binnen kwam en mijn ontblote bovenlichaam zag zei ze ‘Wauw, wat een knappe man ben je’. Ze kwam heel dicht bij mij staan en ik voelde dat haar hand zachtjes over mijn borst gleed, ze zei ‘Wat een stoere man ben jij geworden.’

‘Kom’, zei ze ‘je hebt wel even een rustpauze verdiend.’ Ze nam mijn hand beet en beval met haar mee te gaan.

We gingen eerst naar de badkamer, daar zei ze ‘Was je handen maar even.’, daarna nam ze mijn twee handen beet en begeleide ze me naar haar kamer.

Daar aangekomen zag ze dat ik een beetje verlegen was en daarom nam zij de heft in eigen handen, ze draaide zich om en vroeg de sluiting van haar topje los te maken. Toen het los was en ik de lintjes van haar schouders af deed, kon ik het klein lapje stof weg nemen. Ze draaide zich om en wat ik toen zag is onbeschrijfelijk, ik zag twee enorm mooie borsten met geweldig mooie donker bruine tepels met daar rond een grote cirkel van haar tepelhof, ik voelde in mijn short dat er iets aan het groeien was.

‘Wat vindt je er van?’, vroeg ze. Ik kon met geen woord zeggen wat ik er van vond, ook al vond ik het bewonderen van haar tepels zalig, maar ze zag heel goed dat ik er enorm van genoot, ik voelde me heel geil worden.

Na een paar minuten zei ze dat ik op mijn knieën moest gaan zitten en haar bikini broekje mocht naar beneden trekken. Heel gewillig knielde ik voor haar en zag al direct dat er een klein beetje schaamhaar zichtbaar was, ik trok heel voorzichtig het slipje naar beneden, daar kwam opeens een prachtig bosje haar te voorschijn, ik wist niet meer waar eerst te kijken. Ik viel van de ene verrassing in de andere, ook nu vroeg ze ‘Vindt je het nog altijd mooi?’ Voor het eerst zei ik ‘Schat wat ben je een pracht vrouw!’ Ik zat nog altijd op mijn knieën en kon dan ook heel goed haar schaamlippen en haar clit zien, die uit haar vagina puilde.

Ze nam mijn hoofd vast en drukte mij tegen haar poesje, mijn neus kwam in het midden van haar bosje haar, ik snoof haar lekker ruikende geuren op en dacht meteen aan iets wat ik deed toen ik 15 of 16 jaar was. Als ik toen alleen thuis was zocht ik geregeld in de wasmand een bh en slipje van mijn mama dat noch niet gewassen was, nam die naar mijn kamer en rook daar lange tijd aan tijdens het masturberen, daar genoot ik erg van, dat was ongeveer de geur die ik nu waarnam, en spoot mijn sperma op haar slipje dat soms nog vochtig voelde in het kruis.

Na een tijdje stond ik recht. Ik was zo druk bezig in mijn hoofd dat ik niet door had dat ze mijn boxer short al naar beneden getrokken had. Ineens voelde ik aan mijn stijve pik de warme gloed van haar hand, die zacht op- en neergaande beweging deed. Even later nam ze van haar nachtkastje een flesje met glijmiddel en liet een paar druppels vallen op mijn eikel, ook deed ze er een paar op haar hand.

Ze begon mijn pik zacht in te wrijven, vooral op mijn eikel en ik voelde mijn eikel spannen, hij was ook heel erg aan ’t glimmen, ik dacht als dit zo door gaat zal hij uiteen spatten. Ze bleef mijn pik heel zacht masseren en ze versnelde het tempo stilaan op, ze beval mij op het bed te gaan liggen en kwam op mij liggen met haar hoofd naar mijn piemel en haar poesje recht voor mijn mond. Nu zag ik heel goed haar clit, mijn hand kon er niet aan weerstaan om het te voelen, ondertussen voelde ik mijn pik in haar mond, haar tong streelde zacht mijn eikel en ik trilde van genot. Opeens voelde ik dat mijn pik tot in haar keel was door gedrongen, ook had ik met mijn twee handen haar schaamlippen vast en kon mijn tong naar binnen laten glijden. Ik proefde dat er veel vocht aanwezig was en deed alle moeite om dit in mijn mond te halen, daarna heb ik twee vingers naar binnen laten glijden, ik kon er een grote sliert uit haar kutje halen, die ik met veel smaak in mij mond liet verdwijnen.

Toen we zo een hele tijd van elkaar aan ’t genieten waren, wilde ik heel graag haar tepels ontdekken met mijn mond. Eerst heb ik ze met mijn vingers zacht gestreeld om ze daarna in mijn mond te laten verdwijnen, ik voelde dat ze enorm groeiden en ze bijna dubbel zo groot geworden waren.

Wat ik toen beleefde, mijn pik stond te trillen van genot in haar handen, die hem nog altijd aan het af trekken waren, ik voelde dat het niet lang meer ging duren tot mijn pik mijn sperma ging spuiten, ze zag dit ook in mijn blik en ze beval mij om hem naar binnen te laten komen.

Ik ging op haar liggen en liet mijn pik zacht in haar vagina glijden, ik krijste het uit van genot terwijl ik haar borsten gretig met mij twee handen aan het kneden was, toen ik hevig te keer ging hoorde ik ook haar enorm hijgen. We begonnen elkaar ook hevig te kussen, onze tongen waren in elkaar gestrengeld en ik voelde dat het hoogtepunt aan t komen was. Ineens zei ze ‘Spuit mij vol, laat je lekker sperma maar komen.’ Ik begon mijn pik hevig op en neer te halen, liet een gil en spoot haar geweldig kutje vol met mijn warme sperma op het moment dat zij ook klaar kwam. Haar lichaam trilde van genot en ze was met volle teugen aan het genieten.

We zijn dan nog een kwartiertje in elkaar verstrengeld gebleven tot ze zei ‘Kom, we gaan nog even standje 69 doen. Ik wil de laatste druppel sperma uit jouw pik zuigen.’ Ze ging op mij liggen en stak mijn pik in haar mond en met haar twee handen nam ze mijn balzak beet en begon hevig aan mijn pik te zuigen en kneedde mijn ballen om alles er uit te knijpen wat er nog in zat. Ondertussen was ik met mijn tong al mijn sperma aan het oplikken wat uit haar kutje kwam en toen ik mijn tong naar binnen liet glijden kon ik mijn sperma gemengd met haar kutvocht heerlijk proeven. Dit had ik nog nooit zo lekker gevonden, gewoonlijk wanneer ik me aftrek lik ik mijn sperma ook op van mijn hand, maar dit smaakte toch nog lekkerder.

Even keek mijn tante naar de klok en zei ‘We moeten stoppen, het is al 6 uur en je was van plan om om 5 uur te vertrekken. Je moet nog een uurtje rijden.’ Wat is de tijd snel vervlogen. Nadat we ons weer omgedraaid hadden hebben we elkaar nog eens lekker getongzoend en ons terug aangekleed.

Van het klussen is er niet veel gebeurd, maar ik heb mijn tante beloofd het volgend weekend verder te gaan en dit vond ze een uitstekend idee.

Nog even vroeg ze aan mij hoe ik het vond wat we samen beleefd hebben.

Ik zei dat ze een enorme lieve tante is en ik alles voor haar wil doen wat ze wenst.

Toen ben ik naar huis gereden en thuis gekomen vroegen mijn ouders hoe het klussen verlopen is.

Ik zei ‘Goed, maar ik moet nog wel heel wat doen.’ en vertelde dat ik mijn tante beloofd heb volgend weekend terug te komen.

‘Goed zo jongen, zo leer je snel wat bij.’

Wordt vervolgd.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *