Mijn liefje en haar moeder

()

Mijn liefje en ik woonden op slechts twee straten van elkaar, zij was 19 bij onze eerste echte kennismaking en ik 30.Voor zover ik weet was ik haar eerste en zelf had ik er ook weinig ervaring opzitten. Zij had een oudere zus en twee oudere broers waarvan ik later vaststelde dat moeder een beetje een huisslaafje was en haar vader meer interesse had voor het kaartspel in de kroeg dan wel voor zijn gezin.

Omdat zij de laatst geborene was en een meisje had zij een heel speciale en zelfs zeer intieme band met haar moeder. Haar zus en broers hadden afspraken voor het delen van een slaapkamer, dan kwam de een en dan bleef de ander overnachten, blijkbaar hield moeder wel wat controle op al die kinderen op vrijersvoeten. Vermits zij de jongste was en nog geen lief was zij alleen getuige van het geluid dat uit de vrijerskamer kwam en zag ze af en toe e.e.a. uit de badkamer komen maar de kamer zelf was voor haar taboe. Een reden te meer om wat warmte bij haar moeder te zoeken en dat lukte vrij aardig.

Zelfs bij het begin van onze kennismaking hadden wij geen recht op de vrijerskamer. We zochten dan maar eenzame plekjes op en wonende op de buiten was dat niet zo moeilijk. Alleen als het winter werd was dat vrij oncomfortabel en af en toe hadden we geluk dat de achterkeuken en wasplaats onbenut bleef en zonder geluid te maken konden we daar heerlijk vrijen. De band met haar moeder was zo sterk dat ze haar ook alles, maar dan ook alles wat we deden en zeiden ging vertellen onmiddellijk na ons afscheid. Na een tijdje begon ik dat te snappen want ze zei zeer intieme dingen die haar moeder niet kon weten tenzij van haar en dan ook nog het commentaar dat haar moeder over de dingen zei. Uiteraard duurde het niet lang voor ik haar vroeg of zij alles aan haar moeder vertelde en zonder schroom bevestigde zij dat.

Ik vernam dat haar moeder zeer opgetogen was en haar aanmoedigde als ze haar vertelde dat ons afscheid altijd gepaard ging met “melkje drinken’ Of eenvoudig gezegd mijn harde piemel leegzoog tot op de laatste druppel. Het was tijdens zo een afscheidsmoment dat plotseling het licht aanging en moeder zag wat we deden, zij verontschuldigde zich niet maar bleef gewoon kijken met een glimlach. Mijn liefje hield even op knikte en glimlachte naar haar moeder en begon verder mijn harde zalig verwennen.

Ik begreep meteen dat hier wat afgesproken was en dat klopte ook. Uiteindelijk kwam ik kreunend klaar en alles verdween in de opengesperde mond van mijn schatje, ze slikte alles netjes door en zoog nog na tot alles schoon was. Haar mama zei gewoon tot straks en verdween wij namen afscheid na het de nodige antwoorden en die waren oprecht en duidelijk want moeder wou zien of haar dochter toch niet al te veel fantasie had. Wij bleven de wasplaats benutten alleen was er nu altijd iemand bij en dat was geen toeval meer.

Moeder kwam ook steeds dichter kijken en wat moest komen gebeurde ook, na een paar keer masturbeerde mama mij alsof ze het mondje van haar dochter wou voeden met sperma. Het was zeer intens en vooral het was met Liefde (ja grote L!)en zachtheid, uiteraard een heel grote openbaring voor mij en zalig geluk voor mijn liefje. Iets later tijdens eenzelfde sessie ging mama haar linkerhand aan mijn kont terwijl ze gaaf masturbeerde, haar vingers speelden met mijn anus en dat deed mijn penis nog meer zwellen. Dat was weer een ontdekking en tijdens het masturberen greep ik haar hand en drukte het meer tegen mijn anus waardoor zij een vinger naar binnen liet glijden, heerlijk !!!

Met een hand masturbeerde zij en met een andere gleed ze bij mij binnen langs achter, zelfs mijn liefje moedigde moeder haar hand aan om daar echt werk van te maken. Dit bracht ons op de idee om het zonder condoom ook anaal te proberen maar mijn liefje was wel een beetje bang voor pijn. De oplossing was vrij simpel want ze vertelde mama wat het probleem was en op haar raadgeving was er plots glijmiddel beschikbaar. Als eerste keer wou mijn liefje absoluut dat mama er bij was en mama was ook bereid het glijmiddel aan te brengen. Vanaf toen was mama een zeer regelmatige “helper” en mijn liefje zei dat het haar al die uitleg achteraf bespaarde.

Tot zelfs lang nadat we getrouwd waren bleef mama samen met mij en mijn vrouwtje genieten, het kwam zelfs vrij snel op een punt waar moeder en dochter alles, echt alles ! deelden, ons geluk kon werkelijk niet op, zo mooi en liefdevol, ik ben daar nog steeds HEEL dankbaar voor.

Sexverhaal waardering

Hoe geil vind je dit sexverhaal. Na klik op de sterren klik dan op bevestigen.

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmers


Bezoek ook ons nieuwe sexdating overzicht met superveel mogelijkheden voor contact
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *