Logeren bij mijn tante

()

Tante Annelies is de nog single en jongste zus van mijn moeder en is maar acht jaar ouder dan ik. Ze woont ruim 100 km van ons vandaan en in de vakantie ging ik altijd een week bij haar logeren, ik werd er dan door mijn ouders naar toe gebracht en ook weer opgehaald en dit jaar had ik met mijn ouders afgesproken dat ik er met mijn nieuwe elektrische fiets naar toe zou gaan. Ik pakte wat spullen in mijn rugzak en nam op vrijdagmorgen al vroeg afscheid van mijn ouders en stapte op mijn fiets en reed aan. Na een paar uur fietsen ging ik in een dorp bij een winkel wat te versnaperen kopen en ging dat buiten op een bank op zitten eten. Na nog even gerust te hebben fietste ik weer verder en na nog ruim twee uur fietsen kwam ik bij tante Annelies aan. Ik belde aan en zij gaf mij dikke zoenen en zei dat zij de poort open zou maken, ‘Dan kun je je fiets achter op de plaats zetten.’

Ik reed achterom en zij stond al in de poort te wachten en deed achter mij de poort weer op slot, ik zag dat zij onder de overkapping al een paar stoelen klaar had staan en onder een doek stonden een paar appelflappen. Tante Annelies liep naar binnen om koffie te halen. ‘Ik zal nog even een handdoek pakken, want nu je stil gaat zitten begin je goed te zweten.’, zei ze. Ze liep naar binnen en kwam met een handdoek naar buiten, ze kwam voor mij staan en wreef met de handdoek het zweet van mijn hoofd. Mijn shirt was ook al vochtig geworden van het zweet en tante pakte het vast en trok het over mijn hoofd. ‘Mee uit’, zei ze en voegde toe dat ik zo wel in de zon kon gaan zitten. ‘Het is warm genoeg.’ Ze wreef met de handdoek nog over mijn schouders en borst en buik en draaide mij om en wreef nog over mijn rug. ‘Sport jij veel?’, vroeg zij toen zij over mijn bovenarmen ging en in mijn stevige spierballen kneep. ‘Ik ga een paar keer per week naar de sportschool.’, zei ik en toen ik naar haar keek gleden mijn ogen even naar haar borsten af. Ik keek half boven haar diep uitgesneden jurk en toen ik zag dat haar tepels hard waren begon er in mijn korte broek ook al wat te groeien en strakker in mijn korte broek komen te zitten. ‘Je kan direct je eerst wel even opfrissen of onder de douche gaan om het zweet af te spoelen.’, zei ze en wreef met haar hand over mijn gespierde borst. ‘Ja, ik heb andere kleren bij.’, zei ik. Wij dronken de koffie op en ik stond op en zei dat ik mij dan eerst even ging douchen. ‘Dan zal ik een handdoek mee pakken.’, zei tante Annelies.

Zij liep mee naar binnen en ik liep al naar de badkamer waar ik mijn kleren uit trok en al naakt onder de douche ging staan. Even later komt tante Annelies binnen en ik zag haar naar mijn kruis kijken waar mijn lul die, wel wat slapper was geworden maar nog wat langer en dikker was als een dik worstje, naar beneden hing. Ik had een paar dagen eerder mijn lul en ballen nog geschoren en ik zag haar tepels weer op komen zetten. ‘Dat ziet er goed uit nu hij geschoren is.’, zei ze en wreef met haar hand over mijn lul die meteen weer harder begon te worden. Zij pakt mijn steigerende lul vast en kreunde toen hij in haar hand nog harder werd. Ik duwde mijn hand onder haar jurkje en voelde dat haar slipje al nat was en trok het wat opzij en wreef over haar al vochtige schaamlippen. Zij schokte en drukte haar lippen op mijn lippen en liet toe dat ik haar jurkje verder open maakte en van haar schouders schoof. Ik drukte mijn lippen op haar tepel toen die uit haar jurk kwam en zoog er even op; ik voelde tante Annelies schokken en schoof mijn hand in haar slipje en duwde het naar beneden. Toen zag ik dat zij haar kutje ook glad geschoren had, zij kwam voor mij staan en sloeg een arm om mijn nek en met haar andere hand pakte zij mijn recht omhoog staande lul vast. Ik leg mijn handen op haar billen en trok haar tegen mij aan en mijn harde lul drukte tegen haar buik. Ik tilde haar wat op en voelde mijn lul tussen haar benen schuiven. Tante schoof haar hand tussen ons in en richtte mijn lul tussen haar schaamlippen, ik liet haar langzaam zakken en tante Annelies kreunde toen mijn lul diep in haar nat kutje schoof. Ik tilde haar weer wat op tot mijn lul bijna uit haar kutje schoof en liet haar weer zakken, zij drukte haar lippen op mijn lippen en ik voelde haar kutje al strakker om mijn lul spannen en kreunde dat ik in haar kutje mocht spuiten. ‘Ik ben aan de pil.’, kreunde zij en ik voelde haar verkrampen. Mijn lul zat strak in haar kutje en ik voelde dat ik ook bijna kwam en tante Annelies begon te schokken toen zij mijn lul dikker voelde worden en zes stralen sperma in haar kreeg gespoten.

Wij zoenden nog even voordat zij haar benen weer liet zakken en ik mijn lul langzaam uit haar kutje trok. Mijn lul bleef nog goed hard en zij speelde er nog even mee voor zij zich om draaide en haar kontje tegen mijn lul drukte. Zij boog voorover en ik schoof mijn lul in haar kutje, en toen hij goed nat was van haar sappen trok hem er weer uit en zette mijn glanzende eikel tegen haar sterretje. Ik voelde dat tante Annelies haar kontje naar achteren drukte en toen ik voelde dat mijn dikke eikel door haar sluitspier schoof stootte ik in een keer dieper in haar kontje. Zij gaf een kort gilletje en begon te kreunen, ‘Ja, neuk mij maar hard.’, zei ze en schoof haar hand tussen haar benen door. Ik voelde dat zij mijn ballen in haar hand nam en mij zo dieper in haar kontje trok. Ik schoof mijn hand naar haar kutje, speelde met haar klitje en voelde haar na een poosje weer klaarkomen en een paar minuten later spoot ik nog vier stralen sperma in haar darmen. Tante Annelies stond te trillen op haar benen toen ik mijn slapper wordende lul langzaam uit haar kontje trok. Ze draaide zich weer om en gaf mij weer een zoen en kreunde dat het een gezellige week kon worden. Wij wasten elkaar nog, droogden ons af en gingen naakt naar beneden buiten zitten. Ik zag tante Annelies regelmatig naar mijn ballen en rustende lul kijken en na een half uurtje stond ze op en kwam naast mij staan. Ze legt haar hand op mijn lul. ‘Wil jij ook een glas fris?’, vroeg zij en kneep even in mijn lul. ‘Ja, is goed.’, zei ik. Zij ging nog een keer over mijn lul op en neer en ik voelde dat zij de voorhuid mee over mijn eikel trok voor zij naar binnen liep. Na een paar minuten komt zij weer terug met twee glazen fris en kijkt naar mijn weer recht overeind staande lul. Ze zet de glazen op de tuintafel, komt tussen mijn benen staan en buigt voorover; ik voel haar lippen om mijn eikel. Na een poosje komt zij weer recht staan, zet haar benen naast mijn benen en laat zich weer langzaam over mijn harde lul zakken. Zij bereed mij een poos tot ze mijn lul weer dikker voelde worden en haar kutje weer vol gespoten werd, die dag kwam mijn lul niet meer overeind.

De volgende dag was ik weer vroeg wakker en liep naar de badkamer om te gaan plassen. Toen tante Annelies ook naar de badkamer kwam, kwam ze achter mij staan en hield mijn lul vast terwijl ik stond te plassen. Toen ik klaar was ging zij op de wc zitten plassen en droogde haar kutje af en trok mij mee naar de slaapkamer. ‘Kan hij alweer?’, vroeg zij toen zij mijn harde lul vast pakte. Zij kwam op mij zitten en ik liet mijn lul weer in haar kutje schuiven. Ze komt ook weer klaar als ik haar kutje weer volspuit. Meteen wordt mijn lul al slapper en zij neemt hem nog even in haar mond; even later kwam ze naast mij liggen en toen wij tegen elkaar lagen vielen wij nog in slaap…

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
2 reacties op “Logeren bij mijn tante”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *